[[Template core/global/global/includeMeta is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]] Spring naar bijdragen

Spectaculaire diefstal uit rijdende vrachtwagen


GSjuhh

Recommended Posts

  • Forumlid

Uitgegeven: 23 juni 2008 18:42

Laatst gewijzigd: 23 juni 2008 18:42

DORTMUND - Zoals in een film, zo wisten dieven lading te stelen uit een rijdende vrachtwagen op een tweebaanssnelweg nabij het Duitse Dortmund.

Vanaf de motorkap van een auto wist een man de achterkant van de vrachtwagen te openen, meldde de Duitse politie maandag.

Agenten zagen de gevaarlijke stunt met hun eigen ogen en konden snel ingrijpen. Zes mannen tussen de 28 en 34 jaar zijn aangehouden.

Computeronderdelen

De dieven reden in een donkere auto zonder licht zo dicht mogelijk achter de vrachtwagen en konden zo de deur openen. Binnen enkele minuten hadden ze computeronderdelen en andere spullen in hun auto geladen.

Een tweede auto die achter de vrachtwagen reed, blokkeerde beide rijbanen. Na een lichtsignaal van de voorste auto snelden de dieven weg.

Bron:

http://www.nu.nl/news/1625177/21/Spectaculaire_diefstal_uit_rijdende_vrachtwagen.html

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • Forumlid

Het waren dus Roemenen. :mad:

De politie van het Duitse Dortmund heeft zes Roemenen aangehouden die op heterdaad zijn betrapt toen zij met acrobatisch stuntwerk een vrachtwagen op de autobahn aan het beroven waren. De politie kwam in actie na een tip van een chauffeur die twee weken geleden getuige was van een soortgelijke stunt.

De mannen reden 's nachts zonder licht achter een vrachtwagen met oplegger die een snelheid had van ongeveer honderd kilometer per uur. Vervolgens kroop een van de dieven op de motorkap van de eigen auto en sneed het slot van de trailerdeur open, waarna hij de laadruimte in klom. Daarna werden de laptops en de mobiele telefoons in de laadruimte overhandigd aan een handlanger die op de motorkap was achtergebleven.

Een tweede auto blokkeerde ondertussen de linker rijstrook, zodat andere auto's niet dichtbij konden komen of de vrachtwagenchauffeur konden alarmeren. Doordat beide auto's hun lichten hadden uitgedaan, merkte de vrachtwagenchauffeur niets.

De Berliner Zeitung sprak dinsdag van 'autobahnpiraten'. Vijf verdachten waren speciaal voor de diefstallen uit Roemenië gekomen. De zesde Roemeen woont in Dortmund. Het zestal weigert te zeggen hoeveel auto's zijn beroofd en waar het voor de stunt trainde.

Bron: http://www.depers.nl/Opmerkelijk/?ID=215951
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Gast marsipulami
Gebeurt in Amersfoort ook bij de stoplichten als je van die I-pods geladen hebt maar komt niet van binnen uit werd tegen vriend van mij verteld door politie toen het hem overkwam jaja

:confused:

op deze manier komt het dus niet van binnen uit, als je het hier op het forum zet, wordt het ook tegen andere gezegd:eek:.

ik weet welk bedrijf en welke trailers je bedoelt maar let wel op met wat je zegt overal.

ik heb die rommel ook gereden dus ken de spelregels ervan

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Gast
Reageer op deze discussie...

×   Je hebt opgemaakte inhoud geplakt.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden