Spring naar bijdragen

Ylse

Forumlid
  • Aantal bijdragen

    54
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door Ylse geplaatst

  1. Dat hebben wij ook een keer gedaan met een buurman. De man bleef maar klagen over geluidsoverlast tot hij aan mocht sluiten bij het feestje. Toen hoorde je hem nergens meer over, zoop de halve biervoorraad op en bleef maar plakken. Gelukkig is die eikel verhuisd
  2. Wat een sneuneus die buurman. Ik kan me voorstellen dat als de hond om de haveklap loopt te blaffen dat je er dan flauw van wordt maar om gelijk politie en gemeente te gaan bellen dan heb je in mijn ogen wel een serieus mentaal probleem.
  3. Klopt, ik had hem eigenlijk gekocht om een backup te hebben voor mijn huis in verband met de verbouwing waar ik in zit. Maar uiteindelijk bleek dat niet nodig. We zijn een paar keer weekjes en weekenden weggeweest maar dit jaar komt het er niet van. Dan is het ook wel zonde om hem op de oprit te laten staan.
  4. Dat is voor de foto's. De buitenkant moet nodig gepoetst want die begint her en der wat groenig te worden. We zijn er alleen met de paasdagen op uit geweest en verder staat hij stil op de oprit. Maar als ik een serieus bod heb poets ik hem wel even op. Ik heb gewoon even te weinig tijd om eropuit te gaan. Dus mag hij weg.
  5. Die angst heb ik ook wel eens als ik over een drempel rijd😁
  6. Laat ik die van mij nu te koop hebben staan 😉 https://www.marktplaats.nl/seller/view/m2130070578
  7. Meestal gaan ze dan nog harder brullen 😒
  8. Ylse

    Dat lees je niet in Nederland....

    En nog een gevalletje waarom de doodstraf niet gewenst is. Een bekentenis afleggen om de doodstraf te ontlopen en dan na 43 jaar vrijkomen omdat je toch onschuldig bent. https://www.ad.nl/buitenland/eindelijk-vrij-amerikaanse-die-43-jaar-onschuldig-vastzat-voor-moord-is-de-gevangenis-uit~a2bc2229/
  9. Ik heb een aantal jaar gelden Sygic truck lifetime gekocht. Echter na 3 jaar mag je gewoon gaan betalen voor de kaartupdates. En ergens snap ik het wel maar noem het dan gewoon anders.
  10. Ik denk dat het probleem zit in het uitfaseren van de 2g en 3g netwerken. Providers zetten die netwerken uit omdat ze verouderd zijn. Als jouw TomTom op 1 van die netwerken zit kan er dus ook geen data meer verzonden worden.
  11. En hier de bekendmaking van de volgende overname. https://www.transport-online.nl/53319/melis-logistics-neemt-schraven-transport-uit-nijmegen-over/
  12. https://www.transport-online.nl/52309/rinzema-transport-uit-haskerdijken-failliet-verklaard/ Een faillissement zonder doorstart volgens de curator.
  13. Ylse

    Dat lees je niet in Nederland....

    Dit bedoel ik dus.
  14. Ylse

    Dat lees je niet in Nederland....

    Lekker simpel gedacht. Je zal maar net op het verkeerde moment op de verkeerde plaats zijn en het is *POEF* einde van je leven omdat je in verband wordt gebracht met iets wat je niet gedaan hebt. Daarnaast zijn niet al je mede aardklootbewoners even aardig en kunnen je dus zomaar beschuldigen van iets wat je niet gedaan hebt. En het is BYE BYE Marotrans. Of wie dan ook.
  15. Ylse

    Dat lees je niet in Nederland....

    En daarom werkt de doodstraf in Amerika ook zo goed (NOT). Er zitten in Amerika procentueel de meeste mensen gevangen per 100.000 inwoners vast. (629 per 100.000) Zelfs in China zijn er minder Die hele doodstraf is een farce en moest gewoon verboden blijven.
  16. Ylse

    Dagje uit..... 😋

    Had ik niet gezien dat jij deze ook al gepost Had.
  17. Ylse

    Busje gaat zo

    Ook in het mensenvervoer is blijkbaar het nodige mis. https://nos.nl/artikel/2526619-friese-politie-haalt-onveilige-touringcar-met-passagiers-van-de-weg
  18. Het lijkt mij dat een organisatie als de KIWA iedereen toch wel kan informeren dat je een nieuwe kaart moet hebben? Een mailing de deur uit en iedereen weet waar hij of zij aan toe is. Maar als je dat te laat doet is er weer een productie en aflever probleem en ben je als gebruiker weer de Sjaak.
  19. Ik denk dat het uitgedeelde nekkussen in ieder geval niet gaat helpen tegen de slaap
  20. Volgens een enquête zou 1/3 van de chauffeurs afgelopen jaar wel een keer achter het stuur in slaap gevallen zijn. https://www.vrt.be/vrtnws/nl/2024/06/20/vakbond-voert-campagne-in-rekkem-tegen-ver-moeid-heid-bij-chauff/
  21. Ik heb als springer/uitzendkracht al meegemaakt dat ik 's nachts even een combinatie op mocht halen. Bedrijf had als policy bij thuiskomst aftanken. Dus ik stap op. Wat denk je. Tank zo goed als leeg. Ik naar het eerste de beste tankstation om te tanken doet de tankpas het niet. Kon ik eerst even 300 liter diesel voorschieten. Je snapt ik heb best staan vloeken daar. Ander geintje, of ik een ritje Groningen Utrecht wou doen. Nog gevraagd of de tank vol zat. Ja die zit vol. Ik ben onderweg en zie de brandstofmeter als een gek zakken. Werkplaats gebeld. Kreeg ik als antwoord dat ze wisten dat er wat problemen met die trekker waren. Ik moest maar doorrijden. Dat was dus de laatste rit voor die club.
  22. Wij hebben op de zaak ook gekozen om voor het eind van het jaar een aantal diesel Caddy's in te ruilen voor nieuwe diesel Caddy's. Reden is niet dat we niet willen maar de mannen rijden flinke afstanden per dag en kunnen nu sowieso al niet heen en weer komen op 1 lading. Laat staan dat als je een stuk of 10 verschillende adressen in het land hebt en dan tussendoor ook nog moet laden ergens. Dat maakt het op dit moment niet rendabel. Waarbij het niet gezegd is dat we niet elektrisch willen. Ook de leasemaatschappij zag er geen heil in om nu al over te stappen op elektrisch. We wachten dus even af of het bereik groter gaat worden.
  23. Blijkbaar is de gemeente tot inkeer gekomen en heeft men de zero-emissie zone 3 jaar uitgesteld. https://studio040.nl/nieuws/artikel/vrachtwagens-mogen-tot-2028-binnen-de-ring-blijven-rijden?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTEAAR35fZ3OsElQS2t5vXTGOPhcg1A7QKf5tQgJKNCrQdN8fUdP_uiSsUBa_7o_aem_AUOD3GdOOXkznEsiyhmBbRb53aqUicFpfJICenrunly8L226TiHwgndqXDQ323USvLkRfyxwX6w6YyOXwNcuZoww
  24. Ylse

    die Oostblokkers toch

    Je mag nog steeds van alles zeggen. Maar er zijn dan ook mensen die je daarop terecht wijzen omdat je onzin uitkraamt. Helaas zijn mensen die roepen dat je niks mag zeggen vaak niet gediend van enige vorm van tegengas. Maar daar heb ik dan weer maling aan.
  25. Ylse

    die Oostblokkers toch

    Nou ik wil best bekennen dat het mij als Nederlandse chauffeur ook wel eens is overkomen. En ja daar baal ik best van maar het was wel een enorm leermoment. Verder vind ik het nogal een tendentieuze kop die je erbij zet. We zijn allemaal mensen en maken allemaal wel eens een fout.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden