Spring naar bijdragen

Teddybeer

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  7550
 • Geregistreerd

 • Gewonnen dagen

  95

Over Teddybeer

 • Verjaardag 21-07-1968

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  drenthe

Converted

 • Locatie
  Thuis
 • Beroep
  Chauffeur, gek hé

Recente profielbezoeken

26332 profielweergaven

Teddybeer's Achievements

Community Regular

Community Regular (8/14)

 • Conversation Starter Rare
 • Dedicated Rare
 • Very Popular Rare
 • First Post Rare
 • Posting Machine Rare

Recent Badges

28k

Waardering in de gemeenschap

 1. Tja, niet iedereen zit alle dagen schaapachtig op twitter te kijken….
 2. Beter zoeken. 😉 Hier heb je de link van de gecorrigeerde tabel. Ik neem aan de je nu de eerste, “foutieve” tabel van een paar dagen eerder zelf wel kan vinden. https://www.rivm.nl/sites/default/files/2022-01/COVID-19_WebSite_rapport_wekelijks_20220104_1259_finalmetcorrectie.pdf
 3. Dat is inderdaad afkomstig van een vage site. Inderdaad een site waar de msm vooral geen aandacht aan wenst te schenken….. Iets van Rivm of zo. Veranderen de data zonder verdere uitleg. Maar daar lijken ze al jaren patent op te hebben. Maar bekijk de plaatjes zelf maar, en let vooral niet op de datums die er boven staan.
 4. Ruim 11 miljoen dubbel gevaccineerden, van de ongeveer 15 miljoen kanshebbers in Nederland op 6 Januari, volgens RIVM. Die 80% (boven 12 jaar) zal dus redelijk kloppen ( al blijft het wonderbaarlijk dat dat moeten berekenen) maar de positief getesten onder 12 jaar worden wel meegenomen bij de niet gevaccineerden. Terwijl die daar eigenlijk niet thuis horen…..
 5. waar ik me vanaf het begin van deze ellende over heb verbaasd, dat men niet op 2 sporen heeft ingezet. In eerste instantie vol inzetten op de ontwikkeling van een geneesmiddel, om in elk geval de (zwaar) zieken een kans te geven. En dat geeft je dan ook gelijk de tijd om een fatsoenlijk effectief vaccin te ontwikkelen. En niet eentje die, zoals nu het geval is, na een paar maand zijn beste tijd al heeft gehad, en het hele circus weer van voor af aan begint. Om van een (verwachtte) nieuwe variant maar niet te spreken. ik heb je schrijffout even gecorrigeerd.
 6. Maar als “ze” al 20 jaar bezig zijn met dit soort “vaccins” dan is daar toch wel al een wetenschappelijk rapport over, of dit er daadwerkelijk invloed op zou hebben? Jouw redenatie is net zo steek houdend als die uitspraak van Hugo de Jonge, in een persconferentie van ergens eind november. Daar in gaf ie aan dat het vaccin ook op de lange termijn volkomen veilig was, WANT er waren inmiddels al 2 miljard mensen gevaccineerd. Als een jaar al een lange termijn genoemd kan worden……..
 7. Ik weet het, Cor. Gelukkig wordt er bij ons nog wel wat verdient, omdat wij het niet van het rijden voor derden moeten hebben. Maar, net zo als 15 van mijn collegas, val ik “gewoon” onder de CAO BGV. De overige 60 hebben of een andere CAO, of helemaal geen CAO. Maar iedereen wordt gelijk behandeld. Dat betekend ook reiskosten vergoeding, ook al heb je er zelf geen recht op volgens CAO. zelfs voor mijn 2 km fietsen krijg ik een kleine vergoeding. Ook als ik de vrachtwagen mee naar huis heb.
 8. Serieus? Alles wat je hier opnoemt is bij ons (gelukkig) de normaalste zaak. Maar o.t. Het lijkt mij zo wie zo voor een groot deel al een hele vooruitgang als de werkgever zich aan de overeengekomen voorwaarden, CAO, wettelijk of onderling afgesproken, houdt. Wat natuurlijk ook voor de werknemer geldt. 😉 Af en toe een bonusje wordt natuurlijk altijd op prijs gesteld, maar een prettige werkomgeving is veel belangrijker.
 9. Zo maar uit nieuwsgierigheid. Waarom waren daar dan nog geen vaccins (of andere medicijnen) van goedgekeurd, en kreeg men in der haast een voorlopige vergunning voor een experimentele gentherapie?
 10. klopt. Het hoofdkantoor van canal digitaal staat in Luxemburg maar is onderdeel van de Vivendi/Canal+ groep. Dat is een grote Franse mediagroep.
 11. Maakt niet veel uit. Altijd gedonder met die fransozen. Maar denk inderdaad dat je het probleem in je TV moet zoeken.
 12. Dat zeiden ze 10 jaar geleden ook, toen wij heel veel ellende met de ontvangst van onze satteliet verbinding via CD hadden. Nog nooit van gehoord, is de eerste keer dat we het horen…… Maar als je dan op diverse fora leest, en bij de satellietboer komt is het eerder regelmaat als uitzondering. Blij dat ik er met glasvezel nu vanaf ben.
 13. Klopt. Maar dan moet je niet gaan zeggen dat het JOUW inkomen is.
 14. Als ik het inkomen van mijn vrouw ook bij dat van mij op tel, kom ik toch wel een heel stuk boven die €2827 per maand van jouw berekening uit. Iets met jezelf rijk rekenen noem ik dat.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden