Spring naar bijdragen

Quincy

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  113
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  6

Recente profielbezoeken

1677 profielweergaven

Quincy's Achievements

Community Regular

Community Regular (8/14)

 • Conversation Starter Rare
 • One Year In Rare
 • Dedicated Rare
 • Very Popular Rare
 • First Post Rare

Recent Badges

473

Waardering in de gemeenschap

 1. Quincy

  Danke fur die blumen

  Je hing er een leeftijd aan, vroeg het me af....
 2. Quincy

  Danke fur die blumen

  pagina's lang laat je blijken dat je het niet naar je zin heb. Dan zijn er mensen die het beste met je voorhebben en jou van allerlei tips geven. Maar die 5 minuten om een belletje te doen is al te veel en dat vind ik apart. En zolang jij hier je leven publiek bespreekt mag ik daar op reageren. Als er onderwerpen zijn waar niet op gereageerd mag worden moet je dat misschien even van te voren melden vriend.....
 3. Quincy

  Volvo topic

  Bij de fmx weet ik het niet zeker. Bij een fh is de tweede met stangen gestuurd en de laatste hydraulisch. Daarom moet je ook goed uitkijken als je niet vlak staat of stilstaand op een drempel bijvoorbeeld wil sturen, de stuurstangen van de eerste naar de tweede stuuras zijn zo krom.
 4. Quincy

  Danke fur die blumen

  En omdat het nu betaald word speelt je leeftijd geen rol meer ?🤣
 5. Quincy

  Danke fur die blumen

  Een bericht met wel 100 aanslagen per minuut. Dat zal ze leren..... (ik hoop niet dat je dan teveel typefouten gemaakt heb) Heel in het begin heb ik wel eens tegen jou gezegd dat het plezier in je werk er nou niet echt bepaald vanaf druipt bij jou. Ik kreeg toen een heel betoog dat mijn mening over jou gevormd was van jou (voor mij) afwijkende gedachte over corona wat nergens op sloeg. blijkt zeker nu, elk verhaal van jou hier laat zien dat jij helemaal geen plezier in je werk heb. Je word aan alle kanten nog op weg geholpen maar jij bent te druk met een sleuteltje 13 die alleen jij vast kan houden. Je zegt dat je openstaat voor alles, weekenden uren maken noem maar op. Maar je blijft hangen bij een bedrijf waar je het totaal niet naar je zin heb. Met al jou ervaring ligt de wereld aan je voeten zou je denken.
 6. Als dit zo is, waar is dan die tweede chauffeur gebleven. Had die niet in kunnen grijpen of lag die ook dronken op bed. Ik ga er maar vanuit dat er twee chauffeur op zitten want vanaf Rijnsburg kan je nooit binnen je uren in Bordeaux komen als je alleen bent.
 7. Quincy

  Danke fur die blumen

  een vette vieze homp Dit zeg je een paar keer. Misschien was deze persoon wel ziek.
 8. Daar heb je een punt. Toen ik ooit een hele poos geleden besloot chauffeur te worden wist ik precies wat ik ging verdienen. Je kreeg een Cao boekje van je werkgever en daarin stonden loonschalen met bedragen erbij. Die bedragen wist ik voordat ik begon aan ook toentertijd een dure opleiding. Als ik nu reacties zie van chauffeurs werken die allemaal voor een schijntje en kan je het met 40 uur niet verdienen. Ik heb dat soort uitspraken best wel lang proberen te begrijpen maar ik ben ermee gestopt, ik had toch door moeten leren denk ik. De meeste chauffeurs doen maar wat, leven op te grote voet, willen ook 3 keer per jaar op vakantie, tweede auto voor de vrouw en een nieuwe keuken. En dan erachter komen dat je in week 2 van de maand geen geld meer heb. En dan overal gaan roepen dat chauffeurs voor een schijntje werken en maar een fooitje krijgen, en dan wijzen naar de werkgevers terwijl ze ver van te voren konden zien wat ze gingen verdienen en wat ze meer konden verdienen als ze bereid waren wat extra's te doen. Ik snap het echt niet, zelf keuzes maken en als het dan niet is wat je er van verwacht anderen de schuld gaan geven. En vergelijk je uurloon even (zonder allerlei toeslagen) met dat van mensen om je heen, zo slecht is het echt niet.
 9. Quincy

  Danke fur die blumen

  Wat jij met corona de overheid of met roodkapje heb staat buiten dit verhaal lijkt me. Als ik hier een verhaal zou schrijven over mijn werkzaamheden zou ik dat vol trots doen, laten zien dat ik lekker bezig ben en dat ik met veel plezier bezig ben. Maar dat zie ik bij jou niet, eigenlijk alleen maar gezeur op iedereen. en jij bent eigenlijk de enige die zijn werk goed doet. Maar het zal aan mij liggen. Ik hoop dat je volgende week een leukere week heb.
 10. Quincy

  Danke fur die blumen

  Zoals ik eerder zei, ik hoop niet dat jou werkgever hier mee leest. Ik had eerst een goed functionerings gesprek met je aan gegaan. Maar ik ben jou werkgever niet. Maar dit is mijn mening, een mening die ik gekregen heb na jou verhaal hier.
 11. Quincy

  Danke fur die blumen

  Henndrik, ik lees hierboven dat jij je koelmotor uitzet met planten er in, van de week was het best wel koud buiten en de meeste kamerplanten kunnen daar slecht tegen. Jij weet dat zelf ook want de klant moet er maar een bordje in zetten van "houden het niet lang meer vol" Verder eis jij een loonsverhoging omdat je zo overtuigd ben van jou functioneren dat jij dat de normaalste zaak van de wereld vind. Als ik dan verder het verhaal lees, is eigenlijk alles kut en klote, ben jij niet bang dat jou werkgever hier meeleest of misschien een collega die jou niet mag of zo....
 12. Quincy

  Danke fur die blumen

  Een stukje hout doet wonderen.
 13. Ruim 35 % bovenop het bruto salaris zoals vermeld in de cao
 14. Als eigen rijder werkt het ietsje anders. Je heb sowieso wat voordelen als zelfstandige die een werkgever niet heeft al is een euro wel heel weinig en snap ik niet dat ze daarvoor nog aan het werk gaan. Er is nu zat "goed" betaald werk. En de meeste eigen rijder doen het o.a. ook voor "die" eigen auto en vergeten pensioen en aov gemakshalve maar even.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden