Spring naar bijdragen

andremast

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  4993
 • Geregistreerd

 • Gewonnen dagen

  109

Alles door andremast geplaatst

 1. Weer een nieuwe tolroute erbij. https://www.nt.nl/wegvervoer/2024/02/28/trucks-betalen-straks-870-euro-tol-voor-rit-blankenburgverbinding/?utm_source=ntemail&utm_medium=nieuwsbrief&utm_campaign=ntemail
 2. Matthieu op A2 thv Valkenswaard 👋👋
 3. En die zijn er juist te weinig...
 4. Had vertraging tijdens lossen...wens jou veel succes bij shell of ander chemiebedrijf,sturen jou gewoon vh terrein af.
 5. Port of rotterdam heeft toenertijd de parkings aangelegd,zodat men niet meer overal in het havengebied bleef overnachten.(overlast). Adr parkings moeten ook aan bepaalde eisen voldoen ,misschien niet gedaan ivm kosten.
 6. Er zijn 2 grote parkings bij appie happie,maak er maar 1 geschikt voor adr....mijn idee
 7. Er is parkeerruimte in r'dam alleen veel te weinig voor adr,en daar wringt de schoen. Zoals ik al zei havenstad met veel chemiebedrijven maar geen/te weinig parkeerplaats voor adr. Misschien dat havenbedrijf een keer actie onderneemt om Dat op te lossen.
 8. @hit Deze chauffeur had vertraging opgelopen bij lossing bij shell pernis,daardoor in de knoop met zijn tijd . Je kunt niet alles voorzien.
 9. Misschien zo beter johan
 10. 98 heeft iets met land te maken Johan. ba_dtco_40_nl_internet (1) Hier vind je info over tacho
 11. Ach de een is er van overtuigd dat bron A de waarheid is en de ander is er van overtuigd dat bron B de waarheid is . Zal altijd zo blijven.
 12. Deze chauffeur kaarte ook het parkeerprobleem met adr aan in rotterdam,want dat is in zo'n stad met veel chemie gewoon een drama.
 13. Zit er normaal een buitenlander op die auto,tekst op navi lijkt geen NL
 14. Ik mag niet weg geloof ik in leverkussen🙄
 15. Je maakt het ons wel.moeilijk zo hendrik😂
 16. Misschien cursus Nederlands geven,we zijn tenslotte in NL .
 17. Mede dankzij onze"aziatische,enz. vrienden"word je onderhand in heel NL in het Engels aangesproken beetje moe van af en toe🙄
 18. 1 ding is wel zeker, ze komen van steeds verder weg.
 19. Ik sprak laatst een pakistaan die was 1 jaar weg en dan 2 maanden naar huis.(voor samskip via duitse bv op Pools kenteken) Vond het niet ideaal maar deed het voor het geld.
 20. Denk het niet ,maar als niemand het onder aandacht brengt gebeurt er zowieso niets.
 21. Maandag opzetten en spoelen moerdijk daarna laden antwerpen en weer afzetten moerdijk
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden