Spring naar bijdragen

Vrachtrijder

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  1140
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over Vrachtrijder

 • Verjaardag 19-07-1985

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Gelre, Fryslân

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

Vrachtrijder's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

957

Waardering in de gemeenschap

 1. Die stoel is niet te hoog, je moet gewoon klosjes op je gaspedaal lijmen.
 2. Als je die er bij besteld wel ja.
 3. Ik luister gewoon naar de radio, ongeacht waar ik ben.
 4. Vrachtrijder

  EO-ers vrijen vaker!

  Ik wilde er wel een keer op ingaan, maar toen ik zei dat mijn kwakje €100,- kost wilde ze niet meer.
 5. Vrachtrijder

  EO-ers vrijen vaker!

  Wat een raar onderzoek van de EO. Wat kan het verrotten hoe vaak iemand 'seksuele intimiteit' heeft? Als je dat soort dingen gaat onderzoeken geeft dat wel aan dat je echt niets nuttigs te doen hebt.
 6. Die theorie klinkt leuk, maar ik heb zomaar het idee dat de Boerenbond niet voldoende meel heeft voor 1 bakkerij.
 7. Dat is wel logisch ja. Maar wel lekker verdienen dan, want je rijdt maximaal de helft van de tijd.
 8. Ik hou van praktisch, dus dat komt mooi uit. - Als alle voertuigen onderweg zijn, hebben transportbedrijven een lege plaat. Laat de passant daar parkeren. - Parkeren op rijbanen op bedrijventerreinen. Veel overlast kan het niet geven, het vrachtverkeer rijdt toch niet. - Eventueel de rechter rijstrook sluiten, snelheid naar 50km/u en parkeren op de vluchtstrook. - Overnachten in voertuig. Dus vraagt ook wat eigen verantwoordelijkheid van de vrachtrijder in kwestie. Zorg dat je in geval van nood kan eten/overnachten.
 9. Dat wordt nu bepaald door de overheid, dus ik zie niet in waarom dat zou moeten veranderen. En waarom zouden die kosten verhaald moeten worden? Er bestaat toch ook nog iets als een bedrijfsrisico? Bovendien, je kan je ook gewoon verzekeren tegen weersomstandigheden. Afgelopen week duurde code rood een uur of 8, dus dat kan het probleem niet zijn geweest.
 10. Het gebrek aan zelfstandig denkvermogen reikt veel verder dan de transportsector. Dat is iets wat maatschappelijk breed probleem wat overal zichtbaar is, ook gewoon bij mensen in de vrije tijd. Het mooie ervan is dat jij in jouw reactie precies bevestig wat ik bedoel; ' Want stel je voor dat het mensen aan iets ontbreekt omdat we niet geleverd hebben. Daar zie je direct het probleem ontstaan van het gebrek aan zelfstandig denkvermogen. Als de bakker vandaag geen meel heeft gehad en om die reden geen brood heeft gebakken. Zeg ik dan iets heel vreemds als je dan iets anders moet eten?
 11. Ik denk niet dat het systeem ooit vlekkeloos gaat werken. Het blijven immers computers. Het werkt in elk geval beter dan een bord boven de autoweg die Igor doet denken dat hij wel over een N-weg naar zijn losadres mag rijden.
 12. Klopt die lijst wel? Want je mag maximaal 15 diensturen maken en bij 15 diensturen kan je maximaal ((9*0,62)+(6*€2,84)=) €22,62 rekenen. Of zeg ik nu iets heel geks?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden