Spring naar bijdragen

kiepenboer

Forumlid
  • Aantal bijdragen

    3084
  • Geregistreerd

  • Gewonnen dagen

    39

Alles door kiepenboer geplaatst

  1. Zet hier maar ff het een en ander neer, maar in een ander topic schreef ik al dat het volgende week weer gaat gebeuren. 7 maart was de laatste controle en zoals te verwachten waren alle bloedwaarden mooi in stijgende lijn maaja vooraf toch altijd dat gevoel van eerst zien en dan geloven. Zodoende kreeg ik van de dokter het groen licht om langzaam aan het werk weer op te pakken want hij wist wel dat dat mijn doel was. Afgelopen week een dag met een collega mee geweest en dat ging lekker dus besloten om de komende week dinsdag en donderdag te rijden. Week daarop als dat goed gaat maandag, woensdag en vrijdag, en zo bouwen we het een beetje op. 29 april krijg ik nog een keer een botboring voor beenmerg onderzoek, en daarna alleen nog om de zoveel tijd bloedonderzoek,
  2. kiepenboer

    Dat zag ik 30

    Heb ook nog wel eens een blauwe maandag mee asfalt gereden en vaak werd er eerst een laag gefreest en dan nieuwe pek erop dus dan was de fundatie nog goed.
  3. Inderdaad Rob, vorig jaar begin augustus dacht dat ik het einde van het jaar niet zou halen, maar uiteindelijk is het plan van de dokters daar in Nijmegen goed geslaagd👍 Ben vandeweek een dag mee gereden en komende week 2 dagen rijden, en als dat goed gaat de week erop 3 dagen. Als dat goed gaat is het ook weer mogelijk om 5 dagen te gaan rijden zoals voorheen.
  4. kiepenboer

    Dat zag ik 30

    Zit Dura Vermeer tegenwoordig ook in de USA dan?😇 Die komen ook in dat filmpje voorbij
  5. En een voorloopas kan ook niet mee sturen, teminste die Benz die ik vorig jaar had stuurde niet mee. Volgende week eens kijken of die inmiddels wel mee stuurt, dinsdag en donderdag voor het eerst weer rijden Optrekken kan onder de 30kmpu altijd en is geladen wel verstandig op rijplaten bv, anders ga je rechtuit de bocht uit als je niet oplet. Zelf op soms op een rotonde bij nat weer trok ik hem op
  6. Oke, dat had ik inderdaad niet gezien. Dat ik in NL in een chauffeurs restaurant ben geweest is ook al weer een paar jaar geleden. Maar 25 euro is nog wel te doen
  7. Zat eens ff te kijken op die website van hun, maar daar kom je bijna tekort aan je OKV als ik die prijzen daar bekijk. Pierre kan in Frankrijk 2 dagen eten voor die bedragen.
  8. Hij zit nou mooi met een potje verf te schilderen😂
  9. Denk dat dat wel verstandig is en vertrouwen in de medici moet hebben. Iemand die geen vertrouwen heeft in de medici kan beter zijn zorgverzekering opzeggen en zichzelf beter maken via google
  10. inderdaad, al heb je maar ergens een anderhalve literfles voor reserve, Daar kan je wel weer een pomp mee vinden
  11. Misschien haar vader gelegerd geweest in Seedorf. Ik kwam jaren geleden veel in Zeven om te lossen en die daar op de heftruck loste sprak ook goed Nederlands, omdat hijzelf of zijn vader in Seedorf in het leger had gezeten. Is al zo lang geleden en weet dat niet meer zo zeker.
  12. Kweet niet waar vandaan hij vertrok, maar misschien wel in een half uurtje op standplaats Delft.
  13. Mooi dat je hier een onderwerp van maakt Andre, want ben ook wel benieuwd. Heb op FB ook een reactie gegeven en vrees dat hij toch fout is. Wanneer hij gewoon over zijn rijtijd was gegaan en een printje met daarop dat je je beroept op Artikel 12 van Eu561/2006 met de reden had hij geen probleem gehad bij controle. Ik neem aan dat die chauffeur wist dat hij binnen de bebouwde kom niet mocht parkeren. Heb dit zelf ook wel gedaan in de tijd dat ik met kippen reed en dat het ivm warmte er een gevaar bestond dat deze het niet allemaal zouden overleven. Helaas nooit controle gehad, maar weet van collega,s toen die dit in Duitsland aan de hand hadden gehad er geen problemen mee hadden bij de BAG.
  14. Zoeen bij een gewicht van meer dan 1551 kg op benzine 373 euro per 3 maanden wegenbelasting. Daarom rijden er in NL ook veel van die kleine koeketrommeltjes rond, want hoe lichter desteminder wegenbelasting betalen. Oldtimer was hier ook voorheen minimaal 25 jaar oud, maar dit is jaren geleden al verhoogd naar minimaal 40 jaar oud.
  15. Heb begin jaren 90 ook nog zoiets gehad, eerst een 280se en daarna een 300se, maar werd een beetje te duur op een gegeven moment qua benzine verbuik ivm meer woon/werk km,s. Wegenbelasting in NL ook geen pretje. Maar rijdt als een limosine
  16. Die kan je beter ergens in Zuid-Europa hebben staan nu waar het zonnetje schijnt👍 Ziet er netjes uit
  17. Heb nog geen moment gehad dat die sigaret gemist werd, en mijn vrouw die is toen ook gelijk gestopt ook niet. Voorheen ging je gelijk rond kijken waar je ergens kon paffen als je ergens kwam. Tja Ger wanneer ben je gezond, tis maar hoe je je voelt. Vorige week voor het eerst op Dinsdag en Vrijdag geen transfusies nodig gehad. Morgen weer controle en als die weer goed is dan lijkt het er op dat het lichaam (beenmerg) weer gaat doen wat het moet doen. Krijg nog wel regelmatig bloed controle, en ja dat blijft altijd de vraag of alles nog goed is. Niet te veel over nadenken gaat me goed af.
  18. Gewoon lief zijn voor elkaar👍
  19. Al heel lang niet meer echt bezopen meer geweest, en sinds de bouwvak borrel vorig jaar eigenlijk ook geen fles bier meer aangeraakt. Had daar ook geen behoefte aan, maar als ik binnenkort mezelf beter mag noemen, zal een op zijn tijd wel lekker zijn Vind het wel lekker bij mooi weer om ff een te drinken op het balkon na het werk. 2 dagen geleden toevallig 6 maanden geleden de laatste sigaret gerookt, en dat bevalt eigenlijk ook wel goed.
  20. Dat het eten goed is dat is wel te begrijpen. Op de 213 route heb je tegenwoordig zoveel mogelijkheden dat wanneer je eten niet goed is dit in het wereldje snel rond gaat.
  21. kiepenboer

    Brandende vrachtwagen

    Remmen aangelopen, en heb dat ook wel eens gehad. Oplegger in Veghel aangekoppeld en bij Hallo geladen Tussen Veghel en Son zat er een Poolse chauffeur langs me te gebaren dat er iets mis was. Zag in de spiegel iets van rook en bij de pomp met parking eraf gegaan. Heb de auto maar niet bij de pomp neer gezet😁 Had in mijn leven nog nooit de remmen zo rood gloeiend gezien en konden ook elk moment gaan branden maar gelukkig gebeurde dit niet met dank aan die Poolse chauffeur. In ieder geval heeft die chauffeur daar op de A71 de juiste beslissing genomen. Jammer dat hij zijn vangmuil van motorwagen niet meer los heeft kunnen trekken. Dan waren zijn persoonlijke spullen niet verbrand geweest.
  22. Tja dat zou ik ook doen, en zeker met die navi,s van tegenwoordig waar je kan zien waar je niet moet zijn. Ben in het verleden ook wel eens 3 kwartier om gereden, niet ivm stakingen hoor maar meer om een volsperrung te ontwijken ivm levende dieren aan boord, want zolang de auto reed was er de nodige ventilatie.
  23. kiepenboer

    DAF topic

    Heb in de jaren 80 een werkgever gehad die zelf ook reed, met een 3600. Die ging met de Scania,s 142 met dezelfde snelheid de bult op, en ja ook zelfde gewicht. Hij moest die trekkracht wel met beleid gebruiken😊
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden