[[Template core/global/global/includeMeta is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]] Spring naar bijdragen

Toekomst van het Forum.


Recommended Posts

  • Forumlid

Vandaag verder overlegd met Wilbert en dit is er besloten :

 

Spoiler

stiekum toch geen spoiler maar de text zoals hieronder staat is het..

 

Het forum blijft in ons beheer (sorry).
ECHTER.. er gaat hoop ik wel het 1 en ander veranderen. Wij zullen de komende maand(en) de tijd nemen op het forum op een stuk goedkopere doch minstens zo snelle VPS onderbrengen.

Wij gaan op zoek naar 1 of 2 personen die het adminteam willen/kunnen versterken en in overleg met de huidige admins iemand hiervoor zoeken al dan niet door vragen of eigen aanmelding (wat de voorkeur geniet).

 

Ook gaan wij op zoek naar iemand met een beetje technische kennis om het forum indien nodig weer van de nieuwste update te voorzien en eventuele plugins (bijv tapatalk) in stand te houden.
 

De reclameblokken zullen een stuk minder worden en alleen nog wat adsense zal er komen (om in elk geval de kosten nog iets te drukken).

Zowel Wilbert als ik zullen discussies niet of nauwelijks volgen en ook ingrijpen op uit de klauwen gierende topics zullen we ons zo weinig mogelijk mee bemoeien. Echter als men helemaal uit de bocht vliegt en er geen admin online is zullen wij op passende wijze zoals men van ons gewend is ingrijpen (met de botte bijl zeg maar).

Even voor de duidelijkheid, zonder aansziens des persoons zijn wij in staat om iedereen van het forum af te gooien of de hemel in te prijzen. Dit deden we vroeger al en die lijn zal niet anders zijn. Verhalen als voortrekkerij of vriendjespolitiek of meer van dat soort vrolijke uitingen doen wij gewoon naar het land der fabelen verwijzen daar wij geen vrienden op het forum hebben maar het voor ons allemaal leden zijn.. niet meer en niet minder.

Wat doen Wilbert en ik dan wel ?

Zo weinig mogelijk.
We zoeken nog steeds naar een manier om slapend rijk te worden, maar dat is zo langzaamaan wel een utopie geworden.
Wij zullen ons zeer actief bezig houden met de VPS om die zo up to date mogelijk te houden en eventuele aanpassingen hierop te doen.

Ook zullen wij al het mogelijke doen om de VPS zo veilig mogelijk te houden opdat criminelen er niet veel mee kunnen.

We hopen zo wat duidelijkheid te hebben verschaft in de toekomst van het forum.

Dan nog even over opgestapte leden.. Sommigen hebben verzocht hun account op te zeggen en ervoor gekozen om alles wat naar die persoon is te herleiden te verwijderen.. Hieraan voldoen wij uiteraard ten alle tijde, hetgeen niet direct betekend dat ook alle berichten verwijdert zullen worden.
Meer willen we hier niet over kwijt en namen gaan roepen of plaatsen hebben wij ook geen enkel belang bij en die berichten zullen dus ook verwijdert worden met de eventuele nodige bijwerkingen voor de plaatser van deze namen.

 

--== Freddy ==--

 

  • Like 9
  • Thanks 5
Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • Forumlid

Intussen zijn we achter de schermen al een paar dagen bezig met het inrichten van een nieuwe server en voeren we diverse aanpassingen door aan de forumsoftware.

 

Voor de liefhebbers is de Tapatalk plugin na een grote update weer bruikbaar.

  • Like 10
  • Thanks 2
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Gast
Reageer op deze discussie...

×   Je hebt opgemaakte inhoud geplakt.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden