Spring naar bijdragen

Mebo 07

Forumlid
  • Aantal bijdragen

    230
  • Geregistreerd

  • Gewonnen dagen

    8

Alles door Mebo 07 geplaatst

  1. Ik denk dat ik meer KM in Duitsland heb gemaakt dan jij ! En als je maar vaak genoeg op de duitse A2 rijd , dan weet je dat gas los laten niet werkt !
  2. Op de 213 mag je maar 60 KM/H , als ik met 70 daar rijd en er wil dan nog iemand voorbij dan doet hij z'n best maar , maar ik ga niet van het gas! De inhaler gaat maar op het gas en van mij mag die aan het gas !!
  3. O nee , als je voor elke inhaler even van het gas moet sta je binnen 10 minuten zelf stil ! Je moet dan namelijk ook voor de volgend en dan volgend enz van het gas want die denken hij gaat langzamer , dan kan ik er ook wel voorbij! Dus niks van het gas af .
  4. Mebo 07

    Noord holland

    Ja , vind ik wel gek. Je word voor chauffeur geboren en dan neem je de nadelen erbij. Maar vandaag de dag denken velen laat ik maar chauffeur worden , nou dat gaat nooit werken. Nou werken al die regeltjes en papieren die je tegenwoordig moet hebben ook niet mee!
  5. Mebo 07

    Auto motor

    Ja en een speciale koppelingsplaat
  6. Mebo 07

    Auto motor

    Is voor het oval-racen , dat doen ze op Ter Apel en Lelystad. ovalracing-terapel.nl
  7. Mebo 07

    Auto motor

    motor word compleet gereviseerd en misschien een andere chip, maar we zitten aan bepaalde regelementen. Zo mag het vermogen niet meer dan 10 % afwijken van het standaard vermogen , maar het is net F1 steeds het randje zoeken.
  8. Mebo 07

    Auto motor

    Het is zonder problemen gelukt. Heb de motor in de kofferbak gedaan en de gok genomen dat we niet gecontroleerd zouden worden, had wel eventueel een rekening voor het geval dat. Kon zo de trein op rijden en in Frankrijk er zo weer af , motor ligt nu bij de tuner.
  9. Mebo 07

    Pagina grote

    Workum en Gorkum is maar één letter verschil en voor Amerikaanse begrippen ligt het vlak bij elkaar 😂
  10. Mebo 07

    Auto motor

    Dat neem ik gewoon aan , het is een Peugeot / Citroën blok passend voor Peugeot 106 en Citroën Saxo.
  11. Mebo 07

    Auto motor

    Ja ik ga met de personen auto en het blokje past achterin. Rekening is met verkoper wel te regelen.
  12. Mebo 07

    Auto motor

    Ik heb een auto motor (Peugeot 106 GTI ) gekocht in Engeland , kan ik die motor zonder problemen mee nemen naar Nederland ? Waarde is ca 300 pond.
  13. De armen staan uitgeschoven , niet omhoog. Blijft even goed dom. En weer een journalist die niet weet waar hij het over heeft "de kranen" stonden omhoog !
  14. Mebo 07

    Ex forumlid

    Jan P .?? Bedoel je Jan Putter ?
  15. Maar een voorloopas is ook optrekbaar en een sleepas kan ook bestuurbaar zijn.
  16. Ik ga voor de trommelrem , dat is het enige wat ik kan bedenken wat "in'' het wiel zit !
  17. Volgens mij weet jij helemaal niet hoe het op die bedrijven gaat , je mag er bij de gratie lossen en als je leeg bent moet je weg wezen . Weiger je dat hoef jij er nooit meer te komen en met een beetje pech het hele transport bedrijf niet ! Van de kant af is het makkelijk roepen !
  18. Het is "Grundbergsee" ipv Grundbergersee !
  19. O... en wij moeten ons in Nederland wel aanpassen!!
  20. Ach , het groot licht is ook wakker ! Hoorde net in het journaal ook weer een opmerking : ieder uur dat een vrachtwagen stilstaat kost 100 euro! Ken geen enkel bedrijf die 100 euro per vangt voor een vrachtauto !!
  21. Dit vind ik nu zo'n laffe opmerking , zelf zijn de chauffeurs zo bang voor hun hachje dat ze hooguit 5 min toeteren of 5 rondjes rijden op de rotonde !! Deze mensen staan ergens voor en voeren het ook uit , ondanks enkele huilende chauffeurtjes die niet op tijd thuis kunnen komen !!
  22. Mebo 07

    Volvo topic

    Nog een oudje VOLVO F88
  23. Mebo 07

    DAF topic

    Dit was trouwens een 3600 , maar de 2800 trok veel beter als deze. Nu kwam dat waarschijnlijk ook door dat deze 3600 een zgn "bus cardan" had , hij liep onbegrensd 125 + , maar als je bij Porta Westfalica omhoog moest met ca 45 ton totaal gewicht kon je wel een aanloop nemen maar halverwege had je het gevoel dat je kon uitstappen en mee duwen!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden