Spring naar bijdragen

Eesti

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  118
 • Geregistreerd

 • Gewonnen dagen

  1

Alles door Eesti geplaatst

 1. Opnieuw vrachtwagen ongeluk in Zwevegem. En opnieuw met een zwakke weggebruiker. Hoe is dit mogelijk? https://www.hln.be/zwevegem/we-hoorden-hevig-remmen-gevolgd-door-geschreeuw-dat-door-merg-en-been-ging-jongetje-7-sterft-na-aanrijding-door-vrachtwagen~aa72ea95/ De rest zit achter een betaalmuur.
 2. 1 slechte accu is ook een mogelijkheid, na 3 jaar had 1 van de accu's een dik buikje. Accu's vervangen en nu na 3 weken stilstand met afzetten hoofdschakelaar druk op de knop en weg zijn wij. Dus accu's uitmeten.
 3. Onbegrijpelijk dat een firma als UPS kan bestaan. Ik heb onlangs een boormachientje ter herstelling bij een dealer binnengegeven voor herstelling, dit werd verstuurd naar de hoofdzetel in Brussel met UPS (heb ik achteraf gezien). Het koffertje was beschadigd en er waren onderdelen verdwenen. Als men de recensies bekijkt dan zijn het bijna uitsluitend negatieve zowel in Nederland als België. Goe bezig.
 4. Ja ik vond dat eveneens raar, andere mentaliteit of zo ik weet het niet. Ik zou het niet doen maar ja wie ben ik?
 5. Als u er geen verstand van heeft zou u beter zwijgen.
 6. 1. Wat kwam de Waalse DSU in Merksem (Antwerpen) en français, een overtreding op de taalwetgeving, doen? 2. Voor een huiszoeking heeft men gewoon aan te bellen en niet midden in de nacht de voordeur op te blazen. Mijn inlichtingen komen uit de eerste hand van mensen die Yannick Verdyck persoonlijk gekend hebben. Wat in de gesubsidieerde pers verschenen is zijn verdachtmakingen en leugens eerste klas. Wiens brood men eet wiens woord men spreekt. Waarmee zijn de Nederlandse kranten opgekocht? En zijn zogezegde kompanen zijn door het gerecht psychisch mishandeld. Het gerecht is onafhankelijk? De rechters worden politiek benoemd en de meeste zijn logebroeders. Wie was er minister van justitie? Het grootste crapuul van het land. En hoe ik dat weet omdat ik zijn ouders heb gekend en het bazeke zelf als hij klein was. Die 2 gevallen hebben als voorbeeld gediend om te zeggen "ta gueule" of hou uw bek in het Nederlands, want er was in die tijd verzet tegen de corona maatregelen. Moest men weten wat er in de achterkamertjes van de "elite" gebeurd. Alles wat aan de macht is, zijn ofwel psychopaten of sociopaten. Voorbeeld: de reuzengommers.
 7. Eesti

  Brandende vrachtwagen

  Waar zitten die spoken, ik zie niets? Over elektrische auto's kan ik niets zeggen, ik heb er geen ervaring mee. Over vastgelopen remmen kan ik wel iets zeggen, ik heb heb 2 maal hulp geboden bij een beginnende brand door vastgelopen remmen.
 8. Er was natuurlijk geen voorgeschiedenis? En moet ik het nu nog eens zeggen: beluister de video's van Marie-Thérèse ter Haar en van Jacob De Jonge. "Een dommerik is iemand die niet wil bijleren."
 9. Shompie en Ger altijd de GPS blindelings volgen en plons, nooit niet tegengekomen? Zo volgt u het nieuws. En wie zegt dat men dat in Rusland niet kan. Ik heb het al gezegd en herhaal het hier nog eens: Beluister de video's van Marie-Thérèse ter Haar van de "Rusland & Oost-Europa Academie". Men kan ook luisteren naar Jacob De Jonge, broer van Hugo. Het vraagt wat tijd en inspanning maar het zou uw blik zeker verruimen.
 10. En in België Jurgen Conings en Yannick Verdyck is Neergeschoten door de DSU van de belgische politie. Wie is er hier aan het lullen, met een paardenbril op. Informeer u, en laat de informatie van beide kampen tot u komen.
 11. Koekoek, de USSR bestaat sinds 1991 niet meer. Wat is vrijheid en democratie?
 12. En de Nederlandse kinderen die ontvoerd zijn vanwege het toeslagen affaire.
 13. Welke taal staat er op de zeilen en kasten van Nederlandse vrachtwagens eveneens bestelwagens? Hier in Vlaanderen hetzelfde.
 14. Eesti

  FOTO van je luxe-wagen

  In Vlaanderen is het 100 € taks en 150 € verzekering als oldtimer. Gewoon verzekerd is een 500 € en een 1.000 € taks, is een hm hm klein verschil. Met de kilometers die ik rijd valt het verbruik nogal mee. Vorig jaar 1.800 km. Sedert corona kom ik bijna niet meer uit mijn kot, zoals onze minister van volksgezondheid zei "Blijf in uw kot" Vroeger reed ik kilometers gans Europa rond tot in het midden-oosten en nu moet ik mij opkrikken voor boodschappen te doen.
 15. Eesti

  FOTO van je luxe-wagen

  De beentjes willen niet meer mee en daardoor heb ik maar een oude auto gekocht, en hij rijdt.
 16. Eesti

  Brandende vrachtwagen

  brand A71 Duitsland Rennsteigtunnel / Rennsteigtunnel A71 brand © Polizei Thuringen / Feuerwehr Thuringen Beelden tonen hoe truckchauffeur 6 kilometer met brandende vrachtwagen door tunnel rijdt om ramp te voorkomen Een Poolse truckchauffeur (41) heeft in Duitsland heldhaftige toeren uitgehaald. Toen hij er niet in slaagde om in een tunnel een brand aan zijn lading te blussen, kroop de man koelbloedig terug achter zijn stuur. Hij raasde nog zes kilometer voort alvorens, buiten de tunnel, zijn truck te stoppen. De Duitse politie zegt dat hij een ramp heeft voorkomen. HR 10-02-24, 10:46 Laatste update: 10-02-24, 14:30 Bron: Die welt, Bild, Die Presse 63 REACTIES Dempen opheffen 00:00 00:39 / 00:43 Het ongelooflijke incident vond volgens ‘Die Welt’ donderdagavond plaats in de langste verkeerstunnel van Duitsland. De Rennsteigtunnel op de A71 in Thüringen is maar liefst 8 kilometer lang. Na een tweetal kilometer merkte de chauffeur van een autotransport dat er brand was ontstaan aan een van zijn banden. De 41-jarige Pool stopte zijn truck, stapte uit en probeerde met een brandblusser de vlammen te lijf te gaan. Toen hij er niet in slaagde de brand te blussen, sloeg hij alarm via een noodoproepknop in de tunnel. Actiefilm De man stelde echter vast dat het vuur zich snel uitbreidde. Daarop besloot, alsof hij de held in een actiefilm was, om terug achter het stuur te kruipen. Daarna raasde hij als een gek 6 kilometer voort door de tunnel, terwijl de brand steeds groter werd en intussen ook de wagens achteraan op de truck in lichterlaaie stonden. Blijf op de hoogte Krijg een melding bij belangrijke berichten over Breaking nieuws. Hij slaagde er net in het einde van de tunnel te bereiken, voor zijn truck volledig door de vlammen werd opgeslorpt. “Letterlijk op de laatste seconde kon hij de tunnel uitrijden en zijn truck parkeren”, aldus de politie van Thüringen. Daar begon de brandweer meteen met de bluswerken. “Bedankt, Poolse held!” “Het was absoluut een juiste beslissing van de bestuurder om door te rijden, anders had de brand zeker grotere proporties aangenomen”, vertelt een verkeersexpert in ‘Die Welt’. “Bedankt, Poolse held!”, meldt ook de vereniging van de transportsector in Thüringen. “Hij heeft een ramp voorkomen.” De schade door de brand wordt geschat op 250.000 euro. Maar dat had dus ook een veelvoud kunnen zijn. https://www.hln.be/buitenland/beelden-tonen-hoe-truckchauffeur-6-kilometer-met-brandende-vrachtwagen-door-tunnel-rijdt-om-ramp-te-voorkomen~a4c7efd1/
 17. Rusland bestaat niet alleen uit Putin, er zijn daar nog andere machten aanwezig zoals overal. En we zijn weer vertrokken.
 18. Vechten tegen de bierkaai.
 19. Een hersenbloeding of iets dergelijks kan men thuis ook krijgen en met telefoon bij de hand vindt men je pas 4 uur later. Een kennis van mij heeft dit voorgehad. gelukkig kwam de schilder en vond niemand thuis, dus iemand van de huisgenoten contacteren. De dochter en schoonzoon waren gaan werken, de kinderen op school en opa alleen thuis. En het was een gsm freak. Hij heeft geluk gehad, nu is hij terug als 70+ koerier aan het spelen.
 20. Zou het geen verhoging kunnen zijn van de renine? Deze wordt geproduceerd door de nieren en kan uw bloeddruk ontregelen. Ik kan er van meespreken, zonder medicatie (Amlopidini en Perindopril argininen) kan de bloeddruk gemakkelijk oplopen tot 200 mmHg systolische druk. Bij trage hartslag zijn Beta-blokkers uit den boze. Veel beterschap gewenst door een ervaringsdeskundige.
 21. Wat is een IWAB? Als men op pensioen is en de beentjes willen niet te best meer mee heeft men meer tijd om te denken. Gisterenavond in het nieuws nog een goeie gehoord: "Het schip dat in De Pinte op de Schelde gezonken is was geladen met 120 ton kiezel." Het schip was 80 meter lang en de kiezel stak nog boven het wateroppervlak uit. De laatste nul was in het water gevallen. Zie Hln: https://www.hln.be/merelbeke/binnenschip-zinkt-in-de-schelde-geen-gevaarlijke-stoffen-vrijgekomen~a2103dee/
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden