Spring naar bijdragen

kleine_smurf

Forumlid
  • Aantal bijdragen

    10
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door kleine_smurf geplaatst

  1. Hallo, Ik heb vandaag nadat ik 2 maandjes rij een echte uitdaging (voor mij dan voor de ervaren chauffeur niet meer zo) gehad. Ik ben vandaag op de Amsterdamse RAI geweest om standbouwers te voorzien van de onderdelen. Het heeft gelukkig geen bloed zweet en tranen gekost maar toch was het even spannend om er goed uit te komen. Gister een aantal collega's gevraagt hoe het werkt en iedereen verteld wat anders. Ja wie moet je nou geloven? 1 ding was zeker, de RAI zelf moet je niet op willen rijden want daar kom je niet binnen. Vanmorgen om 07:30 uur vertrokken vanuit Helmond richting Amsterdam. Eenmaal de A10 bereikt begon het te komen de borden RAI. Deze netjes doen volgen ben ik uitgekomen bij jaja de hoofdingang van de RAI. hmmm hier moest ik niet zijn zeiden de collega's. Een stukje verder werd mij verteld dat ik bij P15 moest zijn. Oke prima ga ik daar naartoe, maar waar is die? Uiteindelijk aangekomen tons 09:45 bij P15 netjes gaan melden en een pasje gekregen moest ik nog even wachten want het was nogal druk op het terrein. Geen probleem jongens want ik moet toch nog wachten op de mensen die mijn spulletjes nodig hebben, die waren echter toch pas halverwege toen ik nog 15 minuten moest tot aan de RAI. Alles aan hun kant ingecheckt moest ik dan toch het terrein op want ze hadden maar een heftruck van 10:00 uur tot en met 12:00 uur. Even een brutale gek uitgehangen ( ooit gehoord brutale mensen hebben de halve wereld ) en ja ik mocht het terrein op achter de trouwe mannen aan die voor mij aan zouden rijden naar P8. Jaja dat zal, ik reed naar de plek waar hun auto stond maar ja ze waren al zeer letterlijk voor mij aan gereden. Dus dan zelf maar P8 zoeken. Dit was gelukkig niet zo moeilijk te vinden. Eenmaal daar aangekomen de auto open getrokken en wachten op de heftruck chauffeur. Na 2 uur was de trailer alweer leeg en konden de jongens gaan bouwen. Het was een zeer leuke ervaring. En minder erg dan ik had verwacht. ..:: Melissa ::.. Hier nog wat foto's.
  2. kleine_smurf

    Beverly.

    Pff corydon. Wat een heftig verhaal. Gelukkig is je soulmate nu vrij van de pijn. Ik hoop dat jij en Jennifer deze tijden goed door komen hoe moeilijk het ook is. Vanuit deze kant in elk geval heel veel sterkte toegewenst! Melissa & Nick
  3. Hier rijd ik tegenwoordig mee rond! Niet elke dag dezelfde trekker! maar komende tijd vast en zo'n DAF!
  4. Ik heb op 2 Oktober ook mijn eerste les gehad. Ben inmiddels geslaagd voor C. Maar ook mijn eerste les viel tegen, ik moest enorm wennen aan het schakelen ook stapel/splitter. Maar geloof me het komt allemaal goed. Ik had tot op de dag voor het examen er geen goed gevoel over eigenlijk. Maar het werd me allemaal wat moeilijker geleerd als nodig was waardoor je met het examen makkelijker slaagt. Na een paar lesuren meer wordt het allemaal vanzelfsprekend. Alleen wanneer ik diep in gesprek was dacht ik even dat ik in de auto zat en wou ik naar de ( voor in de auto ) 2 maar dat was dan de 6, dan merk je dat je iets wat hard rijd haha. Maar het nieuwe rijden is erg dubbel, het wordt je eerst aangeleerd overdreven vroeg van het gas af te gaan. Na een aantal lessen krijg je ineens te horen dat je het langer vast moet houden, en na een poosje moet je zelf aan kunnen voelen wanneer je het gas los kan laten en zonder al te veel te remmen op de goede tempo op een rotonde/kruissing of stoplicht af te komen. En je mag in het begin je gang gaan, en na een poosje wordt je helemaal gek van alle spiegels die je tig keer moet hebben bekeken en weten wat erin gebeurt voordat je een bocht in gaat. Maar het komt allemaal goed en wordt vanzelfsprekend.
  5. Hier rij ik nu nog in Druk aan het lessen voor mijn C rijbewijs. En hopelijk snel CE er achteraan!
  6. kleine_smurf

    Wimke (Wim Essens)

    Kende wimke niet. Nick kende hem wel. Van ons in elk geval veel sterkte voor de nabestaanden! en een goede laatste reis wimke. Het ga je goed daarboven. Veel te vroeg ben jij gegaan.
  7. kleine_smurf

    Foto's van de BBQ

    nou jan iets charmanter had wel gekunt toch??
  8. gelijk van mij dan maar gefeliciteerd mams xXx Melissa
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden