Spring naar bijdragen

Leeuwtje

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  60
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  4

Recente profielbezoeken

1175 profielweergaven

Leeuwtje's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

293

Waardering in de gemeenschap

 1. Heb je zelf überhaupt door, hoe asociaal je redenering in de kern is? Als goede buren zadel je een ander niet met jouw ellende op. Dat Frankrijk illegalen niet kan of wil weren, zou het probleem van het VK niet hoeven te zijn. In dit geval kan Frankrijk inderdaad de mensen de tunnel in laten lopen (over een spoorlijn, goed idee.....) en ja, daar hebben ze het VK dan misschien mee. Maar zichzelf ook, want ook economisch zijn de buren elkaar nodig. Ik hoop dus ook dat Frankrijk geen dergelijke kortzichtige besluiten neemt als jij aandraagt. "Wat u niet wilt wat u geschiedt,..."
 2. Het woord praktisch had ik niet voor niets gebruikt. Er wordt namelijk wel eens iets tegen deze illegale relschoppers gedaan, maar -zeker op de langere termijn- nooit afdoende. Dat vind ik heel jammer en dan niet omdat ik er met mijn beschuitbusje last van heb, maar beste @Vledder denk je ook wel eens aan andere mensen? Mensen met kinderen in de auto bijvoorbeeld, die van zulke zaken doodsbang worden... Verder: #doeslief
 3. Dat die randdebielen überhaupt praktisch ongestoord hun gang kunnen gaan, dát steekt misschien nog wel het meeste...
 4. Leeuwtje

  Spl

  Van harte gefeliciteerd!
 5. Van harte gefeliciteerd Henri!
 6. Dat kan het zonlicht niet verdragen. Daarom de handdoek erover
 7. Leeuwtje

  zonnetje..!!

  Vliegen best veel UFO's daar rond!
 8. Leeuwtje

  Fleur

  Van harte jongeman en nog vele jaren toegewenst!
 9. Suggestie: Als een topic je niet interesseert of wanneer je iets geouwehoer vindt, kun je dat topic toch ook gewoon overslaan? Dan kunnen diegenen die dat wel willen verder praten en heb jij er geen last van. Win-win situatie, lijkt me. Is een mening die niet met de eigen mening overéénkomt, per definitie "zeuren"? Iets met negatief... Overigens denk ik dat je als admin een topic niet moet willen sluiten omdat je het niet leuk vindt, terwijl er geen regels overtreden worden.
 10. Tsja, de turftrein kwam niet meer terug (de machnist was vast ook klaar met de hitte) en dan ga je uit verveling maar wat anders doen
 11. Hacker(s): Geen idee, maar dat was toch eerst helemaal niet de reden dat Shompie eruit ging? Later werd het verhaal wat anders... --- Edit: En inmiddels staat hierboven ook alweer wat hierover geschreven. --- Shompie: Hij heeft toegegeven regels overtreden te hebben, waarom hij het heeft gedaan en eerlijk gezegd dat hij dat weer zou doen in zo'n situatie. Dat het forum "gesloten" is vanwege de hacker is nieuw voor mij, heb ik iets gemist? Voor een beetje hacker zou dat trouwens geen enkel probleem moeten zijn, lijkt me. En een ban al helemaal niet... Je schreef dat jij een contactverbod hebt. Die worden niet bij bosjes uitgedeeld dus die krijg je niet zomaar. Misschien is het verstandiger als je stopt met het beschuldigen. Het is een wespennest en van welke kant er ook met een stok ingeprikt wordt: Het geeft enkel meer ellende.
 12. Je uitleg klopt volgens mij als een zwerende vinger. Er is alleen één dikke, vette "maar": Jij nam het voor Shompie op en dat valt blijkbaar nog steeds niet goed...
 13. Je hoeft niet aan een boom te hangen om een eikel te zijn. Maar échte eikels doen dat natuurlijk wel, het is namelijk deel van hun circle of life. En zie ze eens lekker van de zonneschijn genieten. Heerlijk toch?
 14. Ik was vertrokken omdat ik door één van de nieuwe eigenaren per pb werd gepiepeld. Daar houd ik niet van en mijn wantrouwen jegens diegene lijkt terecht te zijn geweest. Daarnaast waren en zijn de keuze's van het (resterende) beheer in mijn ogen zeker niet altijd even logisch of duidelijk. Openheid, duidelijkheid en eerlijkheid, het blijft blijkbaar verdomd moeilijk... Ik ben blij dat je mijn nieuwe, geheel kritiekloze bestaan hier kunt waarderen. Zou je nog even een paar leden daarvan willen overtuigen, want die hebben daar een iets andere kijk op en vinden me niet lief meer... Ten eerste: Dank voor de bevestiging, dat het dus niet vreemd of raar is, iets te benoemen. Maar noem nu eens op dan, wat ik nu dan 3 keer (of meer) gevraagd of gezegd heb? Vanaf wanneer is iets zeuren? Mensen zullen iig wel gaan oppassen met wat ze schrijven, want persoonlijke dingen kunnen maar zo tegen je gebruikt worden en voor een trap na is menigeen ook niet te beroerd... Dat laatste wijst ook op een keuze die ik niet kan volgen, maar wel geheel in lijn is met de wens van sommigen om "pottenkijkers" uit te sluiten.
 15. En hoe wil je iets opgelost krijgen, wanneer het restaurant ogenschijnlijk niet merkt wat er aan de hand is en niemand iets zegt, om de kok niet op de tenen te trappen? En ja: Wanneer het restaurant dan op het punt blijft staan dat er aan hun eten niets mankeert, heb je de keuze tussen slikken of stikken.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden