Spring naar bijdragen

bulldog

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  119
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over bulldog

 • Verjaardag 18-09-1967

Profile Information

 • Gender
  Male

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

bulldog's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Waardering in de gemeenschap

 1. bulldog

  In Grunn

  Ik heb een paar maanden geleden met de eigenaar gesproken. Hij stond op een stond samen met nog een amerikaanse truck en oplegger op de parking bij een tankstation, de trailer die er achter hing was een kastentrailer omgebouwd tot camper. Ze kwamen net met zijn tweeen terug van vakantie in Duitsland. De eigenaar vertelde dat het hoofdzakelijk een hobby truck was maar dat ie er heel af en toe nog mee werkte. Zal wel met een 20 ft containerchassis zijn denk ik.
 2. bulldog

  Terug in het oude nest.

  ziet er weer strak uit
 3. Ik kan wel een reden bedenken, maar weet niet of het 100% waar is, dus plaats ik het ook maar niet. Maar heeft volgens mij niks met bovenstaande te maken.
 4. Een trekker van formaat. Max 500 PK (Voor Ibo niet bijzonder, maar hier zie je ze niet vaak)
 5. Hier met een vleugel van een windmolen
 6. Tankje voor een bierbrouwerij. Doorsnee 5,5 mtr lengte 22,5
 7. Het is al niks zo'n Ikea Mack aan de binnenkant en zal ook niks worden! Ooit in een 911 gezeten? Dan weet je genoeg. Nee geen gelul in de ruimte, rij zelf scania, dus spreek uit ervaring.
 8. Heb het zeer mijn zin op de auto wat het werk betreft, maaaaar alle die betuttelende regels komen me zo langzamerhand wel mijn strot uit.
 9. He Yank, je kan ook te ver gaan he :D Als in limboland wonende echte grunneger vindt ik dit een beetje heel erg onder de gordel :D Deze groninger "chauffeur" is vast import
 10. dus geen oostblokkers, daar doen ze bij "ons" niet aan, anders had ik ook al wel thuis gezeten:D
 11. als ik niks meer te vervoeren heb kan ik altijd nog trailers gaan poetsen voor mijn werkgever:D
 12. Zondagavond aan de toer, maandagochtend lossen tussen Augsburg en Munchen, ergens in de binnenlanden aldaar. Op de zelfde plaats weer laden, uurtjes maken en dan richting Sliedrecht, om daar dinsdagmorgen te lossen, als het een beetje wil lopen. Dus even 2 nachtjes zittenBarf
 13. "We" leggen ons er bij neer, is toch niets aan te doen. Lekker gemakkelijk, denk dat ik mijn besteedbaar inkomen maar eens ga verhogen. Oftewel OPZEGGEN die lidmaatschap!!!!!
 14. Ik las ergens (geloof in het blad Trucks) dat Gerard zijn truck heeft verhuurd voor de komende "Dakar" aan een fransoos en hij zelf meegaat op een servicewagen als ondersteuning.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden