Spring naar bijdragen

corne64

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  3437
 • Geregistreerd

 • Gewonnen dagen

  4

Over corne64

 • Verjaardag 09-04-1964

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

corne64's Achievements

Collaborator

Collaborator (7/14)

 • Conversation Starter Rare
 • Reacting Well Rare
 • Very Popular Rare
 • Dedicated Rare
 • First Post Rare

Recent Badges

872

Waardering in de gemeenschap

 1. precies hoe ik erover denk.Subsidies die zij nog krijgen zijn in andere europese landen al jaren geleden geschrapt.
 2. sta ik niks van te kijken.
 3. Lekker vrachtwagen chauffeurtjes pesten. Alsof die schuld zijn aan de situatie waar boeren in zitten.
 4. Kan het forum beheer geen apart hoekje maken voor lieden die het nodig vinden om normale threats te vervuilen met hun gezeik tegen elkaar??? Ik snap heel goed waarom dit forum bijna een spookforum geworden is. Scheitziek word je van dat gekibbel.
 5. corne64

  Onderhandelingen CAO 2024

  Het enige voordeel van dit voorstel is het afschaffen van de wachtdag bij ziekte. 5% per jaar is gewoon schandalig weinig.
 6. corne64

  Onderhandelingen CAO 2024

  het gros van de mensen krijgen uren die ze meer werken per dag betaals als overuur. Dat is hoe het hoort te zijn wat mij betreft
 7. corne64

  Onderhandelingen CAO 2024

  Dat was puur om een voorbeeld te schrijven.
 8. corne64

  Onderhandelingen CAO 2024

  ander voordeel is dat ze je niet bv op donderdag melden dat je vrijdsg thuis mag blijven. Als je dan al aan je 40 uur zit heb je dus overuren voor niks gemaakt. elke dag na 8 uur elk uur een overuur. is ook wel lekker. Dat zou ook een flinke verhoging van je salaris kunnen zijn lijkt mij.
 9. corne64

  Onderhandelingen CAO 2024

  ook een heel belangrijke. Buinenlandse feestdagen over staan. Nu gaat Pierre weer typen dat zijn werkgever zijn chauffeurs gewoon laat rijden in rijverboden.... Wij mogen gewoon een dag stil staan. op die dag krijg je dus niks betaald op je verblijfskosten vergoeding na.
 10. corne64

  Onderhandelingen CAO 2024

  Jij bent ook wel heel erg goed met extreme voorbeelden verzinnen vriend. Hoe vaak komt het in stukgoed niet voor dat je doordat je met slottijden werkt eens vroeg stil komt te staan? Hoe vaak komt het niet voor dat je op zondag weg moet omdat je ergens een rdv hebt maandag morgen maar dat je daarna weer vroeg stil komt te staan omdat de bv die vijfde je na 15 uur niet meer wil lossen. Op de zaak maar ik zelden mee dat ik minder dan 8 uur per dag maak.
 11. corne64

  Onderhandelingen CAO 2024

  als ze die 8 urige werkdag er toch eens door zouden krijgen.
 12. Wij kregen jaren geleden van hetzelfde il&t een kompleet ander antwoord. Daarin stond dat het aantal diensten niet belangrijk is. Ik kan alleen niet meer in de OR mailbox dus kan dat antwoord niet laten zien. Zal eens vragen of de huidige OR het naar mij door wil mailen.
 13. corne64

  Pete met sleeper

  Nog niet bjna idd.
 14. corne64

  Pete met sleeper

  Er is nog nooit een planner geweest die mij zo plant dat ik niet bij een restaurant uit kan komen. Onder het mom van probeer nog maar te lossen of te laden vlak tegen sluitingstijd van een klant. Ik geef dan altijd aan dat indien dat laden of lossen niet meer lukt ik zomaar 50 km ga rijden om bij een restaurant uit te komen waar ik sanitair en dergelijke vind.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden