Spring naar bijdragen

schoenenreus

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  1041
 • Geregistreerd

 • Gewonnen dagen

  5

Waardering in de gemeenschap

1536 Excellent

Over schoenenreus

 • Rang
  Chauffeursforum Lid

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. schoenenreus

  Plus

  Nou daar ligt zelfs nog geen fundering dus laat staan dat heel het pand er al staat...
 2. Waarom zou het niet kunnen? Je hoeft geen code 95 te hebben om examen te doen en dat kan je in principe in 5 werkdagen halen. Het vergt een strakke planning maar onmogelijk is het zeker niet, toen ik op de opleiding zat hadden we rijlessen van 4 uur aan een gesloten dus dan kom je in een week of 1,5 al heel ver.
 3. In Nieuw-Zeeland rijden denk ik meer frontstuur trekkers rond dan torpedo's
 4. Zoals jij het uitlegt komt dat meer op mij over als normaal werk je 55 uur in de week maar in de winter misschien maar 45 en dat vullen we aan met TVT zodat je elke maand toch ongeveer hetzelfde verdienen.
 5. Gelukkig staat het iedereen vrij om daar wel of niet te gaan werken....overigens werkt het op die manier bij heel veel van die koelerboeren en zijn er genoeg chauffeurs die niks anders willen.
 6. Waarom uberhaupt vergelijken? Op een enkele uitzondering na wordt je geen chauffeur maar ben je als chauffeur geboren en heb je geen intresse in een ander beroep.
 7. Die 2500 euro heeft jou buurman ook alleen maar doordat die in 3 ploegen werkt, als dat gewoon normaal voor 8 uur per dag zou zijn dan had die dat ook bij lange na niet gered.
 8. Ook 2 chauffeurs zijn duurder dan die ene chauffeur met wat overuren en overnachtingen of je moet die 2e chauffeur op een 0 uren contract hebben.
 9. Lekker belangrijk maar als je het graag wil weten of wie dan ook hier op dit forum dan wil ik het met liefde en plezier vertellen hoor, ik schaam me nergens voor. Het zit jou blijkbaar wel hoog dat is een ding dat zeker is maar ja daar hebben we ook al vaker een discussie over gehad. Ik zie de vele PB's met veel genoegen tegemoet van alle geintresseerde forummers.
 10. Ik hoef niks naar buiten te brengen maar als jij je geroepen voelt moet je dat zeker doen. Dat ik niet aan het rentenieren ben dat snapt elke idioot nog wel volgens mij, al zou ik er voor tekenen dus misschien toch maar eens in de bitcoins gaan dat schijnt best lucratief te zijn. Ik werk nu lekker van 08.00 tot 18.00 en heb nog minder druk dan bij me vorige baas dus ik vind het geweldig.
 11. Gelukkig niet nee, 2 leuke jaren gehad maar dat rentenieren bevalt me nog veel beter.
 12. Als je daar de weg volgt over het spoor en dan de eerste weg rechts gaat daar op dat indsutrieterreintje zit de klant waar ik voor mijn vorige baas heel veel kwam.
 13. schoenenreus

  Moordaanslag.

  Ah ok, ik dacht toen gelezen te hebben dat ze in de oude kleding zaten vandaar mijn reactie. Ik geef er niks om maar denk dat je dat al wel wist.
 14. Dat is die met dat gravel terreintje voor de deur toch of die langs de weg in het dorp?
 15. Welke van de 2 fabrieken moet je hebben?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden