Spring naar bijdragen

Knoalster

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  2004
 • Geregistreerd

 • Gewonnen dagen

  7

Over Knoalster

 • Verjaardag 07-11-1968

Profile Information

 • Gender
  Male

Converted

 • Locatie
  Stadskanaal

Recente profielbezoeken

22224 profielweergaven

Knoalster's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

 • Reacting Well Rare
 • First Post Rare
 • Collaborator Rare
 • Posting Machine Rare
 • Week One Done Rare

Recent Badges

3,1k

Waardering in de gemeenschap

 1. Knoalster

  HOE?

  1e foto dat de auto nog op zijn rechterzijde ligt, kun je de linkerband zien en die is heel.
 2. Knoalster

  Navigatie app

  Heb jij toevallig een review geplaatst op Coolblue? Zie daar iemand exact jouw punten beschrijven.
 3. Riep iemand mij 🤣.
 4. Dan zou ik maar snel je cursusgeld terug vragen .
 5. Knoalster

  forumgebruikers gespot

  Klopt @trieftol, deze keer je gelukkig wel tijdig gespot, mede doordat ik al gelezen had dat je in deze omgeving rond toerde. Maar ik was gisteren al de gehele dag hier. 4x Scheemda -Rolde, waarbij ik de laatste eigenlijk vanmorgen in Osnabrúck had moeten lossen maar na het laden werd door de klant besloten om die dinsdag pas te leveren Dus vandaag een aantal opleggers hier uitlossen en weer laden voor maandag. Ik zeg: vaker doen op de vrijdag 😋.
 6. Knoalster

  Nieuws in plaatjes

  @_alain_ , bij ons is het altijd een Belg, Nederlander en een Duitser. ,............... Maar de strekking is hetzelfde 🤣🤣🤣🤣🤣🤣.
 7. Knoalster

  forumgebruikers gespot

  Klopt, maar ik jou niet gezien. Sorry.
 8. Nu nog wel Peter, maar vanaf 2-2022 zal het wel moeten: In het Mobility Package is daarom per 1 februari 2022 een nieuw voorschrift ingevoerd. Bij overschrijding van een grens moet de chauffeur op de eerste parkeerplaats (of station / haven) na het passeren van de grens de landcode invoeren van het land dat hij is binnengereden.
 9. Knoalster

  Navigatie app

  Ik ga er juist door die opmerking van TomTom ervan uit dat ze zelf ook wel in de gaten hadden dat de processor in de 6250 niet krachtig genoeg was Corné.
 10. Knoalster

  Navigatie app

  In tegenstelling tot Pierre, zijn mijn ervaringen met de 6250 niet positief (ik heb dat hier in het verleden al eens ergens vermeld). Ik heb zelf 4x een nieuwe Tomtom 6250 gehad en alle 4 zijn terug gestuurd. De reden hiervoor is dat bij mij deze TomTom telkens opnieuw opstartte. In het begin had ik daar geen last van en vond ik het een goed systeem, al was hij best wel een beetje traag. Maar toen begon dus het probleem met het telkens opnieuw opstarten. De laatste startte bij mij thuis aan de p.c. al telkens opnieuw op. Mijn vermoeden is dat, ook gezien de traagheid van het systeem, de rekenkracht van de processor te klein is. Een kleine zoektocht op het internet leerde mij trouwens dat er veel meer mensen klaagden over het telkens opnieuw opstarten. Ik gebruik nu de ingebouwde Garmin navigatie van mijn boordcomputer, maar overweeg toch straks ergens in de herfst van 20121 de nieuwe Tomt Go Expert 7" met 4G sim aan te schaffen. Maar dan is nu de vraag of jij ook zolang kan wachten natuurlijk. N.B., typerend is dat ze op de website van TomTom uitdrukkelijk vermelden dat de nieuwe Go Expert beschikt over een nieuwe "extra snelle processor voor tot wel een 4x hogere reactiesnelheid". Dat zullen ze toch ook niet zonder reden vermelden.
 11. Knoalster

  Andre

  Van harte André. Prettige verjaardag.
 12. Knoalster

  forumgebruikers gespot

  Volgens mij toeterde @Schots en Scheef zojuist naar mij op de A28 bij Assen. Zag in mijn linker spiegel nog net de achterkant van een DGO oplegger. Verstuurd vanaf mijn AC2003 met Tapatalk
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden