Spring naar bijdragen

Slakkie a go-go

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  253
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Slakkie a go-go's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

4

Waardering in de gemeenschap

 1. die schijnen ze nu redelijk een beetje recht geboetseerd te hebben, waren ze daar ook niet blij mee. maar goed, toch weer een paar mensen aan het werk.
 2. standplaats Rotterdam kan al heel ruim zijn. voor hoelang is het? oproepbasis? nou, wellicht wel iets voor iemand die nu al lang genoeg zonder werk zit. maar een beetje meer reclame zou denk ik wel sieren. maar ik blijf maar waar ik zit, heb nu een vast contract, dus hou ik het evt wel bij bedrijven waarvan de naam mij bekend is zodat je ook bij andere chauffeurs kan informeren hoe en wat qua ervaringen.
 3. ik heb het met een een telefoontje gedaan, alle 3 de keren. misschien handig als je je woonplaats vermeld, wie weet wat dat op kan leveren. succes.
 4. met de letterlijke Nederlandse vertaling word je niet veel wijzer haha.
 5. en toen las ik de rest. ik ga niet bij A. B. rijden, onee
 6. Blijf er bij dat code95 een chauffeurs aangelegenheid is want het is een soort verlenging van je chauffeurs diploma. chauffeurs diploma zou nooit verlopen, dus onzin. mijn verlenging van mijn rijbewijs valt gelijk met de ARBO keuring, en die betaald mijn werkgever. rijbewijs betaal ik zelf, maar dat vind ik prima, die heb ik altijd al betaald.
 7. klopt, maar Frank is om een andere rede gestopt, deze baas betaalde hem goed.
 8. eerst zag ik ze nooit, en ineens vol op in de containers. en inderdaad nu helemaal niet meer. het zal de de laatste nog niet zijn....
 9. volgens mij heb je een aantal dingen niet goed bekeken. nog maar een keer kijken misschien? en dan goed kijken, heel goed kijken. heb je meteen antwoord op je vraag.
 10. Slakkie a go-go

  Nieuwe navigatie

  ik heb hier 2 snoopers, waaronder de 8000. (overigens te koop) veel te groot scherm.
 11. ik was ook rond 13:30 klaar. moest een lege container afzetten, en een lege weer opzetten. depot liet eerst nog 3 wagens per keer door, dus gebeld want het was zo druk. 10 minuten later was het helemaal gesloten gelukkig. ik zie het niet zo zitten om een depot met 8 a 9 hoog met lege containers op te rijden. ik zal niet de eerste zijn waarvan er 1 op de cabine valt. ik zeg morgen weer een dag. op de Brienenoordbrug wel rustig aan gedaan ik had tenslotte nog een lege container bij me, dan zie ik er niet de logica om er vol gas overheen te stormen, want ik wilde schadevrij naar huis toe
 12. nee nee, geen spitsstrook, die hebben we op de N15 niet :nee
 13. 1 onterecht. ben geflitst met een snelheid van 79 waar 50 is toegestaan. aangezien ik daar ook nooit harder rijdt, en de afstand was vanaf de zijstraat t/m de flitsauto nog geen 100 meter was, en een lading bij me had van 25 ton. €330,- van mijn salaris afgehouden, en het eerste bezwaar werd afgewezen, de zaak ligt nu bij de jurist. maar voorlopig hebben ze het wel binnen.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden