Spring naar bijdragen

bulldog

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  119
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Alles door bulldog geplaatst

 1. bulldog

  In Grunn

  Ik heb een paar maanden geleden met de eigenaar gesproken. Hij stond op een stond samen met nog een amerikaanse truck en oplegger op de parking bij een tankstation, de trailer die er achter hing was een kastentrailer omgebouwd tot camper. Ze kwamen net met zijn tweeen terug van vakantie in Duitsland. De eigenaar vertelde dat het hoofdzakelijk een hobby truck was maar dat ie er heel af en toe nog mee werkte. Zal wel met een 20 ft containerchassis zijn denk ik.
 2. bulldog

  Terug in het oude nest.

  ziet er weer strak uit
 3. Ik kan wel een reden bedenken, maar weet niet of het 100% waar is, dus plaats ik het ook maar niet. Maar heeft volgens mij niks met bovenstaande te maken.
 4. Een trekker van formaat. Max 500 PK (Voor Ibo niet bijzonder, maar hier zie je ze niet vaak)
 5. Hier met een vleugel van een windmolen
 6. Tankje voor een bierbrouwerij. Doorsnee 5,5 mtr lengte 22,5
 7. Het is al niks zo'n Ikea Mack aan de binnenkant en zal ook niks worden! Ooit in een 911 gezeten? Dan weet je genoeg. Nee geen gelul in de ruimte, rij zelf scania, dus spreek uit ervaring.
 8. Heb het zeer mijn zin op de auto wat het werk betreft, maaaaar alle die betuttelende regels komen me zo langzamerhand wel mijn strot uit.
 9. He Yank, je kan ook te ver gaan he :D Als in limboland wonende echte grunneger vindt ik dit een beetje heel erg onder de gordel :D Deze groninger "chauffeur" is vast import
 10. dus geen oostblokkers, daar doen ze bij "ons" niet aan, anders had ik ook al wel thuis gezeten:D
 11. als ik niks meer te vervoeren heb kan ik altijd nog trailers gaan poetsen voor mijn werkgever:D
 12. Zondagavond aan de toer, maandagochtend lossen tussen Augsburg en Munchen, ergens in de binnenlanden aldaar. Op de zelfde plaats weer laden, uurtjes maken en dan richting Sliedrecht, om daar dinsdagmorgen te lossen, als het een beetje wil lopen. Dus even 2 nachtjes zittenBarf
 13. "We" leggen ons er bij neer, is toch niets aan te doen. Lekker gemakkelijk, denk dat ik mijn besteedbaar inkomen maar eens ga verhogen. Oftewel OPZEGGEN die lidmaatschap!!!!!
 14. Ik las ergens (geloof in het blad Trucks) dat Gerard zijn truck heeft verhuurd voor de komende "Dakar" aan een fransoos en hij zelf meegaat op een servicewagen als ondersteuning.
 15. bulldog

  bootje huren

  Een paartje is op vakantie in een ver oord. Als ze de omgeving aan het verkennen zijn lopen ze langs een groot meer. Als ze langs een bootverhuur komen stelt de vrouw voor om een bootje te gaan huren. Haar man gaat informeren aan de balie of er nog bootjes vrij zijn en jawel ze kunnen een bootje mee krijgen. Als de man naar de prijs vraagt schrikt hij nogal, omgerekend 100 euro voor een half uur. De man achter de balie vertelt hem de reden: Dit is het meer waar Jezus Christus over het water heeft gelopen. Tja zegt de man dat snap ik met zulke prijzen!
 16. bulldog

  SVG Rasthaus Diemelstadt

  gisteravond heb ik er overnacht. Nette ruime douche :tu: en vond het eten ook goed. Even letterlijk een kruiwagen vol eten naar binnen gewerkt:D
 17. bulldog

  Formule 1 manager 2009

  De volvo is hier ook binnen gekomen :ok:samen met een kaart ivm te weinig porto. 2,20 nabetalen. zunnige grunninger :D.
 18. oeps foutje, nog niet wakker, ik bedoelde 39 km te snel ipv 29
 19. Drie kwart jaar terug s'nachts om 1:30 plankgas over de bundesstrasse 206 boven Hamburg met een serieuse laadschop erop (een Komatsu WA 500) Was de politie het ook niet mee eens:D Terplekke aangehouden koste 75 euro. 50 euro boete en 25 euro verwarnungsgeld + 1 punt. Vond ik een koopie voor 29 km te snel.
 20. maandagmorgen om 11 uur lossen in Geretsried, ja onder Munchen, dus ff een nachtje zitten.Barf
 21. bulldog

  forumgebruikers gespot

  Volgens mij Bever1 vrijdagochtend rond 8:30 gespot tussen Chemnitz en Jena.
 22. even wassen en klaar voor het Festival, mensen mogen wel zien dat er mee gewerkt word
 23. bulldog

  autocross

  2 weken vacantie gehad. Nou ja 2 week bezig geweest om de nieuwe sprinter zover af te bouwen dat ie naar de poedercoater kan. Dit is niet helemaal gelukt, midden augustus (ivm met vacantie's) de laatste kleinigheden nog in orde maken en dan een mooi rood kleurtje op het frame. Zal volgende week eens een paar foto's plaatsen van hoe het er bij staat.
 24. Sorry hoor, maar wat mij betreft, het rijbewijs nooit weer terug geven.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden