Spring naar bijdragen

cjheijkoop

Forumlid
  • Aantal bijdragen

    4
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

cjheijkoop's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Waardering in de gemeenschap

  1. Helaas heb net het bericht ontvangen dat het de persoon is waar ik bevriend mee was en collega ook in onze hobby.Wens de familie veel sterkte in deze sombere dagen.Samen met mij zullen wij collega,s van onze hobby club ,Robert .... een laatstegroet brengen Dinsdag.
  2. Nu Reindert je gaat wel erg ver ik persoonlijk vindt ik een paar gips handjes en gratis vervoer(enkele reis) naar bv Noorwegen of Finland zonder euro,s ook wel iets hebben.
  3. Als het goed is (jammer genoeg) is het een vriend van mij en ben erg geschrokken van dit bericht.Wil echter wachten met de bevestiging tot ik meer info heb.Maar ik erger mij aan die chauffeurs die het altijd beter weten( de beste stuurlui staan aan wal).Maar als ik bv op over de A50 van Arhem naar Zwolle rijd en ik zie een chauffeur een andere collega inhalen met gering snelheids verschil en dan zijn collega afsnijd denk ik bij mezelf haal deze maar van de weg en laat hij maar een cursus volgen die ok zogenaamde wegpiraten moeten volgen.Of chauffeurs die op een meter of 2 a 3 achter een collega rijd dit gebeurt zowel hier als in de rest van de EEG.Hoewel het mij opval dat het in Duitsland toch minder gebeurt zal wel aan de gezagdragers liggen.Verder ben ik een voorstander van het verbieden van mobiele telefoon en Laptop gebruik onder het rijden en natuurlijk ook van het koffie zetten onder het rijden.Als je aan het rijden bent moet je je aandacht bij het rijden hebben en niet voor iets anders.Echter ook ik heb mijn gebreken en maak ook fouten.VERBETER DE WERELD MAAR BEGIN BIJ JE ZELF.
  4. Men is nooit te oud om te leren. En je moet je ook niet schamen om eens een keer een collega om advies en raad te vragen.Ook ik vraag nog altijd collega,s hoe ik iets moet doen bv met het vast zetten van een lading.Heb staalmatten gereden en deze werden vast gezet met staalkabels en een collega zei tegen mij als je ongeveer 1 a 2 km gereden heb zoek dan een parking op en trek de kabel nog eens aan.Nu dit was een goede raad want na ongeveer 2 km kon ik ze dus zeker 2 a 3 slagen strakker trekken en vooral in Duitsland is men hier streng mee ook met de keuringslabels die aan de kabel en sjorbanden moeten zitten.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden