Spring naar bijdragen

Sander81

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  29
 • Geregistreerd

Over Sander81

 • Verjaardag 31-12-1981

Profile Information

 • Gender
  Male

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

Sander81's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

 • Dedicated Rare
 • First Post Rare
 • Collaborator Rare
 • Week One Done Rare
 • One Month Later Rare

Recent Badges

22

Waardering in de gemeenschap

 1. Omdat het kan. Genoeg collega's die het anders wel willen voor een extraatje. Ik houd tegenwoordig de boot wel af, en dat gaat goed.
 2. Waarom zou je in het weekend gaan werken als je schoolgaande kinderen vrij zijn? Blij dat dat bij mijn werkgever maar af en toe aan de orde is en ook maar voor een paar uurtjes.
 3. Ik zat wat te zoeken op Google. Blijkbaar is het iets waar je gedeeltelijk zelf voor kunt kiezen. Stukje flexibiliteit. Misschien dat we elkaar daarom niet helemaal begrijpen. Geen idee welke keuze voor mij gemaakt is... https://www.fnv.nl/cao-sector/transport-logistiek/cao-transport-uitgelegd/arbeidstijden-vakantiegeld-en-dagen/arbeidstijden
 4. Heb al een aantal malen gehad dat ik niet aan mijn uren kwam doordat ik 4 dagen in de week werk, iets met ouderschapsverlof. Een klusje op zaterdag telde niet mee voor de doordeweekse uren. Die werden gewoon aangevuld door mijn werkgever. En ja ik val gewoon onder de bgv Cao.
 5. Zal er aan liggen wat je in je contract hebt staan denk ik. Bij ons werkt dat niet zo.
 6. De uren die je in het weekend maakt tellen toch niet mee voor je contracturen?
 7. Hallo, mijn rijbewijs verloopt deze maand, maar mijn code95 pas in september. Zou het een goed idee zijn om een poosje door te rijden met een verlopen rijbewijs? Volgens de regels zou dat 10 maanden mogen. Rijbewijs keuring en code95 bijscholing zijn al wel voldaan.
 8. Ik kon onlangs ook niet inloggen, na wat klikken dacht ik ineens prive berichten van leden te lezen, of ik moet een chatbox gemist hebben. Waren berichten tussen 2 leden, kwam wat vreemd over.
 9. Een paar maand geleden stond er een artikel in de Truckstar over accu's. Het kwam er eigenlijk op neer dat normale accu's helemaal niet geschikt zijn om langere tijd stroom te leveren en ze daardoor ook sneller verslijten.
 10. Ik heb ook van die pointers op de wielen, als ze de wielen los gehad hebben dan krijg ik ze netjes in een tasje of doosje. Na het natrekken zelf weer even monteren.
 11. Planken van een aanhanger gevallen las ik op feestboek
 12. Je zal in ieder geval wat moeten afstellen of ombouwen, in de stacaravan hangt immers ook een geiser op flessengas.
 13. Zit hem in de afstemming tussen methaan en zuurstof. Daarom kun je je cv ook niet zomaar op een gasfles aansluiten. Hier ook een blog van Gasunie. https://www.gasunie.nl/dit-doet-gasunie/blog-247-energie/groningengas-van-buitenlands-gas-maken-hoe-doen-we-dat
 14. Nee, omdat onze huisapparatuur niet geschikt is voor dit gas. Grote fabrieken hebben hun systemen er op aangepast.
 15. Simon Loos heeft er ook al een poos eentje, zag er laatst een filmpje van voorbij komen op YouTube. Doet het zelfde werk.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden