Spring naar bijdragen

schoenenreus

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  1059
 • Geregistreerd

 • Gewonnen dagen

  5

Waardering in de gemeenschap

1563 Excellent

Over schoenenreus

 • Rang
  Chauffeursforum Lid

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Daar zouden ze bij mij niet mee aan hoeven te komen met dat soort flauwekul. Dat was de avond ervoor om 18.00 dan ook al bekend.
 2. Maar ook dat is weer vreemd want volgens mij is er in bijvoorbeeld het supermarkt werk gewoon een vast aantal ritten per dag en wisselt dat niet dusdanig veel dat je mensen achter de hand moet houden. Die ritten zijn volgens mij ook allemaal redelijk standaard en enkele dagen van te voren al bekend.
 3. Tsjah dat is allemaal hypothetisch gelul, als mijn moeder een piemel had gehad dan was het mijn vader geweest.
 4. het kan haast alleen maar horeca of supermarkt vervoer zijn want 95% van alle bedrijven zijn gewoon dicht en is het dus niet meer dan normaal dat er geen route is, ook zou je dan niet beschikbaar hoeven te zijn. Zelfs een gigant als Bol.com waar 24/7 gewerkt wordt is morgen gesloten omdat PostNL geen pakketjes komt halen.
 5. Als dit je argument is dan is een discussie al zinloos.
 6. Wat is er toch een hoop onzin in dit topic te lezen zeg, ongeloofelijk. Het valt me ook op dat de pro vaxxers totaal niet open staan voor de mening van een ander terwijl dat andersom helemaal niet zo is. Het zal mij een zorg zijn of je je laat vaccineren of niet maar kom dan naderhand als je bijwerkingen krijgt ook niet klagen. Allemaal leuk en aardig maar iedereen gaat er even aan voorbij dat dit vaccin nog maar een voorlopige toelating heeft en de testen tot minimaal 2023 duren. Zolang die testen niet afgerond zijn laat ik me zeker niet vaccineren.
 7. schoenenreus

  wist je dat

  Is volgens mij al jaren geen chauffeursrestaurant meer
 8. niet nadenken als je met vuur en brandbare stoffen aan de gang bent dan ben je toch bewust roekeloos bezig! ik snap dat het je ex werkgever is maar die heeft er niks mee te maken voor zover de oorzaak van de brand.
 9. Bij van Duijn hadden ze toendertijd ook een ruime kantine met keuken, 10 slaapkamertjes, 3 ruime douches en een tv voor de chauffeurs die snachts hadden gereden of die geen vaste auto hadden of waarvan de auto in de garage stond ofzo iets dergelijks.
 10. Behalve met de goedkope oostblokkers daar ben je niet analoog en ouderwets in gebleven als baas zijnde.....
 11. En dit zou niet de werkplaats trekker kunnen zijn bijvoorbeeld? of de hobby trekker van de baas?
 12. En dat baseer je alleen op deze foto dan of...?
 13. wat een slechte grap EJD......
 14. schoenenreus

  wist je dat

  Ik geef er niks om zolang de werkgever hem betaald en die intresseert het schijnbaar ook weinig anders zouden die wel een hardere strijd voeren om de prijs naar beneden te krijgen.
 15. Dat gelijke speelveld gaat er alleen maar voor zorgen dat de consument een godsvermogen voor zijn producten moet gaan betalen. Als al die oostblokkers is een maand het werk stil zouden leggen zouden wij hier in west europa een gigantisch probleem hebben, we kunnen simpelweg niet meer zonder ze en zeker niet zonder de wielen.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden