Spring naar bijdragen

schoenenreus

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  1107
 • Geregistreerd

 • Gewonnen dagen

  5

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

schoenenreus's Achievements

Contributor

Contributor (5/14)

 • Dedicated Rare
 • First Post Rare
 • Collaborator Rare
 • Posting Machine Rare
 • Very Popular Rare

Recent Badges

1,6k

Waardering in de gemeenschap

 1. Dat zullen ze dan maar moeten leren en concessies moeten doen, dit is tenslotte wel wat het volk gekozen heeft. Het is toch van de zotte dat er gesproken wordt met partijen met 2 of 3 zeteltjes in een kabinet terecht kunnen komen omdat ze dan een meerderheid bereiken. Die kleine partijtjes hebben dan ineens nog veel macht ook want zonder hun zeteltjes is er geen kabinet. Als je kijkt naar de afgelopen verkiezingen dan kan je toch geen partij met 17 zetels al voor de verkiezingen uit sluiten, dat is gewoon een heel groot deel van de bevolking waar je bij voorbaat al je middelvinger naar op steekt en zegt krijg maar lekker de tering.
 2. Precies! Gewoon boven aan beginnen en net zo lang partijen toevoegen tot je aan een meerderheid zit want dat is uiteindelijk de keus van het volk.
 3. Ik heb vanmorgen ook nog gelost in Raalte, naast het koelhuis ofzo van jumbo denk ik.
 4. Er zit niet eens een deeltje Corona in het vaccin dus die vergelijking gaat niet op.
 5. schoenenreus

  Bieten campagne

  Elk jaar sneuvelen er in de campagne wel een aantal....
 6. Ja en die parking is daar al niet zo bijzonder groot maar het is daar altijd stampens vol. Dat er in het restaurant weinig te beleven is dat klopt maar dat is tegenwoordig vrijwel overal zo en voor mij persoonlijk is dat nooit geen probleem geweest, ik ben wel op mijn rust gesteld.
 7. Jij bent de afgelopen jaren volgens mij vaker van auto gewisseld dan dat je een schone onderbroek aan hebt gedaan...
 8. Geen verkeerde plek om te staan, douches en eten is er prima.
 9. Volgens mij is die alleen nog in de avond open en is de parking niet meer ''openbaar'' vanwege de ellende die dat opleverde.
 10. Het is lastig te zien maar ik gok dat dit een 12 meter trailer is en geen 13,60 dus dan zal het niet zo'n probleem zijn.
 11. Ik denk dat je er een groter drama van maakt dan het daadwerkelijk is. Sinds het begin van de corona heb ik me nog niet aan een maatregel gehouden aangaande afstand, handen desinfecteren, mondkapje en heb nog nergens last van gehad. Ik ken ook een aantal van die paniekzaaiers die hun handen helemaal kapot gedesinfecteerd hebben, 3 mondkapjes tegelijk droegen en 3 meter afstand hielden en juist die personen hebben allemaal corona gehad en zelfs een aantal daar van hebben op de IC gelegen.
 12. Ze moeten natuurlijk ergens beginnen maar 100 euro bruto is misschien wel weer heel magertjes ingezet...
 13. schoenenreus

  wist je dat

  Bedankt voor deze nuttige bijdrage....
 14. Klinkt leuk maar je kan officieel met een tautliner voor 22.00 de grens niet over dus die vlieger gaat niet op.
 15. Ze komen daar nog dagelijks met treinen alleen weet niet of ze specifiek bij die silo komen maar in ieder geval wel bij die vestiging, trouwens bij alle 2 de vestigingen in Ennigerloh komen ze met de trein.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden