Spring naar bijdragen

DeDwerg

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  6
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over DeDwerg

 • Rang
  Chauffeursforum Lid

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. DeDwerg

  Weekrust.

  Bedankt voor de reacties! Het is toch een heel gepuzzel....
 2. DeDwerg

  Weekrust.

  Hallo, ik heb een vraag over het volgende. Zaterdag 2 september weer begonnen met werken, zondag vrij geweest Maandag, dinsdag woensdag en vrijdag ook werken, nu vraagt mijn werkgever of ik zaterdag 8 september ook kan. Maar dat komt toch niet goed met de 45 uur rust?
 3. DeDwerg

  Dikken is het zat

  Waarom zou je in hemelsnaam aan een Duits contract beginnen? Is dat überhaupt rechtsgeldig in Nederland. Zijn de arbeidsvoorwaarden / vergoedingen /salarissen veel slechter? Ik vind het maar een vreemd verhaal..
 4. DeDwerg

  Tomtom Go professional 6250

  Goedenavond Zojuist de Tomtom Go professional 6250 aangeschaft. Nu rest mij 1 vraag. Is deze ook gewoon op 'autonavigatie' in te stellen? Soms zie ik tegenstrijdige omschrijvingen. Zoals beschikbaar voor truck/camper/bus en dan staat auto er weer niet bij. Wie heeft hier ervaring mee?
 5. DeDwerg

  12 minuten over de 4.5 uur rijtijd

  @fleur haha, moet nog ff.... Pas 26..... Gezeik met die rijtijdenwet wordt je niet goed van.... Rij ook nog wel regelmatig in België
 6. Goedemiddag, Verdorie, net 12 minuten over de 4.5 rijuren, dit door file en natijd volle parkeerplaatsen.... Hoe gaan jullie hiermee om? Na de dienst een printje maken en art 12 erbij vermelden? En hoe gaat oom (Vlaamse) agent hiermee om? Gr Erik
×