Spring naar bijdragen

matthieu

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  2914
 • Geregistreerd

 • Gewonnen dagen

  15

Alles door matthieu geplaatst

 1. Heb je geaccepteerd Angelique. Ik weet alleen niet wat t inhoudt

 2. Ja Corne, ik word er schijt- en schijtziek van. Heb Angelique ook al ff berichtje gestuurd, want zij maakt t zelfde mee. Ben blij dat ik van jullie een beetje support krijg, want ik begon te denken dat t aan mij lag. Heb geen stoute taal gebruikt en geprobeerd het 'Vos' verhaal goed te onderbouwen. Maar bepaalde personen willen niks over dat fijne bedrijf weten. Jammer die sensuur.

 3. Ja Fland, ik word er schijt- en schijtziek van. Heb Angelique ook al ff berichtje gestuurd, want zij maakt t zelfde mee. Ben blij dat ik van jullie een beetje support krijg, want ik begon te denken dat t aan mij lag. Heb geen stoute taal gebruikt en geprobeerd het 'Vos' verhaal goed te onderbouwen. Maar bepaalde personen willen niks over dat fijne bedrijf weten. Jammer die sensuur.

 4. Je hebt gelijk hoor, maar ik werd ff schijtziek van die ene admin. Maar intussen gaat t wel weer. Heb ook al de tering in omdat ik al 3 weken rond de moskee zit te snorren. Long distance is calling! Bedankt voor je support.

×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden