Spring naar bijdragen

schoenenreus

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  1080
 • Geregistreerd

 • Gewonnen dagen

  5

Waardering in de gemeenschap

1594 Excellent

Over schoenenreus

 • Rang
  Chauffeursforum Lid

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. schoenenreus

  Iemand van hier?

  De chauffeur in kwestie zit in ieder geval nog 90 dagen langer vast....
 2. Bij me vorige baas heeft mijn kaart 2 jaar lang gewoon in de tacho gezeten en is alleen bij een controle uit de tacho geweest dus die vlieger gaat ook niet voor iedereen op.
 3. Dat zal moeilijk te bewijzen zijn of die voertuigcontrole wel of niet een ongeluk had kunnen voorkomen. stel jij doet om 07.00 in de ochtend je controle rondje en om 21.45 krijg je een ongeluk. Er zit dan ruim 14,5 uur tussen en misschien wel 700 kilometer en in die tijd kan er veel gebeuren.
 4. schoenenreus

  Iemand van hier?

  Uiteraard zou zo'n figuur niet meer achter het stuur thuis moeten horen maar aangezien dat niet is gebeurd hebben we daar niks aan. Volgens mij leert ook de Politie zoals in elk ander beroep dat de eigen veilgiheid voorop staat. De korpsleiding heeft er dus voor gekozen gezien het falende sysyteem dat de veiligheid dusdanig in het geding kan komen dat het te gevaarlijk is om die chauffeur met een motor staande te houden. Ik zou niet weten waarom je je daar als agent zijnde dan niet aan wil houden of je moet levensmoe zijn misschien.
 5. schoenenreus

  Iemand van hier?

  Nee zeer zeker niet maar ik ben altijd nieuwsgierig naar het hoe of wat erachter schuilt. Als het binnen het korps daadwerkelijk bekend was en de opdracht vanaf hogerhand daadwerkelijk luidt dat je die chauffeur allen met een politie auto of bus staande moet houden uit veiligheidsoverwegingen waarom negeer je dat dan? Overigens die agent die zonder toestemming met de pers sprak en veel details prijs gaf is ook niet zoals het hoort ondanks dat het grote publiek dit soort feiten wel wil weten natuurlijk.
 6. schoenenreus

  Iemand van hier?

  Uiteraard keur ik het af wat deze chauffeur heeft gedaan maar als die chauffeur echt zo gevaarlijk was en dit echt binnen het korps bekend was waarom moest deze agent dan toch proberen de held uit te hangen? Hiermee is de actie niet goed te praten maar ik probeer me te verplaatsen in de gedachte van die agent, ik snap niet dat je zo'n risico neemt als het bekend is. Hier in Nederland ben je spekkoper als je maar brutaal genoeg bent. Ik heb het jaren geleden al eens meegemaakt toen ik werd aangehouden voor het vasthouden van mijn telefoon, ik had geen intresse in de welbekende pree
 7. schoenenreus

  wist je dat

  Het ziet er zomaar uit of dat ze het door een kleuterklas hebben laten maken, je zou toch wel iets meer mogen verwachten van in potentie het belangrijkste document van dit moment.
 8. Aangezien die nog helemaal ingevouwen/ingeklapt is is de kans heel groot dat iemand de handrem vergeten is of het moet zijn dat de rand is ingestort maar dat kan ik zo niet zien op de foto.
 9. nee gelukkig niet 😋
 10. Nee, heb een witte met blauw.
 11. Kan. Reed om 14:30 het dorp uit Jij reed net van het dock af op de veerweg/pompweg toen ik met de rangeertrekker de hoek om kwam
 12. Dan heb ik jou in waalwijk gezien haha maar totaal niet bij stil gestaan dat jij het zou kunnen zijn
 13. Nou dat is grotendeels ook weer aan de chauffeurs zelf te danken die te kieskeurig werden in de producten die ze kregen of aan 1 stuks niet genoeg hadden.
 14. Zelf mee gemaakt met een duitse gekentekende aanhanger en die moeten 2 maal per jaar naar binnen voor keuring. Rijd in Udenhout het terrein af en de voorste as scheurt er zo onder uit en er zat op dat moment niet eens zo heel veel gewicht in, er zat vaker meer gewicht op.
 15. Dat is toch precies wat ik zeg.....
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden