Spring naar bijdragen

Sander81

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  23
 • Geregistreerd

Waardering in de gemeenschap

22 Excellent

Over Sander81

 • Rang
  Member
 • Verjaardag 31-12-1981

Profile Information

 • Gender
  Male

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Hallo, mijn rijbewijs verloopt deze maand, maar mijn code95 pas in september. Zou het een goed idee zijn om een poosje door te rijden met een verlopen rijbewijs? Volgens de regels zou dat 10 maanden mogen. Rijbewijs keuring en code95 bijscholing zijn al wel voldaan.
 2. Ik kon onlangs ook niet inloggen, na wat klikken dacht ik ineens prive berichten van leden te lezen, of ik moet een chatbox gemist hebben. Waren berichten tussen 2 leden, kwam wat vreemd over.
 3. Een paar maand geleden stond er een artikel in de Truckstar over accu's. Het kwam er eigenlijk op neer dat normale accu's helemaal niet geschikt zijn om langere tijd stroom te leveren en ze daardoor ook sneller verslijten.
 4. Ik heb ook van die pointers op de wielen, als ze de wielen los gehad hebben dan krijg ik ze netjes in een tasje of doosje. Na het natrekken zelf weer even monteren.
 5. Planken van een aanhanger gevallen las ik op feestboek
 6. Je zal in ieder geval wat moeten afstellen of ombouwen, in de stacaravan hangt immers ook een geiser op flessengas.
 7. Zit hem in de afstemming tussen methaan en zuurstof. Daarom kun je je cv ook niet zomaar op een gasfles aansluiten. Hier ook een blog van Gasunie. https://www.gasunie.nl/dit-doet-gasunie/blog-247-energie/groningengas-van-buitenlands-gas-maken-hoe-doen-we-dat
 8. Nee, omdat onze huisapparatuur niet geschikt is voor dit gas. Grote fabrieken hebben hun systemen er op aangepast.
 9. Simon Loos heeft er ook al een poos eentje, zag er laatst een filmpje van voorbij komen op YouTube. Doet het zelfde werk.
 10. Heb je hier een bron van? Ben wel benieuwd, kan via Google niets vinden.
 11. Ook een beetje krom dat er fabrieken zijn waar kunstmatig ammoniak gemaakt word... Ik zie ook wel eens van die mobiele mestscheiders, waar een vaste stof uit komt. Wat is daar het nut precies van?
 12. Je zet er een overzicht met de co2 bij, het ging de boeren gisteren in Wijster om de stikstof(verbindingen) uitstoot van de verbrander.
 13. Boer net op npo1 geïnterviewd, zijn zoons zijn 14 en 17. Was zelfs een vrachtwagenchauffeur beboet die het Attero af wou, weet niet waar voor.
 14. Op rtvdrenthe teletekst werd gemeld over de minderjarigen. Hoeven niet meteen kleine kinderen te zijn natuurlijk.
 15. Ja totdat de navigatie uitvalt, dan zijn ze de weg kwijt.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden