Spring naar bijdragen

Herman

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  8091
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over Herman

 • Verjaardag 09-11-1993

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

Herman's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2,9k

Waardering in de gemeenschap

 1. Ik denk dat ik je begrijp Nal, ik heb ook een magneet bij me om Ad Blue te kunnen tanken. De tank zit recht onder de opbouw en is onmogelijk te vullen via de normale pomp. Met een magneet om de vulpistool wil het redelijk lukken.
 2. Ik heb een jaar charter gereden voor deze gevleugelde firma. Vrijdagmorgen laden in Leuna voor Castrop Rauxel, maandagmorgen lossen en dan horen we je wel weer. Zal best, ik ga naar huis, een goed uurtje om hè? Nou ja, als jij dat graag wil.....
 3. Van harte, en nog vele jaren in goede gezondheid gewenst!
 4. Herman

  De Perfecte chauffeur

  Welnee, niet gratis hoor, maar wel een eind onder het peil waarin een Nederlander kan werken en z'n normale levenspatroon kan behouden.
 5. Mainz, Frankfurt en 2 adresen Oostenrijk lossen en 8 adressen in Slovenie en Istrie laden. Weekje vol weer.
 6. We hebben het er van de week bij Bitburg over gehad Matthieu, en een paar uur geleden heb ik Jan nog gesproken op Skype. Het is hem de moeite en de inkt niet waard, iets waar ik hem groot gelijk in geef.
 7. In dat geval haal je je pasje er te vroeg uit Pierre.....
 8. Volgens mij is de Griekse economie naar de bliksem gegaan omdat er een muntje werd ingevoerd waar geen enkel land klaar voor was. Zoals er meer landen naar de Filistjnen zijn gegaan en nog gaan.
 9. Nee hoor, gewoon de transit lijnen volgen zoals op Rheinfelden, daar controleren ze je document en kan je je entreebewijs invoeren in de handterminal.
 10. De lading was kunsthars, weken lang houdbaar zolang er maar geen chemicalien aan toegevoegd worden om het uit te harden. De chauffeur kwam uit LT en had een promilage van 2.56.... Verder was er niets aan de hand.
 11. Zwitserland in kan je tegenwoordig met een transitje aan Weil am Rhein ook gewoon de gordel omlaten.
 12. Met transit bedoel ik dat het via Zwitserland in de EU blijft, het hoeft niet opnieuw ingevoerd te worden Johan.
 13. Het gaat toch om een transit document,dan is de waarde toch niet van belang
 14. Prijs je rijk, vroeger stonden we in Italie nog eens en halve dag verplicht koffie te drinken om de boel in te klaren........!
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden