Spring naar bijdragen

corne64

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  3257
 • Geregistreerd

Waardering in de gemeenschap

641 Excellent

Over corne64

 • Rang
  Zeer gewaardeerd poster
 • Verjaardag 09-04-1964

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Waarom zou dat geen zin meer hebben. Ik dacht gelezen te hebben dat alleen de personeels bv failliet zou zijn. Dan valt er toch nog genoeg te halen lijkt mij.
 2. Het probleem zal ook niet die standairco zijn, maar dat systeem dat alles uitschakelt bij 70% accuspanning. Dit terwijl de auto nog makkelijk start als dat 30% is. Afwachten dus hoe ze dat in Eindhoven denken te gaan oplossen.
 3. Op mijn vorige auto zat een waeco. icm het speciale accupack van 4 accus deed die het zelfs bij extreme hitte s,nachts zeker 11 uur aaneengesloten. Op mijn huidige auto een Daf 106 stopt dat ding er na 4 uur maximaal al mee. Die is van het merk dirna. Blijkbaar komt dat bij de serie waarvan ik er een heb door een optie die op onze autos zit. Het battery energy monitoring systeem. Weer een waaschijnlijk dure optie die alles uitschakelt bij een bepaald percentage van de accuspanning. Dat is al bij 70%. Het nadeel is dat ook de koelkast ermee ophoudt.Maandag is de rayon manager van
 4. Nergens last van. Werkt zonder problemen. Ook icm die app
 5. Op onze transics box zat ook navigatie. Maar gelukkig heeft mijn werkgever er die af laten halen, en ons een tomtom gegeven.
 6. Het zijn ook android tablets waarop je verschillende apps kunt installere. Geen navigatie alleen dus, Dat is de Garmin die ik heb ook. Sd kaartje erin met films en verschillende apps erop en je hoeft je tijden wachten niet te vervelen.
 7. Wij hebben allemaal een lossen tomtom 6250 pro van de werkgever.
 8. Voor de mensen die een 7 inch scherm niet groot genoeg vinden. Garmin brengt binnenkort trucknavigatie uit met drie verschillende scherm groottes. 7,8, en 10 inch. https://buy.garmin.com/nl-NL/NL/p/684269/ Bron: website Garmin.
 9. Ook die systemen worden steeds beter. De eerst auto's bij ons die dat hadden reageren soms op de meest rare zaken, dat doet de mijne niet. Ik heb hem in 5 weken nog niet een keer betrapt op onterecht remmen. Ook niet in scherpe bochten waar tegenliggers rijden. Dat schijnen die eerste auto's met die systemen nog wel eens te doen hoor ik van collega"s.
 10. Er kan volgens mij maar een reden zijn waardoor iemand ongeremd op een stilstaand voertuig klapt......En dan neem ik onwel worden of zoiets niet mee. Je bent dan met andere dingen bezig dan waar je mee bezig moet zijn denk ik. Dat is wat ik denk iig.
 11. cruisecontrol hoeft niet ingeschakeld te zijn om het noodrem systeem te activeren. Ook als je met je voet gas geeft reageert dat systeem.
 12. vrijwillig geruild. Wij hebben kleinere wielen, en alle kippen bij ons stuiteren nog net niet van de weg af.dat komt doordat wij twee rijsrtanden hebben, en met de meeste trailers op hoge rijstand moeten rijden. In die rijstand geeft de auto een oranje lampje in het display omdat het eigenlijk niet de normale rijstand is. De luchtbalgen zijn dan in feite opgepompt, en jij weet net als ik dat dat geen rijden is.Kreeg steeds meer last van mijn rug daardoor. De daf rijdt vele malen comfortabeler. De zit achter het stuur is wel minder in een daf. Maar dat veroorzaakt geen rugpijn.
 13. Mijn ervaring is dat het systeem regeert zodra je afstand minder word dan de ingestelde afstand. Hij remt dan af op de motor icm motorrem. remt je voorganger dan dan gooit hij meteen vol de rem erop.
 14. terecht zeg ik niet. Maar als zijn auto wel die veiligheidssystemen had, is hij dom geweest die uit te zetten. Had hij dat niet gedaan, was hij vrijwel zeker nog in leven geweest. Ik rij sinds kort ook een 106 xf. Ik vind die systemen echt helemaal super. Ik zet ze iig niet uit.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden