Spring naar bijdragen

Teddybeer

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  7550
 • Geregistreerd

 • Gewonnen dagen

  95

Alles door Teddybeer geplaatst

 1. Tja, niet iedereen zit alle dagen schaapachtig op twitter te kijken….
 2. Beter zoeken. 😉 Hier heb je de link van de gecorrigeerde tabel. Ik neem aan de je nu de eerste, “foutieve” tabel van een paar dagen eerder zelf wel kan vinden. https://www.rivm.nl/sites/default/files/2022-01/COVID-19_WebSite_rapport_wekelijks_20220104_1259_finalmetcorrectie.pdf
 3. Dat is inderdaad afkomstig van een vage site. Inderdaad een site waar de msm vooral geen aandacht aan wenst te schenken….. Iets van Rivm of zo. Veranderen de data zonder verdere uitleg. Maar daar lijken ze al jaren patent op te hebben. Maar bekijk de plaatjes zelf maar, en let vooral niet op de datums die er boven staan.
 4. Ruim 11 miljoen dubbel gevaccineerden, van de ongeveer 15 miljoen kanshebbers in Nederland op 6 Januari, volgens RIVM. Die 80% (boven 12 jaar) zal dus redelijk kloppen ( al blijft het wonderbaarlijk dat dat moeten berekenen) maar de positief getesten onder 12 jaar worden wel meegenomen bij de niet gevaccineerden. Terwijl die daar eigenlijk niet thuis horen…..
 5. waar ik me vanaf het begin van deze ellende over heb verbaasd, dat men niet op 2 sporen heeft ingezet. In eerste instantie vol inzetten op de ontwikkeling van een geneesmiddel, om in elk geval de (zwaar) zieken een kans te geven. En dat geeft je dan ook gelijk de tijd om een fatsoenlijk effectief vaccin te ontwikkelen. En niet eentje die, zoals nu het geval is, na een paar maand zijn beste tijd al heeft gehad, en het hele circus weer van voor af aan begint. Om van een (verwachtte) nieuwe variant maar niet te spreken. ik heb je schrijffout even gecorrigeerd.
 6. Maar als “ze” al 20 jaar bezig zijn met dit soort “vaccins” dan is daar toch wel al een wetenschappelijk rapport over, of dit er daadwerkelijk invloed op zou hebben? Jouw redenatie is net zo steek houdend als die uitspraak van Hugo de Jonge, in een persconferentie van ergens eind november. Daar in gaf ie aan dat het vaccin ook op de lange termijn volkomen veilig was, WANT er waren inmiddels al 2 miljard mensen gevaccineerd. Als een jaar al een lange termijn genoemd kan worden……..
 7. Ik weet het, Cor. Gelukkig wordt er bij ons nog wel wat verdient, omdat wij het niet van het rijden voor derden moeten hebben. Maar, net zo als 15 van mijn collegas, val ik “gewoon” onder de CAO BGV. De overige 60 hebben of een andere CAO, of helemaal geen CAO. Maar iedereen wordt gelijk behandeld. Dat betekend ook reiskosten vergoeding, ook al heb je er zelf geen recht op volgens CAO. zelfs voor mijn 2 km fietsen krijg ik een kleine vergoeding. Ook als ik de vrachtwagen mee naar huis heb.
 8. Serieus? Alles wat je hier opnoemt is bij ons (gelukkig) de normaalste zaak. Maar o.t. Het lijkt mij zo wie zo voor een groot deel al een hele vooruitgang als de werkgever zich aan de overeengekomen voorwaarden, CAO, wettelijk of onderling afgesproken, houdt. Wat natuurlijk ook voor de werknemer geldt. 😉 Af en toe een bonusje wordt natuurlijk altijd op prijs gesteld, maar een prettige werkomgeving is veel belangrijker.
 9. Zo maar uit nieuwsgierigheid. Waarom waren daar dan nog geen vaccins (of andere medicijnen) van goedgekeurd, en kreeg men in der haast een voorlopige vergunning voor een experimentele gentherapie?
 10. klopt. Het hoofdkantoor van canal digitaal staat in Luxemburg maar is onderdeel van de Vivendi/Canal+ groep. Dat is een grote Franse mediagroep.
 11. Maakt niet veel uit. Altijd gedonder met die fransozen. Maar denk inderdaad dat je het probleem in je TV moet zoeken.
 12. Dat zeiden ze 10 jaar geleden ook, toen wij heel veel ellende met de ontvangst van onze satteliet verbinding via CD hadden. Nog nooit van gehoord, is de eerste keer dat we het horen…… Maar als je dan op diverse fora leest, en bij de satellietboer komt is het eerder regelmaat als uitzondering. Blij dat ik er met glasvezel nu vanaf ben.
 13. Klopt. Maar dan moet je niet gaan zeggen dat het JOUW inkomen is.
 14. Als ik het inkomen van mijn vrouw ook bij dat van mij op tel, kom ik toch wel een heel stuk boven die €2827 per maand van jouw berekening uit. Iets met jezelf rijk rekenen noem ik dat.
 15. Dat zal dan deze zijn. https://nos.nl/artikel/2410787-nieuw-coronavaccin-novavax-komt-beschikbaar-voor-groep-die-geen-mrna-vaccin-wil Al zal het nog een hele bevalling worden om die in Nederland te kunnen scoren, gezien de huidige prikstrategie. Maar wat niet is, kan nog komen. En anders is ie ergens anders in de EU vast wel verkrijgbaar voor de echte liefhebber.
 16. @the duke Geheel met je eens. Ook zij is geslachtofferd, of heeft zich zelf geslachtofferd. Persoonlijk heb ik geen goed gevoel bij al die vaccins, en al helemaal niet bij al dat gedram er om heen. En mijn gevoel heeft mij nog niet vaak in de steek gelaten. Hopelijk heb ik het in dit geval mis, anders is er echt iets mis op aarde. 😉 Maar voor mij zelf heb ik nog niet zo veel problemen met de beperkende maatregelen voor ongevaccineerden zoals die idiote 3G, en volgende week 2G. Mocht er een vaccinatiePLICHT komen, zal ik een nieuw plan moeten trekken, maar daar kom ik ook wel uit. 😉
 17. Interessant deel staat vooral rond 16 minuten…… Voormalig CDA-staatssecretaris Mona Keijzer heeft op 29 december bij een debatavond van De Balie op harde wijze de vloer aangeveegd met het coronabeleid van het kabinet. Want, zei ze, het is allemaal gericht op het doodsbang maken van de bevolking, terwijl slechts “een ongelooflijk klein percentage” daadwerkelijk doodziek wordt (en sterft). Diederik Gommers was niet de enige prominent die gisteren bij De Balie kritiek leverde op het coronabeleid van het kabinet. Mona Keijzer — voormalig CDA-staatssecretaris in Rutte III – deed dat ook. “Wat er ook gebeurd is, eigenlijk vanaf het begin, is mensen heel erg bang maken,” aldus Keijzer over de manier waarop het kabinet is omgegaan met corona. “Niet bewust,” voegde ze daar nog even aan toe, “maar vooral constant de nadruk op: mensen worden ziek, mensen komen in het ziekenhuis terecht, mensen komen op de IC… elke dag maar de hoeveelheid besmettingen op tv, en hoeveel mensen op de IC terecht komen, waardoor je het idee krijgt, ‘nou het is echt dramaaaaatisch, dit’.” En dit, ging Keijzer verder, is eigenlijk absurd. “Het is een ongelooflijk klein percentage [dat doodziek wordt en sterft]. Nog wel zo groot dat als het in één komt dat de zorg het niet aankan, dus daar doe ik niets een af. Maar voor de meeste mensen, ik heb het zelf ook gehad, is het vrij ongevaarlijk.” Angstpsychose “Maar doordat je mensen zo ongelooflijk bang gemaakt hebt, heb je een soort doodsangst bij mensen getriggerd. De meeste mensen houden van het leven en willen heel graag heel oud worden, en het liefst ook nog een beetje gezond. Maar doordat daar zo de nadruk is komen te liggen, zie je ook heel veel mensen zeggen, ‘nee, die lockdown is allemaal heel goed.'” “Als ik met oudere mensen in de familie zit te praten, en het gaat over maatregelen. ‘Ja, nee, die maatregelen zijn goed.’ Dan bevraag ik altijd even: ‘Ja, die maatregelen zijn misschien wel goed om te proberen de voortgang van de besmettingen enigszins te dempen, maar zijn ze ook zo goed voor je kleinkinderen?'” vraagt Keijzer dan aan die familieleden. “‘Nee, nee, helemaal niet!’ En dan komt het hele verhaal over hoe dramatisch het is voor de kleinkinderen. Maar doordat toch een soort doodsangst gevoed is in combinatie met de neiging van de meeste mensen om zich te conformeren aan wat de meerderheid vindt, leidt ertoe dat je mensen af en toe bijna ziet smeken om lockdowns. Dat ik echt denk: ‘Even serieus, dit kan je niet menen!'”
 18. Teddybeer

  Roken

  Niet als je werkgever de vrachtwagen least. 😉 en dat gebeurt bij het overgrote deel van de transportbedrijven.
 19. Dat doe ik al meer als een jaar, maar ik kan geen goede reden bedenken zonder in complot theorieën te vervallen…… Helaas, maar misschien weet jij het?
 20. Teddybeer

  Aanzuigende tank

  Als de pas op maximaal staat en je kan niet meer tanken, kan het geld ook op zijn. 😉 Je zou niet de eerste, en vast ook niet de laatste zijn. 😨
 21. Teddybeer

  Aanzuigende tank

  Dan was het krediet op. ik zou maar voorzichtig zijn. 😋😋😋
 22. Waarom denk je dat hij uitverkoren is. 😉 Hij past precies in de ingezette beleidsrichting.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden