Spring naar bijdragen

Alain Marlisa

Forumlid
  • Aantal bijdragen

    6
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alain Marlisa's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Waardering in de gemeenschap

  1. Kost je helaas weer een nieuwe keuring..
  2. Melden is geen wettelijke maar morele plicht. Het feit dat je hier de vraag stelt betekent dat je er al over nagedacht hebt. Er moet eerst een EV ingevuld worden en betekent door de bedrijfsarts, daarna zal het CBR een rapport laten maken door een cardioloog. In princiepen mag je eigen cardioloog dit ook, maar dan moet ie het rapport precies zo maken als het CBR dot wil.
  3. Bij keuring worden de ogen getest, bloeddruk gemeten en urine op suiker getest. Verdere wordt er navraag gedaan naar ziektes die je hebt, of gehad hebt. Als je nooit ziekte gehad hebt en nooit gepakt met met teveel alcohol op, dan kom je zo door keuring heen. Is wel handig om tevoren meting door opticien te Laten verrichten. Het beste oog moet met bril minstens 80 procent zien en het slechtste ook minstens 10 procent. Ff suiker laten prikken en je weet ook of je slaagt voor de diabetes test. En als je ooit Adhd gehad hebt, laat dan als je geen klachten meer hebt de diagnose verwijderen om problemen hiermee te voorkomen.
  4. Met geestelijke conditie wordt bedoel, of er sprake is van een psychiatrische aandoening. Deze heb je als je onder behandeling bent, of bent geweest van een psychiater. Zo niet, dan heb je waarschijnlijk geen psychiatrische ziekte en is er geen reden om je hoer zorgen over te hoeven maken. Tenzij iedereen om je heen altijd zegt dat je vreemd of heel erg druk gedraagt.
  5. Hoge bloeddruk is voor CBR pas probleem als de onderdruk boven de 115 is. Als je zo een onderdruk hebt, geloof mij dan wil je er zelf ook wat aan gedaan. Als je denkt dat je tegen problemen aanloopt kan je altijd aan mij vragen. Omdat als je eenmaal bij CBR in een verkeerd vakje zit, je er niet meer uitkomt. Voorkomen beter dan genezen.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden