Spring naar bijdragen

Klassement

Populaire bijdragen

Showing content with the highest reputation on 30-01-23 in all areas

 1. Misschien dat grijze verleden gewoon eens laten rusten; de, al dan niet goede, man leest hier toch niet meer immers?
  3 points
 2. Volgens de laatste berichten zijn zowel de chauffeur van de vrachtwagen als van het busje zelfstandig uit hun voertuigen gekomen en met lichte verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. Engeltje op hun schouder gehad.
  3 points
 3. Vanaf de andere kant valt het gelukkig nog mee voor het busje. Het had er met een seconde tijdverschil anders uit kunnen zien. Hopelijk valt het letsel mee. Maar of die chauffeur nog zonder omhoog te kijken onder een viaduct door durft te rijden?
  3 points
 4. Tjitze van Rijssel, dat waren nog eens tijden .
  3 points
 5. HJ, heb jij soms toegang tot het admin gedeelte van het CF? Ik ben nieuwsgierig geworden waar jij jouw info vandaan haalt mbt tot leden die wel of niet geblokkeerd zijn. Als je niet alles weet, moet je de rest er niet bij gaan verzinnen, dat staat een beetje slordig op een feiten forum als het CF
  3 points
 6. Zijn die zeilen niet meer bedoeld tegen het snijden ? (anti-slash heb ik iemand ze wel eens horen noemen)
  3 points
 7. Klopt,zover ik weet voor controle naar ziekenhuis geweest. Schijnt mee te vallen.
  2 points
 8. Tir lijn+zegel is meer ,dat de chauffeur zich indekt ivm illegalen die naar england willen.
  2 points
 9. Die zeilen met "kleine vierkantjes "zouden zomaar zeilen kunnenzijn war een staalmat ingegoten is, maar deze dient niet om de lading te zekeren maar om diefstal van goederen tegen te gaan,door die staalmat kunne ze geen grote gaten snijden om de lading eruit te halen.
  2 points
 10. Aan de hand van labeltje aan spanband/ratel kan men zien tot hoeveel je die kunt gebruiken. Die smalle(op de foto) kom je normaal niet tegen in trailers.
  2 points
 11. Ach het zal blijven wringen bij hem dat hij genegeerd is, zo als wel vaker gebeurt bij ........................ Maar we zijn er ondertussen toch wel aan gewend dat sommigen telkens weer ouwe koeien uit de sloot halen om een relletje uit te lokken en dat daar niet op ingegrepen wordt
  1 point
 12. Waar heb je die wijsheid gevonden? Er zijn legio voorbeelden van dat het niet zo is, er zijn zelfs speciale zeilen voor ladingszekering
  1 point
 13. IK wilde t nog discreet houden.
  1 point
 14. Ben ik blij dat ik altijd los gestort met afzet containers gereden heb , lading erin zeiltje er over draaien..... en tot ziens maar weer.
  1 point
 15. Als ik zo eens bekijk wat ik er door de week gemiddeld achter heb aan trailers dan denk ik dat dat voor alle trailers geld. En een code 95 cursus zeilen dichtmaken lijkt mij totaal geen overbodige luxe als ik dat zo eens bekijk bij de opdrachtgever waar ik veel voor rijd.
  1 point
 16. Het niet hebben van planken of ze niet gebruiken wil niet niet zeggen dat het dan ook niet voorgeschreven is. De kruik gaat net zolang te water tot ze breekt.
  1 point
 17. Ook het verschil of ze vol zitten zand, koffiebonen of bijvoorbeeld walnoten. 🙃
  1 point
 18. Vrachtwagen stort van viaduct A15 bovenop personenbus; mogelijk nog meerdere mensen bekneld collega van André zo te zien? bron AD
  0 points
 19. De foto die hij met oud en nieuw plaatste was de druppel. Daarvoor heeft er zich nog iets afgespeeld in prive met een admin die mij aanbeveelde om afstand van hem te nemen. Ik ken Pierre als een leuke man die hier zijn ervaringen onderweg deelde, maar iemand die ook behoorlijk kritisch kon zijn als je halve waarheden hier schreef. Topics waar hij geen mening in wou vormen reageerde hij dan wijselijk ook niet of minder op. Iets waar onze expert zich wel dikwijls aan schuldig maakte. De admin die @ Pierre onder moderatie zette en mij weer een algehele ban aan wou smeren deed dat op persoonlijke titel maar plaatste deze berichten onder het admin account en raadpleegde dan ook niet zijn andere twee collega s hiervoor. Nou kan je zeggen, die andere twee vinden het goed want Pierre is nog steeds niet terug. Helaas pindakaas voor diegene die dat denken.,
  0 points
 20. De expert die jij bedoeld is die ene waar er vier voor moesten gaan wijken en die is hier nog steeds, zij het wat minder en terughoudender vorm.
  0 points
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden