Spring naar bijdragen

bituum trapper

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  3585
 • Geregistreerd

 • Gewonnen dagen

  6

Waardering in de gemeenschap

10164 Excellent

Over bituum trapper

 • Rang
  Chocoliner
 • Verjaardag 28-11-1976

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Castricum

Converted

 • Locatie
  Beverwijk
 • Beroep
  Chauffeur, dacht ik

Recente profielbezoeken

11032 profielweergaven
 1. Ik sta op de een of andere manier anoniem aangemeld. Nergens in je hele profiel is dat te veranderen en afmelden en weer opnieuw aanmelden helpt ook niet
 2. https://albertkeijzer.nl/gezocht-transportplanner-zaandam
 3. zeiden wij ook al
 4. Beterschap, hoop dat je laat weten hoe en wat tzt. Kunnen wij weer van leren. De bulk is total loss, kiepcilinder is dwars door de bodem van de tank gekomen zag ik gisteren toen ze hem aan het leeg scheppen waren (15 maiszetmeel met de hand) en de trekker ligt alleen de versnellingsbak in puin (gaat richting verweggistan)
 5. Ik was het iig niet en mijn trekker ook niet zoals ik kan zien (compressor hangt net voor de voorloopas en daar heb ik een kist met de tankverwarming hangen). Dolf, er past bij mij ook gewoon een bluk achter. Het enigste wat er dan moet gebeuren is lossen met druk van de klant, Kippen kan net als met onze kippertanks zowel electrisch als met de hydro van de trekker. Voor de rest weet ik niet van hoe of wat ivm met ziektewet, vorige week aan mijn hand geopereerd.
 6. En een zo goed als nieuwe Daf 3600 🤣
 7. Chocolade pomp je eruit, achterin de kast staat een pomp die door hydroliek aangedreven wordt, dat kan op 2 manieren. Stroom die een electropomp aandrijft op de tank of via de hydropomp op de trekker. Mocht geen van beiden het doen dan kunnen we altijd de tank nog leegdrukken met de compressor, dan sta je wel een uurtje of 8 met 24 ton. We kunnen pas kiepen als er nog ongeveer 4 ton in zit.
 8. Was jij dat wel met dat vierkante ding achterop?
 9. Niet alleen daar, nog veul meer plekken hier in Nederland
 10. Ben er toch al een aantal keren geweest, chocolade wordt aan het eind van het gebouw gelost.
 11. Of een software update bij een onderhoudsbeurt..........................weg vermogen😒
 12. Die zijn er al, had ik al in die nieuwe DAF bij Verduyn. Zag een raar teken in het display staan wat niet in het boekje stond vermeld en na veel zoeken achtergekomen dat et een teken van de GPS was.
 13. Dolf met een bluk op de A8 vanmiddag
 14. Ja, alle raampjes zitten erin.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden