[[Template core/global/global/includeMeta is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]] Spring naar bijdragen

Zwaargewonde na frontale aanrijding op de N33


ronald25

Recommended Posts

Vandaag al, Joostje.

Op 1 van de foto's kan je nog ergens een pijl zien van zo'n actiekar. Tussen de afritten Muntendam en Veendam/Pekela's zijn ze dit weekend drastisch met de dikken bomen aan het snoeien, als voorbereiding op de verdubbeling.

Afgelopen 2 weken waren ze tussen Gieten en Assen ook al bezig met snoeien en struiken weghalen en de berm aan het frezen.

Moet je eens voor de aardigheid een dagje bij ons staan als wij staan te spotten/ fotograveren vlakbij het viadukt bij Anderen doorgetrokken streep en een Viaduct je wilt niet weten hoe vaak het maar net goed gaat met inhalen.

Of bij de parkeerplaats Jan weet wel welke halen ze ook nog vlak voor de bocht in die onoverzichtelijk is.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • Forumlid
Jaren geleden werd er daar min of meer van je verwacht dat je met je vrachtwagen over de halve vluchtstrook ging rijden.

En of ik dat weet.

Ik had net een paar weken het E rijbewijs en reed af en toe als er verder geen werk was.

Had net een vrachtje gelost ergens bij Gieten in de buurt. Over de N33 terug richting Assen. Kom ik bij Eexterhalte bijna bovenaan dat viaduct, komen er 2 naast elkaar rijdende vrachtwagens op me af. :eek::eek::eek:

Ik heb eigenlijk nog geen idee hoe het gelukt is om met beide spiegels, en zonder verdere schade, bij de afrit Rolde te komen,. Wel dat ik daar eerst maar eens op bed ben gaan liggen om een beetje bij te komen van de schrik.

Elke keer dat ik daar nu langs rij zie ik weer 2 vrachtwagens naast elkaar over dat viaduct komen. :hamer:

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • Forumlid

Nare herinering , Ik heb bij Gieterveen een ongeluk gezien met dodelijke afloop een auto door gladheid frontaal op een trekker met oplegger , de trailer kwam met de achterkant een meter omhoog en de combinatie was 180 graden gedraaid door de klap en de auto lag in 4 stukken overal lag wat , was er als 2de bij en hebben die man niet kunnen redden , wat mij toen smerig tegen viel was hoe onbeschoft automobilisten kunnen zijn bij een zeer zwaar ongeluk enkele minuten na het ongeluk . Ze waren dus ook ooggetuige van het ongeluk , gewoon echt geen hulp verlenen die we wel hard nodig hadden , de rotzooi aan de kant trappen en verder rijden ..... allemaal tot de brandweer kwam en de weg afgesloten werd . De enigste die hulp verleenden waren de chauffeurs . 3 man

Ik heb toen hulp aangeboden gekregen maar eerst geweigerd , valt wel een beetje mee dacht ik , niet dus , toen ik thuis was ben ik echt letterlijk door m'n knie"n gegaan , zat er volledig door heen. Dan is het toch mooi dat je hulp daarvoor kunt krijgen van mensen die weten hoe je er mee om moet gaan..

Sterkte ..

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Gast
Reageer op deze discussie...

×   Je hebt opgemaakte inhoud geplakt.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden