Spring naar bijdragen

corne64

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  3269
 • Geregistreerd

 • Gewonnen dagen

  1

Waardering in de gemeenschap

668 Excellent

Over corne64

 • Rang
  Zeer gewaardeerd poster
 • Verjaardag 09-04-1964

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Dat is dan toch hun probleem. Als jij steun aan vraagt en krijgt waarvan blijkt dat je daar geen recht op had, betaal je het ook terug.
 2. De werkgevers denken dat 2% over 2 jaar genoeg moet zijn. Want ojee de corona gooit roet in het eten.... Ik kan niet met om het even welke chauffeur praten die zegt dat hij het licht uit zijn ogen gereden heeft afgelopen jaar en nu nog.
 3. Dus dat!! Aan mensen met die mentaliteit heb je geen donder. Die hebben liever een dikke V8 en een wit stuur dat goede arbeidsvoorwaarden.
 4. Binnen ons bedrijf hebben we een whatsapp groep die specifiek cao gerelateerd zou moeten zijn. Ik plaats daar alles in wat er voorbij komt wat cao gerelateerd is. Daar word zelden of nooit op gereageerd. Maar wel in de kroeg schoppen en klagen tegen alles wat met de werkgever en cao en bonden te maken heeft.
 5. Klopt, Maar niemand die dat doet.....Je zou daardoor maar eens een paar uur tekort komen om je werkt te kunnen doen.
 6. Er zijn bedrijven genoeg die dat nu al doen. Daardoor rijden hun auto's bijna 24/7. Dus niet zeggen dat het niet kan. Werkzaamheden komen en gaan, net als klanten komen en gaan. Maar daar gaat het niet om. Mensen moeten zichzelf eens voor stellen wat hun inkomen zou zijn, mochten er ooit wel zo voor komen te staan.
 7. Die zijn bij veel bedrijven al minder geworden. Ze zouden heel die mannen en vrouwen eens een paar maanden niet meer dan 40 uur in de week moeten laten maken, en ipv de hele week van huis 1 of geen overnachtingen moeten laten maken.
 8. Ze moeten ergens mee beginnen. Dit is een idee van het actiecomité. Die zullen ook weten dat als ze een kruising zouden willen blokkeren de kans groot is dat alleen een van de twee straten dan dicht gezet gaat worden, Vind het kansloos om alles steeds op de bonden af te schuiven, terwijl de meesten die dat doen nooit ergens in velden of wegen te bekennen zijn geweest bij bijeenkomsten.
 9. En maar klagen en schoppen tegen welke aktie ook verzonnen word. Vraag me af wat jullie dan zelf bereid zijn te doen voor een goede cao?
 10. Waarom zou dat geen zin meer hebben. Ik dacht gelezen te hebben dat alleen de personeels bv failliet zou zijn. Dan valt er toch nog genoeg te halen lijkt mij.
 11. Het probleem zal ook niet die standairco zijn, maar dat systeem dat alles uitschakelt bij 70% accuspanning. Dit terwijl de auto nog makkelijk start als dat 30% is. Afwachten dus hoe ze dat in Eindhoven denken te gaan oplossen.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden