Spring naar bijdragen

Quincy

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  24
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Recente profielbezoeken

389 profielweergaven

Quincy's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

 • First Post Rare
 • Collaborator Rare
 • Reacting Well Rare
 • Week One Done Rare
 • One Month Later Rare

Recent Badges

60

Waardering in de gemeenschap

 1. aan de ene kant zeg je niet in een dictatuur te leven en aan de andere kant ben je bang dat je in een "hongerwinter" terecht komt. Ik denk van niet. \Wel vind ik al die mensen die elk weekend waar ook in Nederland roepen 'liefde vrijheid geen dictatuur" aandoenelijk en meelij wekkend. Zeker omdat veel van deze mensen afhankelijk zijn van tikkies en diezelfde overheid waar ze zo hard tegenaan schoppen.
 2. Het heeft geen zin om hier verder op door te gaan met jou, blijkbaar ben jij er ook zo een die geloofd dat je in een dictatuur woont. Heel triest dat mensen dat denken, zeker omdat ze niet weten wat een dictatuur inhoud. Wat jij hier zoal schrijft en waar je blijkbaar ook nog geloofd is in een dictatuur al reden om je achter slot en grendel te gooien. Maar ook dat zal wel niet waar zijn 😉
 3. Heb jij enig idee wat de overheid doet met die inkomsten? Er zullen echt nog wel landen zijn waar alles nog beter geregeld is als in Nederland maar wij hebben het hier met zijn allen niet slecht. Gelukkig is er een kleine minderheid die anders denkt.
 4. Wat jij hier nu zegt is dat de meerderheid van de bevolking dom is en jij / jullie slim zijn. Mag ik vragen welke opleiding jij heb genoten en wat je doet voor de kost? Jij moet wel een of andere topfunctie bekleden met zo'n hoog iq!
 5. Dat woordje misschien he, hoe moet ik dat opvatten. Is dat u mening als viroloog of heeft u dat na eigen onderzoek ergens gelezen of is dit een wetenschappelijk onderbouwt feit. Daar valt of staat deze posting mee
 6. Wat een vooroordeel dat ik alleen maar naar dingen luister waarvan men wil dat ik die hoor. Heel misschien heb ik wel een medische achtergrond en heb ik ook "eigen" onderzoek gedaan. Misschien is het wel dagelijkse materie voor mij, zou kunnen he, zeg niet dat het zo is. Ik hou mij wel aan feiten, dus als ik mezelf probeer in te lezen bij de alternatieve media en bij de derde alinea begint men over 5G of Magnetische velden en meer van dat soort gedoe haak ik af. Dus dan blijft er nog maar weinig anders over dan de (medische) wetenschap en de msm
 7. Ik lees hier ook wel veel over. Maar dat ben ik nog niet in de media tegen gekomen. Of lees je dat op de alternatieve media? Dat volg ik niet.
 8. 90% van de ziekenhuis opnames zijn mensen die niet gevaccineerd zijn. Bij opnames op de ic's zijn die % nog hoger. Lijkt mij toch wel een reden om het te overwegen.. Dat zijn gewoon harde feiten, of je moet er van overtuigd zijn dat ze staan te liegen. Dan heeft geen enkel argument zin.
 9. Wie ben ik als leek om de medische wetenschap ter discussie te stellen? De beste virologen ter wereld zijn hier mee bezig, daar hecht ik meer waarde aan dan een gepensioneerde longarts of meer van dat soort spul. Ik heb de "tegenpartij" nog nooit met medisch goed onderbouwde argumenten zien komen.
 10. De man mocht van zijn vrouw niet meer op bezoek naar zijn ouders omdat die gevaccineerd waren. Zei was dus een beetje van het padje af, hij had beter een ander op kunnen snorren op tinder of zo. Als je al zo van het padje af bent word het tijd voor wat anders. 😉
 11. Quincy

  Een week van een koetelaar

  Hou jij wel altijd de kleppen die je er afhaald bij je zodat als je gelost bent die er weer aan kan hangen?
 12. Ik weet niet of je mijn bericht goed heb gelezen. Als het voor mijn een bewuste keus is om geen weekenden te werken, en de werkgever heeft geen weekend werk en dat is allemaal zo besproken tijdens de sollicitatie en dan ineens is daar het weekend werk. Sorry maar dan is dat echt niet mijn probleem. Iets wat ik al eerder heb gezegd, niet halverwege het spelletje de spelregels veranderen. Ik ga gewoon niet tegen mijn zin en afspraken aan het werk. Wil hij mij daarvoor ontslaan, prima maar dan houd ik de eer wel aan mezelf. Zijn we zo ver afgegleden dat we overal maar in mee moeten gaan.
 13. Dat mag jij vreemd vinden. Ik beslis zelf of ik in het weekend wil werken ja of nee. Stel nou dat ik juist bij deze werkgever ben gaan werken omdat hij geen weekend werk heeft en dat ik uitsluitend door de week kan werken omdat ik in het weekend mijn kinderen heb of dat ik bijvoorbeeld bij de plaatselijke voetbalclub als vrijwilliger werkzaam ben? En dan word ik verplicht dat op te geven omdat mijn werkgever vind dat ik opeens in het weekend MOET werken. Ik vind daar niets vreemds aan als ik dat zou weigeren.
 14. Als ik niet wil werken in het weekend maak ik dat netjes kenbaar van te voren. mocht mijn werkgever de spelregels halverwege het spelletje veranderen en mij met dit soort regels uit het cao om de oren slaan dan weiger ik dat zeker en beroep me op eerder gemaakte afspraken. Als hij me daarom wil ontslaan vind ik dat prima, al denk ik dat ik eerder al ontslag genomen zou hebben. Bij dat soort werkgever zou ik niet willen blijven.
 15. Je zegt dat die strijd is verloren? Ik snap dat dus niet, niemand kan jou verplichten op zaterdag te werken. Ik zou \daar snel klaar mee zijn.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden