Spring naar bijdragen

kiepenboer

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  3076
 • Geregistreerd

 • Gewonnen dagen

  37

Alles door kiepenboer geplaatst

 1. Denk dat dat wel verstandig is en vertrouwen in de medici moet hebben. Iemand die geen vertrouwen heeft in de medici kan beter zijn zorgverzekering opzeggen en zichzelf beter maken via google
 2. inderdaad, al heb je maar ergens een anderhalve literfles voor reserve, Daar kan je wel weer een pomp mee vinden
 3. Misschien haar vader gelegerd geweest in Seedorf. Ik kwam jaren geleden veel in Zeven om te lossen en die daar op de heftruck loste sprak ook goed Nederlands, omdat hijzelf of zijn vader in Seedorf in het leger had gezeten. Is al zo lang geleden en weet dat niet meer zo zeker.
 4. Kweet niet waar vandaan hij vertrok, maar misschien wel in een half uurtje op standplaats Delft.
 5. Mooi dat je hier een onderwerp van maakt Andre, want ben ook wel benieuwd. Heb op FB ook een reactie gegeven en vrees dat hij toch fout is. Wanneer hij gewoon over zijn rijtijd was gegaan en een printje met daarop dat je je beroept op Artikel 12 van Eu561/2006 met de reden had hij geen probleem gehad bij controle. Ik neem aan dat die chauffeur wist dat hij binnen de bebouwde kom niet mocht parkeren. Heb dit zelf ook wel gedaan in de tijd dat ik met kippen reed en dat het ivm warmte er een gevaar bestond dat deze het niet allemaal zouden overleven. Helaas nooit controle gehad, maar weet van collega,s toen die dit in Duitsland aan de hand hadden gehad er geen problemen mee hadden bij de BAG.
 6. Zoeen bij een gewicht van meer dan 1551 kg op benzine 373 euro per 3 maanden wegenbelasting. Daarom rijden er in NL ook veel van die kleine koeketrommeltjes rond, want hoe lichter desteminder wegenbelasting betalen. Oldtimer was hier ook voorheen minimaal 25 jaar oud, maar dit is jaren geleden al verhoogd naar minimaal 40 jaar oud.
 7. Heb begin jaren 90 ook nog zoiets gehad, eerst een 280se en daarna een 300se, maar werd een beetje te duur op een gegeven moment qua benzine verbuik ivm meer woon/werk km,s. Wegenbelasting in NL ook geen pretje. Maar rijdt als een limosine
 8. Die kan je beter ergens in Zuid-Europa hebben staan nu waar het zonnetje schijnt👍 Ziet er netjes uit
 9. Heb nog geen moment gehad dat die sigaret gemist werd, en mijn vrouw die is toen ook gelijk gestopt ook niet. Voorheen ging je gelijk rond kijken waar je ergens kon paffen als je ergens kwam. Tja Ger wanneer ben je gezond, tis maar hoe je je voelt. Vorige week voor het eerst op Dinsdag en Vrijdag geen transfusies nodig gehad. Morgen weer controle en als die weer goed is dan lijkt het er op dat het lichaam (beenmerg) weer gaat doen wat het moet doen. Krijg nog wel regelmatig bloed controle, en ja dat blijft altijd de vraag of alles nog goed is. Niet te veel over nadenken gaat me goed af.
 10. Gewoon lief zijn voor elkaar👍
 11. Al heel lang niet meer echt bezopen meer geweest, en sinds de bouwvak borrel vorig jaar eigenlijk ook geen fles bier meer aangeraakt. Had daar ook geen behoefte aan, maar als ik binnenkort mezelf beter mag noemen, zal een op zijn tijd wel lekker zijn Vind het wel lekker bij mooi weer om ff een te drinken op het balkon na het werk. 2 dagen geleden toevallig 6 maanden geleden de laatste sigaret gerookt, en dat bevalt eigenlijk ook wel goed.
 12. Dat het eten goed is dat is wel te begrijpen. Op de 213 route heb je tegenwoordig zoveel mogelijkheden dat wanneer je eten niet goed is dit in het wereldje snel rond gaat.
 13. kiepenboer

  Brandende vrachtwagen

  Remmen aangelopen, en heb dat ook wel eens gehad. Oplegger in Veghel aangekoppeld en bij Hallo geladen Tussen Veghel en Son zat er een Poolse chauffeur langs me te gebaren dat er iets mis was. Zag in de spiegel iets van rook en bij de pomp met parking eraf gegaan. Heb de auto maar niet bij de pomp neer gezet😁 Had in mijn leven nog nooit de remmen zo rood gloeiend gezien en konden ook elk moment gaan branden maar gelukkig gebeurde dit niet met dank aan die Poolse chauffeur. In ieder geval heeft die chauffeur daar op de A71 de juiste beslissing genomen. Jammer dat hij zijn vangmuil van motorwagen niet meer los heeft kunnen trekken. Dan waren zijn persoonlijke spullen niet verbrand geweest.
 14. Tja dat zou ik ook doen, en zeker met die navi,s van tegenwoordig waar je kan zien waar je niet moet zijn. Ben in het verleden ook wel eens 3 kwartier om gereden, niet ivm stakingen hoor maar meer om een volsperrung te ontwijken ivm levende dieren aan boord, want zolang de auto reed was er de nodige ventilatie.
 15. kiepenboer

  DAF topic

  Heb in de jaren 80 een werkgever gehad die zelf ook reed, met een 3600. Die ging met de Scania,s 142 met dezelfde snelheid de bult op, en ja ook zelfde gewicht. Hij moest die trekkracht wel met beleid gebruiken😊
 16. kiepenboer

  DAF topic

  Das duidelijk Murphy😁
 17. kiepenboer

  De week van Hendrik

  Mhhh die bokworst met broodje en senf, krijg er zo wel zin in, maaja komen de grens niet meer over, daar stopte ik ook regelmatig voor😆 Alleen dat groene plastic zakje op links gebruik ik niet meer, inmiddels ruim 5 maanden
 18. kiepenboer

  De week van Hendrik

  Wel een beetje uitleg erbij zoals waar en wat Hendrik👍
 19. Mooi Andre, ja en dan ben je toch weer blij dat je weer verder kunt
 20. kiepenboer

  Voorruit foto's

  Mooi laten staan tot de zon weer schijnt😆
 21. Dan zijn het broodverkopers en geen bakker
 22. kiepenboer

  Kievits op de radio

  Vind het ook een beetje een rare reactie na 2 jaar, vraag me hoe je er bij komt om na 2 jaar op zoeen bericht te reageren
 23. Had in 83 ook al mijn rijbewijzen al toen de dienstplicht kwam, en reed al bij de kippenboer hier int dorp 2 maanden naar Blerick rijschool en daar in 2 weken klaar met 4 tonner rijbewijs.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden