Spring naar bijdragen

Klassement

Populaire bijdragen

Showing content with the highest reputation on 24-03-14 in all areas

 1. Nog een paar fotoos binnen. Het eten was niet slecht. Ze hebben een wat vreemde gast. En waarschijnlijk de meest gefotograafeerde wc in de wereld....
  2 points
 2. Dat is goede handel, Ieder jaar word er 5000 kilo beton gemaakt voor iedere inwoner van deze planet.......
  2 points
 3. Tsja, als je dan toch staat te wachten/lossen met de neus precies in de aanvliegroute voor alle vliegtuigen wat naar de NSS moet...dashcam maar even wat omhoog gericht. Ik kan er eventueel nog een compilatie van maken...nu ff geen tijd/zin in, maar even voor het idee van hoe dichtbij het was (iemand die kwaad had gewild...)
  1 point
 4. Ja John, was al een tijdje geleden. De volgende ochtend weer op tijd op stap, beetje mistig daar in OR met al die vochtigheid. Daar ligt de oude tweebaans weg, lijkt me een mooi ritje via dat. En dat is de oudste continu open truckstop in de VS, open dag en nacht sinds 1928. Pollard Flat CA
  1 point
 5. Dit bericht kwam in mijn facebook en heb die als afbeelding gekopieerd om het hier te kunnen plaatsen, zijn niet mijn eigen woorden maar van 1 van de 34 chauffeurs die op botte manier aan de kant geschoven wordt, dat taalgebruik is dan niet helemaal correct maar felle reactie kan ik me wel voorstellen en daarom til ik daar niet te zwaar aan. Dit bericht kwam in mijn facebook en heb die als afbeelding gekopieerd om het hier te kunnen plaatsen, zijn niet mijn eigen woorden maar van 1 van de 34 chauffeurs die op botte manier aan de kant geschoven wordt, dat taalgebruik is dan niet helemaal correct maar felle reactie kan ik me wel voorstellen en daarom til ik daar niet te zwaar aan. Zou zomaar kunnen zijn dat de moderators hebben begrepen dat ik een bericht uit mijn facebook heb gekopieerd en dat het niet mijn eigen woorden zijn. Inmiddels is ook op officiele weg bevestigd dat die ontslagen ook daadwerkelijk uitgevoerd worden en ook is bekend dat de tijdelijke contracten op voorhand al niet worden verlengd en ook dat ze alle flexwerkers buiten spel zetten en als je dát bij elkaar optelt zijn het er 100 tot 150 man die eruit gegooid worden. Van iemand die na vele jaren trouwe dienst zomaar aan de kant geschoven wordt en voor z'n eigen ogen ziet dat datzelfde werk door hetzelfde bedrijf gewoon voortgezet wordt door oost€uropese (spotgoedkope) chauffeurs met dito kentekens. Dan kan ik begrijpen dat in een eerste reactie een schoonheidsfout in het taalgebruik gemaakt wordt, het is namelijk niet niks wat je dan overkomt.!! Waar het mij om ging (en gaat) is de feiten naar waarheid weergeven, liefst met de bron erbij en die is te achterhalen alleen vind ik het geen goed idee om zonder zijn toestemming zijn naam hier bij te plakken.!!! Daarom vindt ik een "ban" nergens voor nodig en zo eng als jij denkt ben ik echt niet, ik bijt niet.!!
  1 point
 6. Arne. leuk jou reacties zullen je collega werknemers leuk vinden. jij zet deze nu wel neer als een stelletje bloedhonden. maar gelukkig zijn er colegas van jou die wel gevoel hebben. zoals ik lees vooral de regel ik heb alleen maar Nederlanders in dienst zegt toch veel over de chauffeur. ze slikken alles wat jij zeg:volgens mij bepaal jij ook wanneer ze sex mogen hebben niet te veel anders zijn ze niet goed uitgerust. jij bent nu een werkgever die de naam op een slecht pad laat lopen. dat jij hier zoiets neer durf te zetten, zegt toch wel veel van jou mentaliteit en werkwijze. en van zulke mensen walg ik.
  1 point
 7. Hier alvast een filmpje van de Central Valley, doe later wel meer fotoos laden. http://www.youtube.com/watch?v=_uIhQZ5rVPc&list=UUp70beI4oW31oGH1BJyXfNQ&feature=share&index=6
  1 point
 8. Een "halve" yank dan, maar deze begint toch al aardig een hele te worden, z'n "moerstaal" wordt al slechter
  1 point
 9. Ja, had het deze keer zelf uit gevogeld BB... Hier zie je ook dat mos, het is een problem, maar de natuur is schitterend daar. Een waterpomp gebouw schatte ik aan al de pijpen erachter te zien. Was die avond een 100 mijl Oregon in gereden, en s'ochtens stond dat span op de parking, ziet er gemeen uit...
  1 point
 10. Er zal wellicht wel een charter willen investeren in een drie asser. Maar hoeveel Nederlandse charters rijden er nog? Nabuurs in Haps en verder Timmer Opheusden (nu Vortex). Verder rijden er bij Ferrymasters en zoals bij iedereen in de ferry Oostblokkers.
  1 point
 11. Ik wacht op het eerste bericht met als strekking dat de FNV verantwoordelijk is voor de vele faillisementen in de transportsector en natuurlijk alle Oostblokkers met een groot rijbewijs, effe borrelnootjes halen..............
  1 point
 12. Dit gaat toch over die chauffeurs die foto's van hun BC hadden gemaakt? Met zon planner die niet kan plannen en dan de chauffeurs de rotzooi op laat lossen door hun kaart kapot te laten rijden en andere wetsovertredingen te laten maken maken? Ik stond daar wat sceptisch tegenover, maar blijkbaar had ik het mis. Mooi dat ze dan ook hebben gewonnen, maar de problemen zullen nog wel niet uit de lucht zijn nu.
  1 point
 13. Social Dumping: Een selfie maken als je zit te schijten en die dan delen op facebook?
  1 point
 14. Oregon is iets meer dan 300 mijl, dan rij je Portland door, de grootste stad in die staat. Het is brugbouw seizoen schat ik zo..... Uitzicht stuurbord. En uitzicht bakbord. Je mag op t water nooit links of rechts zeggen, dat is een wereldwijde regel. Maar dat wisten jullie natuurlijk wel.
  1 point
 15. Paar pics van trucks.
  1 point
 16. We hadden cola, dus dat is wel goed. Ook scherp beeld.Wat me opvalt, waar je linksaf gaat is wat constructie en ze houden echt een tamelijk wijde omgeving nat tegen het stof. Zie dat heel vaak in de filmpjes in NL. Is dat een nieuwe wet?
  1 point
 17. Natuurlijk is het onze Oostblok(vrienden?) hun eigen keuze om onder deze omstandigheden te werken, daar moet je ook geen medelijden mee hebben. Toch schijnen weinig mensen door te hebben wat hier aan het gebeuren is door al deze toestanden. Onze regering heel vooruitziend natuurlijk zijn druk bezig heel belangrijke sociale voorzieningen door te schuiven naar de gemeentes,uiteraard met minder geld want er moet wel bezuinigd worden natuurlijk en waar draait dat uiteindelijk op uit. Simpel toch lagere uitkeringen want de gemeentes kunnen het niet meer betalen en aan het eind van de rit word het niet betaalbaar meer en dus afgeschaft. Dit is het grote voordeel voor ons van het zo geroemde vrije Europa. Miljarden Europese steun voor het Oostblok die nooit terugkomen,alle mensen die hier werken betalen geen cent en dat geld verdwijnt ook naar deze landen. Alleen het Nederlandse volk kijkt net zo goed toe en droomt rustig verder. Ik meen me een uitspraak te herinneren Dat we onze kinderen niet met een schuld moesten achterlaten, tegenwoordig hoor ik daar niets meer over, logisch toch want we zijn volop bezig voor onze kinderen een Nederland zonder toekomst achter te laten.
  1 point
 18. Achterstallig loon? Dat is het hele Bruto Nationaal Product van dat land ...
  1 point
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden