Spring naar bijdragen

Teddybeer

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  7550
 • Geregistreerd

 • Gewonnen dagen

  95

Over Teddybeer

 • Verjaardag 21-07-1968

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  drenthe

Converted

 • Locatie
  Thuis
 • Beroep
  Chauffeur, gek hé

Recente profielbezoeken

27044 profielweergaven

Teddybeer's Achievements

Community Regular

Community Regular (8/14)

 • Conversation Starter Rare
 • Dedicated Rare
 • Very Popular Rare
 • First Post Rare
 • Posting Machine Rare

Recent Badges

28k

Waardering in de gemeenschap

 1. Ik weet het, Cor. Gelukkig wordt er bij ons nog wel wat verdient, omdat wij het niet van het rijden voor derden moeten hebben. Maar, net zo als 15 van mijn collegas, val ik “gewoon” onder de CAO BGV. De overige 60 hebben of een andere CAO, of helemaal geen CAO. Maar iedereen wordt gelijk behandeld. Dat betekend ook reiskosten vergoeding, ook al heb je er zelf geen recht op volgens CAO. zelfs voor mijn 2 km fietsen krijg ik een kleine vergoeding. Ook als ik de vrachtwagen mee naar huis heb.
 2. Serieus? Alles wat je hier opnoemt is bij ons (gelukkig) de normaalste zaak. Maar o.t. Het lijkt mij zo wie zo voor een groot deel al een hele vooruitgang als de werkgever zich aan de overeengekomen voorwaarden, CAO, wettelijk of onderling afgesproken, houdt. Wat natuurlijk ook voor de werknemer geldt. 😉 Af en toe een bonusje wordt natuurlijk altijd op prijs gesteld, maar een prettige werkomgeving is veel belangrijker.
 3. Klopt. Maar dan moet je niet gaan zeggen dat het JOUW inkomen is.
 4. Als ik het inkomen van mijn vrouw ook bij dat van mij op tel, kom ik toch wel een heel stuk boven die €2827 per maand van jouw berekening uit. Iets met jezelf rijk rekenen noem ik dat.
 5. Teddybeer

  Aanzuigende tank

  Als de pas op maximaal staat en je kan niet meer tanken, kan het geld ook op zijn. 😉 Je zou niet de eerste, en vast ook niet de laatste zijn. 😨
 6. Teddybeer

  Aanzuigende tank

  Dan was het krediet op. ik zou maar voorzichtig zijn. 😋😋😋
 7. Teddybeer

  Aanzuigende tank

  Geen idee. Maar wat Mebo zegt, als je binnen afrekent zal het geen probleem zijn. In elk geval niet als je met een gewone betaalpas betaald.
 8. Teddybeer

  Aanzuigende tank

  Als het van 2 verschillende zuilen is kan dat gewoon.
 9. Alleen als je de voetrem bediend (hebt) voor je de auto in de versnelling hebt gezet. Raak je die niet aan dan kan je gas geven wat je wil, maar komt ie niet van zijn plaats. 😉
 10. Die haal je toch bij de chef-werkplaats? Die heeft er gewoon een paar dozen in de kast staan, dus dat is het probleem niet.
 11. Wil je dit echt zuiver testen, dan zal je het met een 4x2 moeten gaan testen. In dit geval is de plaats van de starre, niet aangedreven, derde as het grootste probleem. Als die as voor de aangedreven as staat zal die altijd langer rechtdoor willen dan wanneer die achter de aangedreven as staat.
 12. Ik zag maandagmiddag dit bericht pas……. Maar vooral bij de afsluitdijk kijk ik altijd voor vertrek of die mogelijk ook afgesloten is. Privee gaan we regelmatig naar Texel, en dan is het lullig als je daardoor de laatste boot mist…… Maar laatst zou ik 2 ritten naar Schoorl brengen. Dat kan mooi binnen de uren, maar dan moet je niet over Amsterdam of Enkhuizen moeten vanuit Drenthe. Kom je ‘s morgens om 5.45 bij Leeuwarden, staan de matrixen nog aan dat de afsluitdijk nog afgesloten is. Bij Zürich was gelukkig de afsluiting opgeheven, dus goed gegokt. Maar op terugweg, rond 8 uur, stond de matrix ter hoogste van VD Valk Leeuwarden nog steeds aan, met de boodschap dat de dijk afgesloten was. Slechte zaak, van Rijksflaterstaat.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden