[[Template core/global/global/includeMeta is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]] Spring naar bijdragen

Fietser zwaar gewond na aanrijding met vrachtwagen Gorinchem


Harrie76

Recommended Posts

  • Forumlid

GORINCHEM – Op de hof van Ceelen, tegenover het politiebureau aan de de Vries Robbéweg, heeft op maandagmiddag 8 september rond 14.45 uur een verkeersongeval plaatsgevonden. Een 72-jarige man uit Gorinchem fietste vanuit het Paardewater richting de rotonde. De bestuurder van een vrachtwagencombinatie, een 36-jarige man uit Arkel, kwam vanaf de Arkelse dijk, zag de fietser over het hoofd en kon hem niet meer ontwijken. De man liep een hoofdwond op, was niet aanspreekbaar en is in zorgwekkende toestand met de ambulance naar het UMC gebracht. De politie zette de omliggende wegen af. Het personeel van de traumahelikopter was eveneens aanwezig om hulp te verlenen. De Regionale Verkeersondersteuning deed onderzoek op de plaats van het incident.

Foto's

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • Forumlid
Triest, beterschap voor het slachtoffer.

Maar waar is de vrachtwagen? op de foto's staat een terrein/rangeertrekker(ongekentekend)

Het was de rangeer trekker die erbij betrokken was, kijk maar goed naar de foto's, dan zie je de onderzoeksstrepen staan en die staan ook bij de rangeertrekker.

edit:

Slachtoffer verkeersongeval overleden

(vervolgbericht van 8 september 2008)

Gorinchem Р09-09-08 - Het 72-jarige slachtoffer van een verkeersongeval op de hof van Ceelen, tegenover het politiebureau aan de Vries Robb̩weg, is in de loop van maandagavond overleden. De 72-jarige man uit Gorinchem fietste op maandagmiddag 8 september rond 14.45 uur vanuit het Paardewater richting de rotonde. De bestuurder van een vrachtwagencombinatie, een 36-jarige man uit Arkel, kwam vanaf de Arkelse dijk, zag de fietser over het hoofd en kon hem niet meer ontwijken. De man liep een hoofdwond op, was niet aanspreekbaar en is in zorgwekkende toestand met de ambulance naar het UMC gebracht. Daar is hij in de loop van de avond aan zijn verwondingen overleden. De politie heeft de zaak in onderzoek.

Bron: http://gorkumsnieuws.nl/nieuws_politie.htm

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Gast
Reageer op deze discussie...

×   Je hebt opgemaakte inhoud geplakt.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden