Spring naar bijdragen

Teddybeer

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  7550
 • Geregistreerd

 • Gewonnen dagen

  95

Alles door Teddybeer geplaatst

 1. Ik weet het, Cor. Gelukkig wordt er bij ons nog wel wat verdient, omdat wij het niet van het rijden voor derden moeten hebben. Maar, net zo als 15 van mijn collegas, val ik “gewoon” onder de CAO BGV. De overige 60 hebben of een andere CAO, of helemaal geen CAO. Maar iedereen wordt gelijk behandeld. Dat betekend ook reiskosten vergoeding, ook al heb je er zelf geen recht op volgens CAO. zelfs voor mijn 2 km fietsen krijg ik een kleine vergoeding. Ook als ik de vrachtwagen mee naar huis heb.
 2. Serieus? Alles wat je hier opnoemt is bij ons (gelukkig) de normaalste zaak. Maar o.t. Het lijkt mij zo wie zo voor een groot deel al een hele vooruitgang als de werkgever zich aan de overeengekomen voorwaarden, CAO, wettelijk of onderling afgesproken, houdt. Wat natuurlijk ook voor de werknemer geldt. 😉 Af en toe een bonusje wordt natuurlijk altijd op prijs gesteld, maar een prettige werkomgeving is veel belangrijker.
 3. Klopt. Maar dan moet je niet gaan zeggen dat het JOUW inkomen is.
 4. Als ik het inkomen van mijn vrouw ook bij dat van mij op tel, kom ik toch wel een heel stuk boven die €2827 per maand van jouw berekening uit. Iets met jezelf rijk rekenen noem ik dat.
 5. Teddybeer

  Aanzuigende tank

  Als de pas op maximaal staat en je kan niet meer tanken, kan het geld ook op zijn. 😉 Je zou niet de eerste, en vast ook niet de laatste zijn. 😨
 6. Teddybeer

  Aanzuigende tank

  Dan was het krediet op. ik zou maar voorzichtig zijn. 😋😋😋
 7. Teddybeer

  Aanzuigende tank

  Geen idee. Maar wat Mebo zegt, als je binnen afrekent zal het geen probleem zijn. In elk geval niet als je met een gewone betaalpas betaald.
 8. Teddybeer

  Aanzuigende tank

  Als het van 2 verschillende zuilen is kan dat gewoon.
 9. Alleen als je de voetrem bediend (hebt) voor je de auto in de versnelling hebt gezet. Raak je die niet aan dan kan je gas geven wat je wil, maar komt ie niet van zijn plaats. 😉
 10. Die haal je toch bij de chef-werkplaats? Die heeft er gewoon een paar dozen in de kast staan, dus dat is het probleem niet.
 11. Wil je dit echt zuiver testen, dan zal je het met een 4x2 moeten gaan testen. In dit geval is de plaats van de starre, niet aangedreven, derde as het grootste probleem. Als die as voor de aangedreven as staat zal die altijd langer rechtdoor willen dan wanneer die achter de aangedreven as staat.
 12. Ik zag maandagmiddag dit bericht pas……. Maar vooral bij de afsluitdijk kijk ik altijd voor vertrek of die mogelijk ook afgesloten is. Privee gaan we regelmatig naar Texel, en dan is het lullig als je daardoor de laatste boot mist…… Maar laatst zou ik 2 ritten naar Schoorl brengen. Dat kan mooi binnen de uren, maar dan moet je niet over Amsterdam of Enkhuizen moeten vanuit Drenthe. Kom je ‘s morgens om 5.45 bij Leeuwarden, staan de matrixen nog aan dat de afsluitdijk nog afgesloten is. Bij Zürich was gelukkig de afsluiting opgeheven, dus goed gegokt. Maar op terugweg, rond 8 uur, stond de matrix ter hoogste van VD Valk Leeuwarden nog steeds aan, met de boodschap dat de dijk afgesloten was. Slechte zaak, van Rijksflaterstaat.
 13. Mogelijk ook morgen nacht, dus van woensdag op donderdag.
 14. Dan was het mooi licht spul. Meestal heeft zo’n buffel aan 1 bak en een beetje genoeg om je 35 ton er op te gooien.
 15. Ga er maar eens kijken dan. Dongenseweg 200 in Tilburg.
 16. Dan was je te vroeg. 😇😇 Ik was er rond 10.30 en 11.15 en gelukkig slechts een paar minuten oponthoud gehad. Terwijl TomTom bij Meppel nog 45 minuten vertraging aan gaf. Valt overigens wel op dat er de laatste tijd heel veel onverklaarbare eenzijdige aanrijdingen zijn. Maar dat geldt voor alle categorien bestuurders.
 17. Frederikshaven in Uffelte. Is in het weekend “gewoon” een dorpscafe. Ruim voldoende parkeerruimte, ook voor buitenmaats, kan je maandagmorgen via de N371 zo richting Assen en de N381 op richting Emmen of Drachten
 18. Teddybeer

  Sleutel tankdop kwijt

  Laten ze er maar 100 liter uit slurpen. slot of anti diefstal vulhals houdt een echte rover niet tegen. dan pakken ze wel een priem en meppen ze een gat in je tank, net boven het vat van hun. Dus met een beetje geluk heb je dan je tank leeg en stuk. En een paar honderd liter diesel over het terrein, en/of in de grond. Met de nodige kosten. aangezien ik een op maat gemaakte tank heb trek je zo’n aluminium ding ook niet gelijk uit het schap en sta je zo een paar dagen tot een week stil. En dat omdat ze 100 liter (€ 130? ) diesel hebben buit gemaakt. Dus nee, bij ons geen dieseldiefstal preventie op de vrachtwagens.
 19. Teddybeer

  DAF topic

  Dat moet je nog maar afwachten. 😉😉😉
 20. Als jij na je laatste werkdag, voor je “op vacantie” gaat, je pas hebt uitgelezen voldoe je aan je plicht en klopt de administratie van je (ex)werkgever. Als je daarna, dus na beëindigen van het officiële dienstverband, je daar niet weer laat zien, en dus je kaart als nog niet laat uitlezen, is dat he5 probleem van je (ex) werkgever. Wat wil die er tegen doen? Je ontslag geven? 🤣🤣🤣
 21. https://www.rtvnof.nl/video-zwaar-verkeer-rijdt-weer-over-brug-kootstertille
 22. Geeft niet dat de oprit beschadigd, want die gaat er toch uit, stond in de mail…… Oke, u vraagt wij draaien.😇😇😇 En weer een tevreden klant. 🤣🤣🤣
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden