Spring naar bijdragen

Truckersvriendin

Forumlid
  • Aantal bijdragen

    63
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Truckersvriendin's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Waardering in de gemeenschap

  1. Meneer is eigenwijs, en wil een koffiezet apparaat. In de vakantie was ie zijn koffiezet apparaat vergeten mee naar huis te nemen. Gevolg, stuk. Na een half uur gevloekt te hebben geprobeerd dat ding weer te repareren, maar niet gelukt.
  2. Ik hou wel veel van hem, maar ik denk dat het toch 1 van 45 euro gaat worden. Wil niet lullig doen ofzo hahahaha. Toen ik van de zomer mee was, kon ik gewoon mijn krultang gebruiken en die werkt op 220 volt, dus die omvormer heeft ie, heeft ie wel eens verteld. Maar volgens mij ging zijn oude kapotte koffieappartaat ook op 24 volt. Heren, jullie hebben mij weer goed geholpen, ben jullie dankbaar.
  3. Okee, bedankt. Heb al even gekeken en zag wel 1 staan. Die gaat op 24 volt. Misschien een domme vraag (kom nu wel blond over denk ik) maar zit er in ieder vrachtauto 24 volt. Weet wel dat mijn vriend ook 220 volt in de auto heeft.
  4. Wie kan mij vertellen waar je koffiezetapparaten kan kopen voor in de vrachtwagen. Die van mijn vriend is kapot en wil hem een nieuwe geven.
  5. Gefeliciteerd en vele gelukkige jaren samen.
  6. Ik hoop dat we helemaal geen winter krijgen. Ben meer van dit mooie weer, hier kan ik echt van genieten.
  7. Oh dat is een goeie over dat verzekeren. Niet eens bij stil gestaan. Zal het mijn vriend eens vragen.
  8. Ben ook al een aantal keren meegeweest. Vindt het erg leuk, en gezellig. Vorige keer dat ik mee was zijn we zelfs nog 2 maal thuis geweest om te slapen. Zo zie ik nog eens wat van Nederland/Scandinavië.
  9. Gewoon een vraag uit nieuwsgierigheid. Nemen jullie je vrouw/vriendin wel eens mee? Zelf vind ik het heel leuk om mee te gaan, helaas lukt het niet om geregeld een keer mee te gaan ivm mijn eigen werk. Maar nu het dus vakantie is, grijp ik de kans om over 3 week weer een keer een week mee te gaan met mijn vriend.
  10. Mijn vriend rijdt met een koeler op Scandinavië. Zit geregeld op die schuit. Heel soms moet ie het weekend blijven staan om 24 uur te maken. Over het algemeen wordt er zo gepland dat hij die 24 uur thuis kan maken.
  11. ..... Als ik typ komt er bij mij gewoon te staan en geen poppetje.
  12. Klopt helemaal Marotrans, zoals jij het zegt. Werk zelf al 21 jaar bij een franchiser AH. Heb inmiddels gehoord dat een compromi is gesloten en dat ze gewoon weer werken, dus schappen liggen gewoon vol bij de AH voor pasen.
  13. Had mij altijd leuk geleken om een vrachtwagen te besturen. Maar het heeft zo moeten zijn dat ik een hekel heb aan autorijden, dus chauffeur worden is niet voor mij weggelegd. Vind het altijd wel heel leuk om mee te gaan met mijn vriend. En kan me er dan ook ontzettend op verheugen om binnenkort weer in een vrachtwagen te klimmen. Heb er zelfs al een hekel aan om in mijn eigen autootje te stappen, maar dat komt misschien ook omdat het een oud barrel is haha.
  14. Ik wil niet bijdehand doen, maar een vrachtwagen zit diesel in. Of het is een tankauto die benzine vervoerde. Snap het niet helemaal en ben niet eens blond.
  15. Verschrikkelijk zo'n tragisch ongeval. Heel veel sterkte voor de nabestaande.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden