[[Template core/global/global/includeMeta is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]] Spring naar bijdragen

sleutels inleveren bij lossen?


Jeroen162

Recommended Posts

  • Forumlid

Dat jullie er nog inhoudelijk op in gaan daar kan ik met mijn pet niet bij.Alle ECHTE chauffeurs weten hoe het zit en daar kom je niet onderuit.

Tenminste niet door te roepen dat je je sleutels en dergelijke niet af geeft.

Natuurlijk geef ik ook altijd een bosje sleutels die niet belangrijk zijn af bij die bedrijven.Maar ik geef wel sleutels af.Steeds vaker gaat hij aan een haakje aan de roldeur zodat die mensen die ons moeten lossen een wat grotere garantie hebben dat ze zich niet dood rijden als er weer eens eentje afdokt zonder dat het kan.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • Reacties 83
  • Created
  • Laatste reactie

Top Posters In This Topic

  • Forumlid

ik kom geregeld bij dc's waarbij ik mijn sleutels moet inleveren daar tegen over krijg ik dan weer sleutels van de electr. pompwagen.. heb der geen moeite mee..

we hebben meestal ook de reserve sleutels/kastje op zak en aangezien wij ons eigen moeten lossen/laden (9 van de 10 keer) is er dus ook geen gevaar dat ik zomaar van het dock weg rijd (en ik ben echt zo 1 die liever 2 keer te vaak gaat kijken of ik echt leeg of vol ben als ik word geladen/gelost dan dat ik te weinig kijk en dan zo maar weg rijd)... en buiten dat om kan ik, als ik wil, (als ik een tijdje moet wachten) gewoon mijn wagen in of iets dergelijks..

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • Forumlid
ik kijk ff als ik niks voel bewegen, ook als je niet binnen mag dan loop ik ff achter de trailer kijkt tussen de trailer en de sluis of de roldeuern dicht zijn en dockklep op zn plaats rust. dan rij ik!!! Ook als ik binnen mag, en ik zit in de cabine en ik voel niks, denk ik zijn we klaar, loop ik ff achter zie ik roldeuren nog open en klep op me trailer, dan loop ik ff binnen om te kijken waarom nog niet klaar is....pallet omgedonderd en heel wat sinasappels over de vloer...dus duurt ff. dan weer in de cabine....jahoor er is weer beweging. later niks....komt mannetje naar buiten met de papieren, je bent klaar. toch ff achter kijken of deuren dicht zijn en klep op zn plaats, well dus. het ken gebeuren dat 't nog open is en de klep nog op je trailer hangt. en je rijdt weg....KLABAM!!!! dus soms moet ik zelf de klep op zn plaats zetten dan deuren dicht en dan rijden met die hap.

Inderdaad, kleine moeite of effe achter de flappen te kijken of klep en rolluik dicht zijn... Maar ook bijvoorbeeld of lading (en pompwagen) fatsoenlijk vast zitten. Niet dat je een dot gas geeft en de pompwagen uit de put mag rapen...

Link naar opmerking
Deel via andere websites

ik ken jmmr geneog de lidl regels lang geneog daarom mag ik ook alleen nog maar bij de lidl dc's in nederland komen want daar zijn ze niet zo moeilijk en met opdrachtgever en me werk gever steunen me in deze.

van wege de zelfde reden dus wat dat betreft niks aan het handje alleen als ze moeilijk gaan liggen doe.

dan moet ik er wat op versinnen

ook in nederland moet je je sleutels inleveren voor een pompwagen

in bels hoeft dat weer niet

wij hebben al het dc transport voor de lidl

ofja iig het nonfood gedeelte samen met koolwijk

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • Forumlid

Ik heb hier eea meegelezen en wat mij betreft mag hier het slot erop als met kollega's vanwege hun mening de draak gestoken wordt. Ik ben het ook niet met iedereen eens maar daarom kun je nog wel iemands mening respekteren en respekt is iets wat ik in dit topic absoluut niet terugvind jammer genoeg

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • 2 weeks later...
  • Forumlid
Een ding scheelt ze komen niet met een heftruck in mijn auto. Dus mijn sleutels neem lever ik ook niet in. Er staat een elektrische pompwagen in mijn auto en daar kunnen ze mee lossen.

Bij vliegbasis Leeuwarden moet je ook je paspoort inleveren. Echt niet, na een week volgehouden te hebben kwamen ze het spul ophalen aan de poortLOL. Ze waren het nodig bij de bouw.

Bij een van mijn vorige werkgever heeft ook al eens 2 weken een trailer op het plein gestaan vol met goederen, Chauffeur moest sleutel en paspoort inleveren. Vertikte die, volgende dag en andere chauffeur heensturen, maar die kende het verhaal, dus die wou het ook niet afgeven. Duurde 2 weken toen mochten we zo lossen. Reclame artikelen voor de week erop waren ze toch wel nodig LOL

Idd!

oit heb ik ook een akkefietje gehad met een beveiliger.Ik moest gasolie lossen bij een boot die door middel van generatoren voorzien werd van stroom.Deze boot werd nl verbouwd en men had de stroom hard nodig.

Ik meld mij dus de 1e keer dat wij als bedrijf daar kwamen aan en kreeg te horen dat ik mijn paspoort moest afgeven.

Ik zei letterlijk,dacht het niet!Alleen politie,douane en alle andere bevoegde instanties mogen hem inzien,maar moeten hem gelijk teruggeven,want ik heb dat ding in "bruikleen",hij blijft ten allen tijde staatseigendom.En mochten ze hem kwijtraken,ben ik de pineut,kan ik aangifte gaan doen van vermissing en weken wachten op een nieuwe.

Kortom,ik mocht het terrein niet op.Ik bellen en gezegd dat ik het echt niet doe en mijn werkgever gaf mij gelijk,rij maar weg en als ze droogvalen is het hun probleem.Ze gingen dit natuurlijk wel melden bij hun klant,waarvoor wij afvulden.

Die vonden het ook niet normaal,zeker niet omdat van iedereen alle paspoorten in een doosje in een portocabin stonden die open en bloot te zien was,dus fraude/steel gevoelig mijns inziens.

Uiteindelijk na een 15 minuten werd ik gebeld en mocht ik lossen,alleen moesten ze een copy van mijn paspoort maken,en deze zouden ze ook weer teruggeven bij vertrek.:ok::tu::ja:

Zelfde probleem heb ik ook ooit eens gehad bij Afton chemicals in Feluy,Belgie.

Ook hier gezeik met paspoort,ik weigerde,en gelukkig verstond die waal nederlands.ook hier wederom copy,en teruggave bij vertrek.

Ik accepteer nooit en te nimmer dat ze mijn paspoort innemen,wil je gegevens,schrijf ze maar over,wil je dat niet,doei,krijg je geen produkt/lading.De ontvanger trekt uiteindelijk aan het kortste end,want zij hebben het nodig!LOL

De meeste hier schijnen het "stoer" te vinden om je niet te houden aan regels die een bedrijf waar jij komt, en dus mede zorgt voor de boterham van jou (en je gezin), aan de laars te lappen.

Dit zorgt natuurlijk voor leuke anekdotes maar uiteindelijk piepel je alleen jezelf en niemand anders.

En dit is ook wel leuk voor distriboys die niet veel verder dan 20km van huis komen, maar als jij een paar 1000 km van huis zit en jouw baas belt met de mededeling dat je niet gaat lossen omdat je zoiets weigert kan ik mij bijna niet voorstellen dat jouw baas daarmee akkoord gaat.

Lees trouwens even het topic over die gast die die peuken heeft gestolen. Daar is bijna iedereen het erover eens dat dat niet kan. En juist dat soort gasten mogen jullie bedanken dat dit soort regels worden ingesteld. Daar falikant tegenin gaan bevestigd alleen maar de vooroordelen over onze beroepsgroep.

Ho,en daar ga je de mist in,leuk hoor die bedrijfsregels,maarre,sinds wanneer gaan bedrijfsregels boven de wet??Want zoals jij het zegt staat dat bedrijf dan ook boven de wet.

Er is 1 uitzondering,dat is een boot in internationale wateren.De kapitein daar heeft op dat moment meerdere petten op zover ik weet.

Datzelfde geldt ook voor iets anders,nl dat men niet aansprakelijk is voor schade/diefstal als je een bedrijfsterrein op rijdt.euk geprobeerd hoor,maar ook dat gaat niet op,schade,gemaakt door ... op hun bedrijfsterrein zijn ze voor verzekerd,alleen is het zo dat dit mensen afschrikt.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • Forumlid

wij komen geregelt bij militaire basissen en ja soms moet je paspoort afgeven en om het spul kwijt te raken geef ik mijn paspoort of sleutels bij dc's wel af ik denk anders dat me baas niet zo heel blij wordt als ik het niet zou doen een tweede keer een auto sturen kost ook geld dus beter in een keer lossen dan verdien je er tenminste nog wat aan.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Gast
Reageer op deze discussie...

×   Je hebt opgemaakte inhoud geplakt.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden