Spring naar bijdragen

jean2

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  57
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  2

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Luyksgestel
 • Interests
  lamballen bij vadertje Drees(AOW)

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

jean2's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

210

Waardering in de gemeenschap

 1. jean2

  Wist je dat ?

  nou. altijd beter? met spul uit Italy heb ik soms mijn twijfels hoor
 2. jean2

  Fautjuh

  die kan als tenor zanger verder gaan
 3. jean2

  Waar gaat de reis heen...???

  neye, jamme gnuug nie, be Tromp is men wedste adres Wijchen/ Cuuk en Belfeld oa.bietje rond de kerktorre jé. vruuger ree ik hil Europa dur mer de hoef van men nie mir zo.
 4. jean2

  Wist je dat ?

  ???zover weg, poerkwa daarzo?
 5. ja zeg, die roosters links van je voorwiel liggen er niet voor niets ,tis de bedoeling dat je die onder de wielen legt volgens mij
 6. jean2

  Zwarte Piet

  ja hallo, da doen die oudjes zelf zeker🤣😂
 7. jean2

  Nieuws In Plaatjes

  daar gaat het niet direct om ,er zitten/kijken ook kleine(minderjarige) kinderen mee op het forum. daar mag ook wel wat rekening gehouden worden met plaatsen van afbeeldingen en zo.
 8. ja op deze manier blijven er geen of weinig forumleden over
 9. nou als ik zo een rodnkijk lang die wegen dan moet ik zeggen dat die jij bedoeld en gezien hebt er vroeger ook als stonden (wel n jaar of 40 jonger volgens mij)
 10. en Huub ut Venraay ,die vruuger nog mee den bluk reed( en lang daar voor mee perd en kar geloof ik)😂
 11. jean2

  Wist je dat ?

  wist je dat moet mij weer overkomen ....🤔 Man, man, man wat een mens toch allemaal kan meemaken in zijn leven... Wat ik nou weer allemaal meegemaakt heb in een paar dagen tijd..... Nieuwe sjaal teruggebracht naar winkel, zat veel te strak. bij apotheek buiten gezet omdat ik vergeten was de urine flesjes te labellen. Zo oneerlijk, die flessen passen toch nooit in de typemachine!! Uren vastgezeten op de roltrap in het shoppingcenter, want er was een stroomstoring.!!!! Heb ik weer.... Geprobeerd limonade te maken, maar zoveel water als er bij moest dat paste niet eens in die limonade fles. Van de instructies klopt dus ook geen barst!!!! Mezelf buiten de auto gesloten in een fikse regenbui. Sleutels in mijn cabrio, dus kon er niet in. Uren op de wegenwacht zitten wachten. Auto van binnen helemaal nat geregend....... 3 dagen op hondenuitlaatplaats gestaan met de hond. Er kwam niemand die hem ging uitlaten. NOEM HET DAN OOK NIET ZO!! Zak M&M's gekocht als troost, maar wat een stomme dingen, kun je bijna niet afpellen. 4,5 dag bezig geweest met kalkoen braden! In de instructies stond 1 uur per pond. Ik weeg 109 pond, hebben ze vast niet goed want smaakte helemaal niet lekker!!! Maar ging ook wat super goed, voelde me ook trots deze week. Puzzel van 100 stukjes gelegd was na 11 maanden al af! En dat terwijl er 2-4 jaar op de doos stond!!!! En jij?...wat heb jij beleefd?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden