Spring naar bijdragen

Klassement

Populaire bijdragen

Showing content with the highest reputation on 08-06-23 in all areas

 1. Mijn 2 asser ingeruild voor een 3 asser.
  3 points
 2. Zeventien stuks Ouwe. Niet allemaal even belangrijk. Een enkele werkt niet. Bij een andere is de achtergrondverlichting stuk. Met deze auto heb ik af en toe wel de indruk dat ik op ga stijgen ja. Het is lastig om gewoon recht op je stoel te blijven zitten!
  2 points
 3. Alle bovenstaande reacties het is stil. Maar de koeling om de accu's te koelen maakt net zoveel lawaai als een normale dieselmotor. En maar dat is mijn mening, we zullen er aan moeten of mogen geloven. Denk dat dit wel de toekomst wordt in stationair materiaal zoals graafmachines etc.
  1 point
 4. Voor zover ik weet, is het een hydraulisch aangedreven generator. Loopt constant mee (PTO) met de motor, enkel bij aanschakelen gaat ie stroom genereren. Bij stilstand motor laten lopen (hoger stationair) en klaar. Groet ron
  1 point
 5. Volgens mij niks extra's,motor drijft trs aan en die levert het vermogen voor de koelmotor,op onderste foto zie je aansluiting op motorblok(slang met rood etiketje)
  1 point
 6. Als er iemand niet zo rigoureus in dit forum had gesneden, was de discussie van de afgelopen dagen gewoon in het juiste topic van het betreffende bedrijf gevoerd, Pierre. Wees blij dát er nog wat geschreven wordt, hier, zou ik dan denken.
  1 point
 7. Ja! Daar ken ik het systeem van inderdaad. Ik dacht eigenlijk dat het een merk was, TRS. Maar dit is gewoon van Carrier dus.
  1 point
 8. Hahahaha. Ff te snel gelezen😉
  1 point
 9. Kan mij indenken dat een verkeerde tuning, of een te wilde kan resulteren in een hogere uitstoot waardoor de wagen niet meer aan de steeds strengere normen voldoet. In Noorwegen is het officieel verboden, daar je een verandering in het vermogen doet waardoor de goedkeuringseisen niet meer voldaan worden.... Maar, zoals gezegd, ze zien het niet en bij een "gewone" service of APK wordt al helemaal niet naar het motorvermogen gekeken. En raar, de tuningsbedrijven makken gewoon reclame voor dit 🙂
  1 point
 10. Je hoeft niet te lezen hoor Ger of te reageren? Wat moet je op deze Appel/Loos pagina? Wegwezen jij Daarnaast, ook dit hoort volgens mij bij transport. Of je dit transport nuttig vind of niet. Meningen verschillen en dat mag.
  1 point
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden