Spring naar bijdragen

Leeuwtje

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  60
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  4

Recente profielbezoeken

1099 profielweergaven

Leeuwtje's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

293

Waardering in de gemeenschap

 1. Heb je zelf überhaupt door, hoe asociaal je redenering in de kern is? Als goede buren zadel je een ander niet met jouw ellende op. Dat Frankrijk illegalen niet kan of wil weren, zou het probleem van het VK niet hoeven te zijn. In dit geval kan Frankrijk inderdaad de mensen de tunnel in laten lopen (over een spoorlijn, goed idee.....) en ja, daar hebben ze het VK dan misschien mee. Maar zichzelf ook, want ook economisch zijn de buren elkaar nodig. Ik hoop dus ook dat Frankrijk geen dergelijke kortzichtige besluiten neemt als jij aandraagt. "Wat u niet wilt wat u geschiedt,..."
 2. Het woord praktisch had ik niet voor niets gebruikt. Er wordt namelijk wel eens iets tegen deze illegale relschoppers gedaan, maar -zeker op de langere termijn- nooit afdoende. Dat vind ik heel jammer en dan niet omdat ik er met mijn beschuitbusje last van heb, maar beste @Vledder denk je ook wel eens aan andere mensen? Mensen met kinderen in de auto bijvoorbeeld, die van zulke zaken doodsbang worden... Verder: #doeslief
 3. Dat die randdebielen überhaupt praktisch ongestoord hun gang kunnen gaan, dát steekt misschien nog wel het meeste...
 4. Leeuwtje

  Spl

  Van harte gefeliciteerd!
 5. Van harte gefeliciteerd Henri!
 6. Dat kan het zonlicht niet verdragen. Daarom de handdoek erover
 7. Leeuwtje

  zonnetje..!!

  Vliegen best veel UFO's daar rond!
 8. Leeuwtje

  Fleur

  Van harte jongeman en nog vele jaren toegewenst!
 9. Het woord stond in aanhalingstekens omdat ik helemaal niet zo ver wilde gaan... Maar volgens wat je nu aangeeft, zijn jij en @SPL dus -wettelijk- verplicht om mee te modderen. Dat wist ik niet.
 10. Absoluut, daarom benoemde ik ook enkel de admins. Jullie zijn diegenen die de mogelijkheid maar ook de "plicht" hebben, om te zorgen dat er bij problemen wordt ingegrepen.
 11. ...moet worden aangepakt en dan ongeacht de persoon. Waarvoor heeft een forum anders admins? Pas wanneer voor iedereen dezelfde, duidelijke regels gelden, krijg je misschien wat rust in de tent.
 12. Suggestie: Als een topic je niet interesseert of wanneer je iets geouwehoer vindt, kun je dat topic toch ook gewoon overslaan? Dan kunnen diegenen die dat wel willen verder praten en heb jij er geen last van. Win-win situatie, lijkt me. Is een mening die niet met de eigen mening overéénkomt, per definitie "zeuren"? Iets met negatief... Overigens denk ik dat je als admin een topic niet moet willen sluiten omdat je het niet leuk vindt, terwijl er geen regels overtreden worden.
 13. Tsja, de turftrein kwam niet meer terug (de machnist was vast ook klaar met de hitte) en dan ga je uit verveling maar wat anders doen
 14. Hacker(s): Geen idee, maar dat was toch eerst helemaal niet de reden dat Shompie eruit ging? Later werd het verhaal wat anders... --- Edit: En inmiddels staat hierboven ook alweer wat hierover geschreven. --- Shompie: Hij heeft toegegeven regels overtreden te hebben, waarom hij het heeft gedaan en eerlijk gezegd dat hij dat weer zou doen in zo'n situatie. Dat het forum "gesloten" is vanwege de hacker is nieuw voor mij, heb ik iets gemist? Voor een beetje hacker zou dat trouwens geen enkel probleem moeten zijn, lijkt me. En een ban al helemaal niet... Je schreef dat jij een contactverbod hebt. Die worden niet bij bosjes uitgedeeld dus die krijg je niet zomaar. Misschien is het verstandiger als je stopt met het beschuldigen. Het is een wespennest en van welke kant er ook met een stok ingeprikt wordt: Het geeft enkel meer ellende.
 15. Je uitleg klopt volgens mij als een zwerende vinger. Er is alleen één dikke, vette "maar": Jij nam het voor Shompie op en dat valt blijkbaar nog steeds niet goed...
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden