Spring naar bijdragen

Klassement

Populaire bijdragen

Showing content with the highest reputation on 14-03-24 in all areas

  1. Zo, zit de werkweek er weer bijna op. Ik heb gister op Urk gekoppeld met een collega, ik had een losafspraak om 11 uur om een vracht vis te lossen en dat was te laat. Ik moest om half 10 laden in Swifterband voor de zuidkant Parijs. Dat moest er savonds nog uit dus had mijn tijd nodig. Na gisteravond gelost te hebben ben ik nog doorgereden naar mijn tweede losadres waar ik moet lossen bij een biologische boer. Boven op een heuvel, mooi adresje. Ik heb vandaag eigenlijk de hele dag binnendoor gereden. Mooi rijden door de champagne streek. Hier heb ik ook 2 adressen geladen voor Amsterdam. Toen ik geladen was ben ik via Bruly naar België gereden. Ik moest hier toch even een paar keer goed opletten want de laatste keer dat ik daar was geweest reed je alles binnendoor. Nu is het 4 baans vanaf Reims tot vlak voor Charlois. Nu sta ik in Amsterdam achter het hek bij een kennis. Die had even een sleutel neergelegd zodat ik veilig en rustig kon staan. Morgen moet ik 1 km hiervandaan lossen. Maar eerst even douchen en koffie hier.
    2 points
  2. Dat ligt er aan wat voor vis het is en hoe het verpakt is. Als je verse vis in kisten laad moet je hem reinigen. De meeste vis die ik er tot nu toe heb in gehad was bestemd voor export. Dat zit in piepschuim kisten en die is zo goed als reukloos.
    1 point
  3. Ik kom er alleen in de avond uren Jean, zo tussen 19.00 en 20.00 uur. ( Ik rij uitsluitend als er geen files meer zijn tussen Breda en Eindhoven )
    1 point
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden