Spring naar bijdragen

houdini

Forumlid
  • Aantal bijdragen

    21
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door houdini geplaatst

  1. Vind een verbod absoluut positief zoals mn voor"schrijver" ook zegt: Nu kan men tenminste zonder gezeik van de Planning stilstaan als het niet verantwoord is om te rijden.
  2. Om te zien waar de Grensen van de "Regierungsbezirken" zijn,gewoon bij Wikipedia kijken. Dus "Regierungsbezirk Keulen" Duesseldorf en Arnsberg.Het is totaal rijverbod +7,5t op alle wegen in die Regios!! Of kijk hier: http://wiki-de.genealogy.net/Datei:Lokal_RB_Duesseldorf.png
  3. ACTUEEL 22uur: Totaal Rijverbod Duitsland "Regierungsbezirke" Keulen (dus regios /grensovergangen Aken,Duren,Siegen,Heinsberg ,Eifel enzv),Dusseldorf (bij. grens Venlo /Duisburg) ,Arnsberg (Bielefeld enzv)
  4. In duitsland noemen ze het ook "code 95".Binnen EU hebben we allemaal een EU Rijbewijs en die Code 95 heeft overal dezelfde betekenis
  5. houdini

    Turbo Kapot

    t Dafje CF uit 2007 met ongeveer 370000 op dn teller waar ik me rij,vaste trekker ,"zuipt" ongeveer 3 -5 Liter Olie op 2000km en ook het Koelwater moet ik om de 1/2 weken bijvullen. Heb hem paar maanden geleden van een collega overgenomen en heb ik direct opgemerkt na de 1e week.Vanuit de Werkplaats tot nu toe geen acties ondernomen.Ik schrijf het iedere week op dat ik olie moest bijvullen.Vermogensverlies enzv kan ik niet constanteeren. De CF waar ik eerder mee gereden ben,had niks van vloeistoffen nodig.
  6. Mijn Lijst van Frustratie: 1.Belgie (wallonie) 2.Belgie (vlaanderen) 3.Belgie algemeen 4.Fietsers zonder verlichting s´ochtens/nachts met donkere kleren,die als de gestoorde gewoon doorrijden ook als je achteruitrijdten dit duidelijk te zien is 5.Collegas die gewoon staan te kijken vanuit de parking als je iemand probeert uit een auto te bevrijden die onder een poolse oplegger gereden is
  7. Jonge,dat is het beste wat je kan doen op dit moment.Schrijf er alles van je af en praat METEEN erover als je behoefte hebt. Wens alle betrokkenen heel veel sterkte toe.
  8. Heb meteen gesolliciteerd voor een baan bij de "Zoll"---
  9. houdini

    tips tegen beroving

    HA! Ik ben die :D:stom: vergeten bij het einde te plaatsen.Ik heb hooguit wat oude eieren uit de middenkast erbij om te gooien......Verder zal ik nooit,nimmers met een oostblok merk wapens hanteren.Zijn veeeel te onveilig. Maar weer serieuz: Ik raad ook niemand aan om electroshokapparaten,nepwapens,pepperspray,honkbalknuppels mee te nemen.Die jongens/meiden die van plan zijn een chauffeur te beroven,die doen dat ook. Met dit soort spullen lok je maar uit dat je voor 99% zeker met de ambulance of de "zwarte auto" op verdere reis gaat. En goed middel is een goede zaklamp (om de overvaller tijdelijk te verblinden,anderen alert te maken) of Deospray.Denk ook er aan : Motor opstarten en wegrijden is meestal geen optie-ze hebben de luchtslangen al doorgeknipt...
  10. houdini

    tips tegen beroving

    Ik doe het als volgt als de parking niet vertrouw: Ik plaats een oude ,defecte GSM (tuurlijk niet zichtbaar defect) en een beurs met zeg maar 20 Euros en wat ouwe Kaartjes (maar ook de actuele Tankpasjes erbij-die willen ze meestal hebben) erin, op het dashboard. Op deze manier krijgen ze wat ze zoeken ("dummys" dus") en mijn echte beurs en gsm zijn veilig op een andere plaats.En altijd een Spanband door de deur. Verder heb ik van een groep ostblokkers en Kalashnikov goedkoop kunnen krijgen.Die hangt onderaan het bovenbed,zodat het binnen hanbereik is.
  11. Ik hou heel erg van EEN BEPAALDE planner ,die s´vrijdags al 100% weet, dat ik al ZIJN opdrachten van Maandag binnen mijn rij-/diensttijd afgewerkt heb................... In Principe reageer ik nu als volgt: Hoe groter ze proberen druk uit te oefenen "JE MOET!!-HAAL JE NOG-GEEF MAAR GAS-WANEER BEN JE KLAAR?"-de rustiger ga ik aan de slag. Het wordt steets gekker heb ik het gevoel.Ook zijn de tijden afgelopen ,waar ze nog een beetje tijd om te eten,douchen inplannen.Men moet zich er absouluut probeeren uit die stress er uit te trekken want anders wacht het zware ongeluk "om de hoek".
  12. Betonmixer is perfecte voorbereiding op Bulk/Tankwagen.Werkgevers zien graag dat men Betonmixer heeft gereden.
  13. Vraagje: Staan er zon dingen als forse remmingen ook op´n digitacho opgeslagen?
  14. houdini

    Natte bermen

    Sluit me aan alles wat gezegt is.En nog ens: Beter uitstappen en een wandeling maken van 1 km en voorruit gaan kijken dan vastzitten.Dat geldt ook voor "gewoone" adressen op Industrieterreinen.Eerst gaan kijken en evtl. vragen hoe men t best binnenrijdt (achter- of vorruit?) EN: Het verhaal van : "Waar je inrijdt ,kom je ook weer uit" klopt NIET!! Als je in de berm "zit" dan probeer er uit te komen met o.a. de luchtvering van de trekker omhoog.Dat kan enorm helpen.
  15. houdini

    tom tom geen satelliet

    Maak eerst ns een verbinding van de TomTom (ingeschakelt!) naar de computer.Dan gaat het bijna vanzelf (software installeeren,downloaden enzv.)
  16. houdini

    tom tom geen satelliet

    ja ,de gpsfix is belangrijk.ik "update" iedere week.
  17. houdini

    tom tom geen satelliet

    Okee, heb je die TomTom al "geupdated" via TomTom Software? Dat is meestal de oplossing.Anders kan het gewoon zijn dat er daadwerkelijk geen ontvangst was of geen GPS Signaal.
  18. Heb t op internet gevonden en het is de "3e dimensie vd veiligheid" ---: 99,- euros met inclusief een "elektrische Luftpumpe":stom:......
  19. En ik zou graag weten of er iets vergelijkbaars in Belgie bestaat (prepaid?)
  20. Kitty, t beste is als je naar de Aldi in Gangelt of Tudderen rijdt en daar naar die "Internet USB Stick " koopt voor rd de 60 Euros.En dan nog een "starterspakket" voor 15 Euros. Dan de hele boel via Internet aanmelden.Verder zijn er twee Opties: Ik geloof rond de 2 Euro per dag betalen of 2e optie : rd de 24 Euro per maand. En de sim kaart is ook als gewoon gsm kaart te gebruiken. Werkt ook in ´t buitenland ,maar ´t is veeeeeeel te duur dan. Wel is de Verbinding niet overal goed,maar daar heb je altijd als je mobiel Internet wil gebruiken. Werkt ´t best rond de grotere steden.Dan is het ook redelijk flink.
  21. houdini

    zelf je 48 uur bijhouden

    Ik begrijp er niks van dat "48 uur" gedoe.Het is er nu...maar wie werkt nu maar 48 uur??? Ikke niet.... Wie is er aansprakelijk als er overtredingen zijn? Welke boetes??? Iedereen zegt wat anders ....
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden