Spring naar bijdragen

Informatie over het forum, 03-08-2019


Murphy
 Share

Recommended Posts

  • Administrators

Zoals sommigen van jullie misschien wel gemerkt hebben is het de laatste tijd wat onrustig geweest hier op het forum. Wij als admins zullen niet op de details ingaan maar willen jullie toch even informeren over de stand van zaken.

 

Het onderwerp “eigenaars die PB’s lezen” is hier al vaker ter sprake geweest en dit is inderdaad mogelijk door de eigenaars, niet de admins. Dit is wettelijk gezien verplicht omdat de justitie of andere veiligheidsdiensten eventueel in het geval van een verdachtmaking deze informatie in moeten kunnen zien. Nogmaals, enkel de eigenaren KUNNEN dit maar dit is niet zo makkelijk als ff een email openen en we hebben afgesproken dit ook enkel op verzoek van justitie te doen.

 

Op dit forum hebben we een aantal spelregels afgesproken en iedereen dient zich hieraan te houden. Vrijwillig, want het niet accepteren van deze regels betekent geen goedkeuring om aan dit mooie forum te mogen deelnemen. 

Nu is recentelijk gebleken dat 1 persoon deze regels op grove  wijze aan zijn laars gelapt heeft en naar aanleiding van diverse klachten hierover hebben wij, de admins en de eigenaren onderzoek verricht. Hieruit bleek dus de overtredingen.  

 

Vanwege een relatiebreuk in de privesfeer is er tussen een aantal forumleden een heibel ontstaan waarin is geprobeerd de admins partij te laten kiezen.

Wij, Maarten, Lars, Sjaak en Eddy zijn admins van het CF. Wij kiezen enkel partij voor het hanteren van de regels en het behoud van het CF. Relatieproblemen gelieve naar Dr Phil door te sturen.

 

Ondanks de eerdere waarschuwingen van zowel admins als eigenaars om de boel te laten rusten heeft dit niet gewerkt. Wij zijn hier achter de schermen al een 2 tal weken druk mee om alles duidelijk te krijgen en wij hebben in deze zaak ons besluit genomen.

De persoon is uit de groep eigenaren gezet en tevens zijn account geblokkeerd.

 

Wij, het team, hopen met deze mededeling iedereen gerust te kunnen hebben gesteld, het CF is niet in gevaar, nooit geweest en als het aan het team ligt, zal dit ook nooit gebeuren. 

 

Gezien dit een mededeling is van het team, laten we de mogelijkheid tot discussie achterwege.

 

Admins, Maarten, Lars, Sjaak en Eddy

Eigenaren, Harm en Roel

  • Like 15
  • Thanks 2
  • Verward 1
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Gast
Deze discussie is nu afgesloten voor verdere antwoorden.
 Share

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden