Spring naar bijdragen

Willem de Jager Failliet


Recommended Posts

  • Forumlid

[h=1]Willem de Jager Internationale Transporten BV failliet verklaard[/h][TABLE=class: intable]

[TD=class: tcell]Failliet-03.jpg MAASDIJK - Voor de rechtbank van Den Haag is op dinsdag 24 september Willem de Jager Internationale Transport BV, gevestigd aan de Transportweg 20 te Maasdijk, failliet verklaard. Dit heeft de rechtbank van Den Haag woensdagochtend aan Transport Online bevestigd.

De reden voor het faillissement is op dit moment nog onduidelijk. De curator van het bedrijf was woensdagochtend nog niet in de gelegenheid een toelichting op het faillissement te geven.

Volgens de laatste gegevens van de Kamer van Koophandel werken er bij het bedrijf rond de 14 werknemers.

Willem de Jager zou volgens FNV Bondgenoten volgens de beruchte Cyprus-route werken. Edwin Atema zei hierover eerder dit jaar: "Wij zien deze Cyprusroute sinds enkele maanden in het beroepsgoederenvervoer. En hebben aan de bel getrokken bij de overheid, maar die weet volgens mij niet goed wat ze ermee aan moeten. Ondertussen komen wij ook in contact met chauffeurs die zonder dat ze het wisten opeens voor een uitzendbureau in Cyprus werken. Post in De Lier en Willem de Jager zijn bijvoorbeeld transportbedrijven die volgens deze constructie werken."Ook woensdagochtend bevestigd vakbondsbestuurder Edwin Atema opnieuw dat Willem de Jager volgens deze Cyprusroute-methode werkt.

De Cyprusroute is een constructie waarbij de Nederlandse vrachtwagenchauffeurs op de loonlijst van een uitzendbureau in Cyprus komen. Maar ze rijden gewoon voor de Nederlandse werkgever. Die bespaart hierdoor premies en belastingen.

Later meer...BRON TO

[/TD]

[/TABLE]

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Gast
Deze discussie is nu afgesloten voor verdere antwoorden.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden