Spring naar bijdragen

Knoalster

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  2013
 • Geregistreerd

 • Gewonnen dagen

  7

Over Knoalster

 • Verjaardag 07-11-1968

Profile Information

 • Gender
  Male

Converted

 • Locatie
  Stadskanaal

Recente profielbezoeken

23232 profielweergaven

Knoalster's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

 • Very Popular Rare
 • Dedicated Rare
 • Reacting Well Rare
 • First Post Rare
 • Collaborator Rare

Recent Badges

3,2k

Waardering in de gemeenschap

 1. Vervelend bericht AndrΓ©. Gecondoleerd en veel sterkte gewenst.
 2. Knoalster

  Ibo 65 jaar

  Congrats Ibo. Prettige verjaardag. Hendrik
 3. Knoalster

  forumgebruikers gespot

  Dat is nieuw voor mij. Wij hebben 2 Volvo trekkers en 1 Volvo combi. Op die combi prijkt een Drentse vlag en normaal op die 2 Trekkers zit geen vlag (1 van de vaste chauffeurs is een Drent πŸ™‚). Dan hebben wij nog 1 MAN trekker waar een combi van een Groniger en Drentse vlag opzit. Dus wie dat is geweest is mij dan even onbekend.
 4. Knoalster

  forumgebruikers gespot

  Ik was het niet Ron. Heb afgelopen week vrijdag mijn auto leeg gehaald voor 3 weken en toen ik bijna thuis was dacht ik er pas aan dat ik mijn bord met de Groninger vlag vergeten was weg te halen. Nu weet ik ook niet of mijn auto in mijn vakantie gebruikt wordt, of dat ik net als vorig jaar het geluk mag hebben dat deze 3 week in de hoek staat. Hendrik
 5. Knoalster

  forumgebruikers gespot

  @roadtrain die zojuist naar mij seinde en zwaaide op de A28 bij De Wijk. Ik zag je wel aankomen maar dacht dat is Adri niet, want die heeft de 831 ipv 834. Hoe ik daar bij kwam weet ik ook even niet. Stom je 😁
 6. Je kunt altijd nog als je met een combi of trekker-oplegger rijdt de rode slang loskoppelen zodat de volgwagen geremd staat en dan van het trekkend voertuig de handrem los laten. Blijft de motor ook doorlopen. Maar denk dat ik je dat niet hoef te vertellen Peter 😁.
 7. Een goed uitgeruste chauffeur is anders ook wel een veilig iets Eeweep. Daar staat mijn auto nu ook met iets verhoogd toerental te draaien om de cabine met de gewone airco te koelen. Mijn auto is helaas niet uitgevoerd met standairco en ik had toen ik deze nieuw kreeg geen zin omdat zelf te bekostigen.
 8. Geen goede berichten Alain. Ik wens je een voorspoedig herstel en dat je er niets aan over mag houden.
 9. Knoalster

  forumgebruikers gespot

  Volgens mij seinde @albertvv zojuist naar mij bij Bergen op Zoom. Het kwartje moest eerst vallen, ik zat al te denken heb ik een oud collega die naar Holtrop vd Vlist is gegaan πŸ€”.
 10. Knoalster

  Landcode invoeren

  En het hoeft pas op de eerst veilige mogelijkheid op of na de grens. Al is die veilige mogelijkheid (parkeerplaats) kilometers verder. Je ziet tegenwoordig veel "chauffeurs" op de vluchtstrook direct voor of direct na de grens staan.
 11. Knoalster

  forumgebruikers gespot

  Verdulleme, wat is dat toch net mij dat ik je bijna altijd over het hoofd zie? . Zal ouderdom wel zijn. Vanmorgen ook al door @Teddybeer gespot op de A28 tussen Assen en Beilen.
 12. Knoalster

  forumgebruikers gespot

  Niet op de A42 geweest.aar ik kwam nou toch gisteren tegen op de A67 tussen Venlo en Eindhoven? En vanmiddag was het @Schots en Scheef die mij op de A28 spotte ter hoogte van Westerbork.
 13. Knoalster

  waar sta jij vanavond??

  Malden waar het eenvoudig goed is volgens de tekst op het placemat.
Γ—
Γ—
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden