Spring naar bijdragen

Toppertje

Forumlid
  • Aantal bijdragen

    3
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Over Toppertje

  • Verjaardag 22-11-1969

Profile Information

  • Gender
    Male

Toppertje's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Waardering in de gemeenschap

  1. Aan de wet houden dan is er niks aan de hand gaat alleen op als de wet duidelijk is. In Frankrijk is men erg goed in het anders uitleggen van de wet. Klein voorbeeld: voor vertrek voertuig gereed maken, naar het kantoor rijden papieren ophalen, koffie en gelijk maar 1 kwartiertje pakken. 4.00 uur rijden richting Frankrijk, 30 minuten rust en weer verder, netjes 3 kwartier gemaakt. Na 4 uur rijden op de plek van bestemming aangekomen en lekker 9 uurtjes maken. Bij controle van Jan en Marie zullen met grote zekerheid zeggen dat je rijtijden niet kloppen. Tussen de eerste 4.00 rijden en de volgende 4.00 rijden heb je maar een half uur rust gehad en geen 3 kwartier. Nergens staat wanneer het eerste kwartier gemaakt moet worden.
  2. Nee, maar wel weer een EuroFlyer oplegger met duits kenteken in Amsterdam. Kon de trekker niet goed zien ( 03.15 u) Afgelopen vrijdag. (Nee geen 1 april grapje)
  3. Goedenavond allen, Vanavond heb ik mij ook maar eens aangemeld op het forum. Ik volg het allemaal al wel een hele tijd. Heb ook, net als menig ander op dit forum, code 95 te volgen. Pas digitale tacho gehad. Veel menigen, voorvallen en natuurlijk RTW behandeld. Conclusie aan het eind van de dag was: wat wel mag is zwart (duidelijk), wat niet mag is grijs dus eigenlijk niet na te leven en altijd op te bekeuren :confused: :stom:
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden