Spring naar bijdragen

schoenenreus

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  1272
 • Geregistreerd

 • Gewonnen dagen

  10

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

schoenenreus's Achievements

Proficient

Proficient (10/14)

 • Dedicated Rare
 • First Post Rare
 • Collaborator Rare
 • Posting Machine Rare
 • Very Popular Rare

Recent Badges

1,9k

Waardering in de gemeenschap

 1. schoenenreus

  Kaart uitnemen 54

  Was geen enkele mogelijkheid in die periode dat er iemand anders met die auto zou rijden. Er was dus geen enkel risico. Auto stond altijd thuis met de sleutels op zak, reservesleutels lagen 600 km ver weg en dan erbij hadden we 5 auto's en 5 chauffeurs dus er kon ook niemand anders mee rijden.
 2. schoenenreus

  Kaart uitnemen 54

  Hoezo? Staat nergens dat die eruit moet dus waarom zou je hem niet laten zitten als er toch niemand mee rijdt? Staat in ieder geval je rust altijd goed op je kaart.
 3. schoenenreus

  Kaart uitnemen 54

  Ja zeker wel maar altijd de auto thuis gehad.
 4. schoenenreus

  Kaart uitnemen 54

  Nog niet meegemaakt maar de laatste keer dat ik mijn kaart gebruikt heb heeft die een goede 1,5 jaar in de tacho gezeten dus daar kon weinig mee gebeuren.
 5. Zo'n magazijn is in de regel niet goedkoper want kost een mega inevestering maar zolang het werkt bespaar je er wel enorm veel personeelskosten mee uit. Het is daarom ook niet dat zo'n magazijn goedkoper is maar ze willen gewoon geen personeel met alle mogelijke risico's van ziekte en van alles en nog wat.
 6. Op die testtrajecten in duitsland heeft nog nooit een auto gereden....
 7. Allen die computer heeft dan niet gezien dat het bijvoorbeeld glad is en grijpt dus op volle kracht in terwijl halve kracht al te veel is om maar wat te noemen.
 8. In elke sector is misschien wel meer mis dan wat er goed gaat als je dat zou gaan onderzoeken. Kijk maar naar alle cowboys in de transport, alle me-too slachtoffers in de modellenwereld of filmwereld en zo kun je wel door blijven gaan.
 9. Een computer kan nooit inschatten wat een persoon wel kan.
 10. Nee hoor, volgens Ger zijn boeren dierenbeulen. Ik geef alleen maar aan dat hij zelf minstens net zo veel schuld heeft als de dierenbeulen. Overigens vind hij dat de boeren dierenbeulen zijn en niet het beste met hun voor hebben. Alleen hij wil toch gewoon vlees blijven eten dus hij houdt de zoals door hem beoordeelde dierenbeulen dus in leven door hun producten te kopen. Je mag hier zeker een mening hebben maar hij moet wel op enige waarheid gebaseerd zijn en niet zomaar lukraak iets roepen.
 11. Misschien stoppen met denken dat is voor iedereen beter. Je hebt geen enkel idee waar je over praat ook al heb je wel eens dierenmeel gereden.
 12. Tsjah Rob als iemand kortzichtig is kan die ook een kortzichtige reactie terug krijgen.
 13. Ik zeg het niet graag maar je hebt 200% gelijk in deze. Al die snufjes, automaat, navigatie en noem maar op zorgen allen maar voor minder oplettendheid en dus voor meer ongelukken.
 14. Hoe kortzichtig wil je zijn....het woord platkop probeer je nu te veroordelen maar het interesseert je eigenlijk gewoon geen ene klote als die zich achterop jou dood zou rijden. Al die zogenaamde veiligheidssystemen dragen echt niet bij aan de verkeersveiligheid in tegendeel zelfs ik denk dat het grootste aantal ongelukken van de laatste 5 jaar te wijten zijn aan de zogenaamde veiligheidssnufjes. Het gaat niet om de snelheid of tijdswinst maar een sensor, camera of een computerprogramma kan simpelweg gewoon niet registreren wat een menselijk oog kan registreren.
 15. Dan denk ik dat je geen enkel recht van spreken hebt want jij houdt dit verschrillelijke systeem van dierenmishandeling door de meest vreselijkste dierenbeulen dus in stand. Ga je mond spoelen!
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden