Spring naar bijdragen

Jeroen#161

Forumlid
  • Aantal bijdragen

    7
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door Jeroen#161 geplaatst

  1. Toch alle 17 pagina's doorgelezen, en er word gezegd dat de meeste "truckers" zich vaak beter voelen als de 'gewone' beroepschauffeur, maar aan een aantal commentaren te lezen hier is het in dit topic precies andersom!
  2. haha dan heb jij die nieuwe nog niet gehoord,, weinig V8 meer aan te horen,, klinkt meer als een ecotec of hybrid! wel mooie auto overigens.. over de mistlampen, ik heb ze ook wel eens aanstaan, niet omdat ik het stoer vind, maar omdat ik het gewoon mooi vind, ik vind de combilights van een daf echt niet fel! heb er eerst goed op gelet bij andere chauffeurs die ze voerden.. en had er echt geen last van, ik erger me meer aan chauffeurs die met kapot dimlicht rijden, of kapotte achterlichten!
  3. missende delen in de cabine: een variabele nachtverlichting, dim en kleurkeuze,dit helpt in mijn ogen zeer goed om je oogjes goed op de weg te houden,in verband met je slaperige oogjes. zoals eerder gelezen, een 27mc met bediening op het stuur,en geintegreerd schermpje in het dashboard.. een watertank geintegreerd in 1 van de opbergvakjes(achter de deur L+R) met een kraan die tot +30 cm buiten de auto rijkt. bij Daf CF een beter vulpunt voor de ruitensproeier..(wat een ...ding is dat) als 'goody' zou een multimediasysteem niet misstaan in een truck, en daar kun je dan ook weer veel dingen inbouwen zoals hierboven vermeldt, zoals 27mc/radio/pc achtig iets/boordcomputer/en een soort verbinding creeren tussen Daf trucks en internet in europa zonder 1000 euro af te staan voor 1 foto uploaden..
  4. Jeroen#161

    Nieuwe Volvo gespot

    kan me nog goed herrinneren dat truckstar met bijna zo''n foto kwam over de huidige fh een aantal jaar terug, toen vond ik die ook niks aan.. maar toen het uiteindelijke model uitkwam vond ik het kwa buitenkant verreweg de mooiste auto, met zijn eigen identiteit binnenkant is denk ik best mee te leven, maar ben ook een ssc gewent, dus dan ga je wel een stappie terug. ben heel benieuwd wat ze hier van gaan maken, kan me bijna niet voorstellen dat het lelijk word,volvo kennende..
  5. op je stadslicht, als je led gebruikt is er niets aan de hand, zorg wel dat je de verbindingen goed waterdicht hebt! mvg
  6. ik moest toen het zo koud was,,*maand terug?* een schuifzeiltrailer aankoppelen die volgeladen zat,, nu stond deze voor het dock, en dan ga je er niet vanuit dat hij daar al lang staat,, rijd normaal met een hard dak, dus was er ook niet zo op voorbereidt. maar op de A1 zie ik ineens grote stukken ijs van mijn trailer afschieten, nu ben ik zeker niet te beroerd om een half uur eerder op te staan om dat ijs te verwijderen, maar in zekere mate is dit gewoon overmacht in mijn ogen, ik kon de trailer echt niet in, en erop klimmen is vragen om zelfmoord.. eigenlijk zou er iets voor gevonden moeten worden zoals Krone dat heeft.. ik was bijna bij het adres, en er is gelukkig niets gebeurd,, maar je schrikt het het... gelukkig in Amsterdam volledig gelost, en toen met een plank inderdaad de boel losgeslagen van binnenuit, en een paar flinke bochten daar op het terrein en het dak was volledig ijsvrij, waren platen van zeker 5 cm dik, als iemand nou een goed idee heeft hoe ik veilig dat ijs van het dak kan halen terwijl de trailer vol zit, graag PM mvg
  7. :O dat heb ik zelfs nog nooit gezien,, dan heb je echt je kabelboom verbrand bovenin! zulke chauffeurs zijn echt blind bezig.. jammer dat de automobilist 'denkt' dat alle chauffeurs zo zijn, ik geef toe, ik haal ook wel eens in, maar zal nooit een collega afsnijden! wacht altijd tot het knippergebaar, of als het 'te' lang duurt, (meestal zit je er dan al wel 10 meter voor) ga ik rustig naar rechts, inhalen is opzich niets mis mee in mijn ogen, maar hou het wel veilig, voor jezelf,je collega's en de automobilisten om je heen, hoe irritant deze soms ook kunnen zijn,, waar ik wel een bloedhekel aan heb, is als je vroeg je knipperlicht uitzet naar links(bij het inhalen) en er rijd een auto langs je heen, die laat je vanzelf langsgaan, en er komt op 50 meter erachter een andere leasebak aanrijden, die dan gasgeeft op het moment dat je je knipperlicht uitzet,, wat doe je eraan? niets, deze mensen zien niet waar ze mee bezig zijn,, mijn grootste irritatie is: het niet aangeven van de richting,of het onnodig aangeven van richting, rotondes: bekend verhaal voor iedereen hier neem ik aan, voorbeeld: vanmorgen in Drachten, komt een busje de rotonde op rijden met zijn knipperlicht naar rechts, dus zou mijn kant uitgaan, ik laat de rem weer los om lekker rustig de rotonde op te rollen, vliegt die gek er voorlangs, met nogsteeds zijn richting aan, en je gelooft het niet, bij het verlaten van de rotonde doet hij zijn richting uit! hier heb ik geen woorden voor,, conclusie, in dit krappe landje zullen we elkaar altijd een beetje op de lip zitten in het verkeer, begin bij jezelf met verbeteren,.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden