Spring naar bijdragen

smit_ilse

Forumlid
  • Aantal bijdragen

    11
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Over smit_ilse

  • Verjaardag 31-12-1984

smit_ilse's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Waardering in de gemeenschap

  1. Als je de foto's ook ziet idd zijn ze er heel best van afgekomen.
  2. Zitten leuke auto's tussen! Zal is een foto van die van mij maken. Heb een Ssang yong musso 3.2, 220 pk´s automaat. Heerlijke auto met genoeg pk´s!!
  3. Standaardmatig zijn ze uitgerust in de talen duits, engels en frans. Verdere talen kunnen door de gemachtigde vdo landcentrale worden opgesteld en in de CTC worden ingeladen. Siemens VDO Servicepartner: www.vdo.com/dtco Het zou idd aan je pas kunnen liggen. Kijk zoals eerder iemand aangaf even in een andere digi. Waarschijnlijk zal het dan hetzelfde zijn. Geeft hij ook een landcode aan waarmee je eventueel kan zien welke taal hij erin heeft zitten?
  4. Zal het even voor je opzoeken. Heb jij type vdo dtco 1381?
  5. smit_ilse

    Onze nieuwe wagen.

    Wat een ontzettend gaaf ding!! Leuk dat je het zo combineert met je vriendin. Heb wel is op een truckersfestival ook een truck gezien die hem gebruikte als woning. Kom alleen even niet meer op zn naam... Mochten er toen ook helemaal in van diegene, schoenen moesten uit en daar liepen we op het tapijt. Hoop dat je veel veilige km's ermee maakt!!!
  6. Kan je idd lekker eten. Woon er vlakbij en gaan er heel af en toe is heen.
  7. smit_ilse

    Dader Vermist!

    Jullie mogen mn naam er ook bij zetten. Tevens een vraagje, weet iemand of dit ook op het paardenforum www.bokt.nl neergezet is? Eventueel zou ik dit erop willen zetten zodat er meer bekendheid is om de daders te kunnen vinden.
  8. smit_ilse

    Dader Vermist!

    Jeetje....ben er stil van. Heb zelf net zo'n paardje in bezit. Wat een idioten zeg! Heel veel sterkte met het verlies van je maatje. Twee grote bruine ogen kijken mij voor het laatst aan, Net alsof ze willen zeggen laat mij nu maar gaan, Verlos me van de pijn, Maar vergeet niet dat ik in je hart voor altijd bij je zal zijn. Ik hoopte dat ik deze beslissing nooit voor je hoefde te nemen, Maar je ogen kijken me vol pijn aan, Dus ik heb je laten gaan, Ik heb je verlost van je pijn En weet diep in mijn hart dat je voor altijd bij me zal zijn. Je staat niet meer in de wei of in je stal, De beslissing was moeilijk voor mij, Ik weet nu dat je weer leeft zonder pijn, Maar ik vergeet nooit de tijd dat wij bij elkaar konden zijn. Ik had gehoopt dat jij voor eeuwig bij mij bleef, Maar wist dat dit niet kon, Jij was hier maar even, Maar vergeet niet we blijven vrienden, vrienden voor het leven.
  9. smit_ilse

    Ook ff voorstellen

    ja zoiets had ik al gelezen. Zal hem even opzoeken! Thanks voor alle welkoms
  10. smit_ilse

    Ook ff voorstellen

    dat gaat wel lukken!!! Nu even kijken hoe het allemaal in zn werking gaat hier.
  11. ziet er lekker uit zeg! Zal de schrik goed te pakken hebben.
  12. Hoi, Ik ben Ilse, 23 jaar oud en altijd een droom gehad om op de vrachtwagen te komen. Helaas zal dit niet gebeuren door ziekte maar het blijft geweldig om ze te zien!! Tevens spaar ik miniaturen van diverse vrachtwagens! groetjes ilse
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden