Spring naar bijdragen

Herman

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  8091
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over Herman

 • Verjaardag 09-11-1993

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

Herman's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2,9k

Waardering in de gemeenschap

 1. Ik denk dat ik je begrijp Nal, ik heb ook een magneet bij me om Ad Blue te kunnen tanken. De tank zit recht onder de opbouw en is onmogelijk te vullen via de normale pomp. Met een magneet om de vulpistool wil het redelijk lukken.
 2. Ik heb een jaar charter gereden voor deze gevleugelde firma. Vrijdagmorgen laden in Leuna voor Castrop Rauxel, maandagmorgen lossen en dan horen we je wel weer. Zal best, ik ga naar huis, een goed uurtje om hè? Nou ja, als jij dat graag wil.....
 3. Van harte, en nog vele jaren in goede gezondheid gewenst!
 4. We hebben het er van de week bij Bitburg over gehad Matthieu, en een paar uur geleden heb ik Jan nog gesproken op Skype. Het is hem de moeite en de inkt niet waard, iets waar ik hem groot gelijk in geef.
 5. Volgens mij is de Griekse economie naar de bliksem gegaan omdat er een muntje werd ingevoerd waar geen enkel land klaar voor was. Zoals er meer landen naar de Filistjnen zijn gegaan en nog gaan.
 6. Nee hoor, gewoon de transit lijnen volgen zoals op Rheinfelden, daar controleren ze je document en kan je je entreebewijs invoeren in de handterminal.
 7. De lading was kunsthars, weken lang houdbaar zolang er maar geen chemicalien aan toegevoegd worden om het uit te harden. De chauffeur kwam uit LT en had een promilage van 2.56.... Verder was er niets aan de hand.
 8. Zwitserland in kan je tegenwoordig met een transitje aan Weil am Rhein ook gewoon de gordel omlaten.
 9. Met transit bedoel ik dat het via Zwitserland in de EU blijft, het hoeft niet opnieuw ingevoerd te worden Johan.
 10. Het gaat toch om een transit document,dan is de waarde toch niet van belang
 11. Prijs je rijk, vroeger stonden we in Italie nog eens en halve dag verplicht koffie te drinken om de boel in te klaren........!
 12. En wat als ze jouw pensioen gelijktrekken met bv het Roemeense pensioen, wat dan?
 13. Al dan niet met subsidie,maar daar praten we niet over, dat past niet in het plaatje hè Huub
 14. Het is inderdaad te doen, gemakkelijk zelfs. Probleem is alleen dat de Gotthartpas afgesloten is voor transitverkeer boven de 7,5 ton. Ik heb een paar weken geleden de Tende tunnel route gereden, via Cuneo naar Ventemiglila, die is van een iets andere categorie. De roest is van de onderkant van de aanhanger zeg maar. Maar wel mooi!
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden