Spring naar bijdragen

Quincy

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  10
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

17 Good

Over Quincy

 • Rang
  Member

Recente profielbezoeken

133 profielweergaven
 1. Die 8 cilinders was al even verleden tijd....
 2. Die had hij al een poosje niet meer
 3. Typerend hoe je reageerd. Jij bent toch echt degene die zegt dat als we jou mening ter discussie stellen we niet goed bij ons hoofd zijn. Of iig geen gezond verstand hebben maar goe, het is het mij niet waard om daarover discussie te voeren. Straks maar even een heerlijk stukje fietsen en onderweg een bakje koffie pakken op het terras. Mogelijk gemaakt door de liefde en uiteraard niet door de meer dan 10 miljoen prikken. Prettige middag verder
 4. Weet je, ik vind het prima hoor dat sommige mensen door hun eigen onzekerheid gaan zoeken naar alternatieve antwoorden op hun vragen. Het probleem wat ik er wel mee heb is dat ze dat anderen ook proberen op te dringen. Ze steken zendmasten in brand, ze vernielen test/vaccinatie centra en noemen doodgewone mensen die gewoon hun ding doen schapen, dombo of ze slapen. En hun (hoeveel zijn het er?) hebben als enige de wijsheid in pacht en lopen ademloos achter een salsa leraar aan. Eigenlijk lachwekkend. (maar dat denk ik dan alleen)
 5. Iedereen met een beetje gezond verstand zeg je? Zeg jij nu dat meer dan 17 miljoen mensen niet goed bij hun hoofd zijn? Dat jij geloofd in allerlei complotten is prima en helemaal jou goed recht. Maar ga niet zo praten over mensen die er niet in geloven en gewoon nog een beetje vertrouwen in de overheid hebben.
 6. In Bulgarije wil meer dan 60% van de bevolking geen Vaccin. Poef.... weg opkomend toerisme...
 7. Quincy

  Mijn naam is haas

  Hij had met zijn verhaal ook zelf naar de politie kunnen stappen. Iedereen weet dat je met dat soort praktijken vroeg of laat tegen de lamp loopt.
 8. Quincy

  Mijn naam is haas

  Mijn opmerking was sarcastisch, maar ik neem aan dat je dat wel had begrepen. Persoonlijk denk ik wel dat hij er van geweten heeft. Al waren het maar vermoedens. Dan had hij ook kunnen stoppen met dat werk.
 9. Quincy

  Mijn naam is haas

  lekker vaag verhaal, ik los ook regelmatig midden in de nacht op straat. Ook word ik vaak gelost door mensen die met een busje aan komen rijden, ik vind daar niets vreemds aan....😋
 10. Sorry, het spijt mij. Kan ik dit ooit nog goedmaken 😪
 11. Om dit bij een werknemer te gaan verhalen is onbegonnen werk en hier zullen ze ook niet heel snel aan gaan beginnen.
 12. Had/Heeft Breewel op Hazeldonk ook
 13. U heeft de klok horen luiden maar weet niet waar de klepel hangt! Of zoiets toch
 14. Uw bent nogal voorzichtig/bang aangelegd. Heeft u een keer een nare ervaring gehad? Ik ben toch wel van mening dat arbeiders in Nederland behoorlijk beschermt zijn. En ik zag ook al iemand hier zeggen dat ze toch eerst wel even bij de werkgever komen kijken welke uiteraard hiervoor verzekerd is via zijn rechtsbijstand!
 15. De verzekeraar keert uit en gaat dit vervolgens proberen te verhalen.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden