Spring naar bijdragen

Jochie

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  22
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over Jochie

 • Verjaardag 10-02-1957

Converted

 • Locatie
  Silvolde
 • Interests
  Formule 1. Verzamelen miniatuur modellen Le Mans.
 • Beroep
  chauffeur

Jochie's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Waardering in de gemeenschap

 1. En nu is Fresh Cargo ineens weer on track?? Lees er niets meer van. Heb ik misschien wat gemist??
 2. Jochie

  Dronken chauffeur???

  Precies. Tjonge, waar hebben bepaalde zgn collega's het over. Badslippers en Poolse vlaggetjes hebben we wel gehad. Kom eens met wat nieuws.
 3. Uren schrappen? Gelukkig heb ik daar geen last van. En dat bij HSF Logistics. Wat vervangen en uitbreiden betreft zoals bij ND, HSF vervangt/breidt uit met 250 nieuwe trekkers/motorwagens en ruim 100 nieuwe trailers. Dit jaar zijn er al 160 trailers geleverd. Laat mijn bazen maar. Ik heb er alle vertrouwen in.
 4. Die zijn dan meestal ook nog Roomser als de paus, net als hun planner.
 5. Inderdaad, klopt hier weinig of niets van.
 6. En HSF Logistics ook. Maar ik kom EF regelmatig tegen bij de VION vestigingen. Die Bas zal de boel wel weer een beetje aan het draaien hebben. Waarom ook niet. Zolang hij op het rechte pad blijft.
 7. Yep het jaarlijkse personeels feest. Meestal wel gezellig. Zolang er maar niet te veel over HSF en het werk gelult wordt.
 8. Oh ik dacht dat de collega's van van Donkelaar en Bussink in september begonnen waren. Veel succes dan. EHBO en het nieuwe rijden was wel interessant. Ik weet nu tenminste hoe ik iemand moet reanimeren. Niet onbelangrijk vind ik, als je bijvoorbeeld een collega hiermee kunt helpen.
 9. Die gaan die cursus ook volgen, wel aangepast. En niet alleen Nijmegen maar de Poolse chauffeurs in Winterswijk ook.
 10. Alle Nederlandse/Duitse chauffeurs bij HSF hebben de 35 uren er al op zitten. Ik ook. Of het nut had, maakt een ieder voor zichzelf uit. Maar het gaat om die code en daar kun je niet omheen. Of je het er mee eens bent of niet. Ik ben er in ieder geval voorlopig vanaf. HSF geeft trouwens een deel van de subsidie terug aan de chauffeurs die de cursus hebben gevolgd.
 11. Jochie

  HSF neemt bedrijf over

  Het is duidelijjk dat jij nogal snel bent aangebrand beste vriend. We is de Nederlandse Staat. Hebben mijn en jouw ouders geen invloed op gehad. Die kwamen gewoon. De buitenlanders. Heb jij nogal een probleem mee, hè beste vriend. Gaan we nu gelijk al die Hollanders die in de grenssteek aan de Duitse kant werken ook een schop geven?? Laat ze terug komen. Ik vind jou een praatjesmaker. Hoe oud ben je???????
 12. Jochie

  HSF neemt bedrijf over

  Kom op zeg. Ik was net geboren half 50 toen de Spanjaarden naar de Vredestein in Doetinchem kwamen. Om de shit die een Hollander niet meer wou doen. Dat ging verder in de kolen, bouw en staalindustrie. Niks nieuws toch?? Onkosten bepalen nu eenmaal de winst/omzet van een bedrijf. Zolang die prima is, is dat voor mij net zo.
 13. Jochie

  HSF neemt bedrijf over

  Ik heb genoeg aan de grenzen gestaan, ook wel lang, maar tot een ons ben ik nooit gekomen. Toen was ik met inklaren erbij 5 dagen onderweg meestal, nu nog steeds... Dat soort klanten wat je noemt ken ik ook, kun je in de buurt koppelen met een Pool en dan gaan lossen. En heb niks anders dan mijn rondjes gemaakt in Europa en ook Rusland. Ook nog toen de douane erbij kwam en een loodje legde. Maar een chauffeur van HSF Winterswijk die hoeft niet de shit van een Pool op te lossen, zeldzaam. Misschien in Nijmegen?? Zou kunnen. Want HSF France en Polska is een Polen ghetto in Nijmegen. Ben ik blij dat ik in Winterswijk werk. Daarom wat ik al zei, ik heb er geen last van, en die gasten niet van mij. Ik ben daar wel vrij nuchter in. Sorry.
 14. Jochie

  HSF neemt bedrijf over

  Lijkt mij ook geen goed idee. Dat geouwehoer met t1 en t2 schiet ook niet op. Kun je weer in de rij wachten tot je een ons weegt. Vooral met koel en diepvries transport. En dat hier de "buitenlanders" komen kunnen we ook niets aan doen. Zo simpel is dat. We hebben ze zelf gehaald en dat al meer dan 50 jaar. Spanjaarden, Turken die het kut werk wel doen waar de trotse Hollanders geen zin in hadden. Open grenzen betekent dat er nogal wat veroorloofd is qua personeel. Zeker binnen de EG. En ja, daar horen ook de badslippers bij. Maar van qualiteit hebben ze geen verstand van. Op den duur lost zich dat zelf op. Zijn bij ons al redelijk wat klanten die geen HSF auto willen zien met een Pool die komt leveren.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden