Spring naar bijdragen

Quincy

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  16
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Alles door Quincy geplaatst

 1. Ik krijg een beetje het idee dat je roomser dan de paus wil zijn. Jij doet dus je hele carrière al elke ochtend een kwartier lang je auto controleren? Je heb je roeping gemist, jij had veel meer gekund dan alleen maar chauffeur.... Mentor of zoiets, rijinstructeur of misschien nog beter, ambtenaar bij het illnt of nog mooier, de BAG.
 2. Ik heb eerst een poosje meegelezen hier, zag het iemand schrijven in zo'n zelfde topic als dit. Had met normeren te maken.
 3. Ik weet er niets van maar ik citeer "op een gegeven moment gingen de prijzen naar beneden, vooral dankzij Vos uit Oss" en dit is ook wel hoe er in die tijd gedacht werd over dit bedrijf. Dan vind ik het netjes dat ze nu zelf elke dag een kwartier betalen voor een controle die 90% van de chauffeurs niet uitvoert. Ik zou dat gewoon in de loop van de dag doen als ik ergens sta te lossen, die tijd is toch al betaald of tijdens het half uur wat je voor het tanken krijg. Ook dan kan je ipv naar de kantine slenteren voor een bak koffie (in de baas zijn tijd) even met een hamertje je banden na lopen. Maar dit is uiteraard allemaal maar een mening. Wel een heel mooi boek over de Bruin trouwens, de opbrengsten gaan ook nog eens naar een goed doel!!
 4. Ik heb het boek van de Bruin Surhuisterveen gekocht en ben begonnen met lezen. (we hebben het hier toch over Vos?) Daar staat de naam Vos ook al niet zo positief gemeld. Bladzijde 52 o.a. 😉
 5. Als dat zo was geweest hadden we met zijn allen niet zo'n probleem gehad met Hongarije....
 6. Die 8 cilinders was al even verleden tijd....
 7. Die had hij al een poosje niet meer
 8. Typerend hoe je reageerd. Jij bent toch echt degene die zegt dat als we jou mening ter discussie stellen we niet goed bij ons hoofd zijn. Of iig geen gezond verstand hebben maar goe, het is het mij niet waard om daarover discussie te voeren. Straks maar even een heerlijk stukje fietsen en onderweg een bakje koffie pakken op het terras. Mogelijk gemaakt door de liefde en uiteraard niet door de meer dan 10 miljoen prikken. Prettige middag verder
 9. Weet je, ik vind het prima hoor dat sommige mensen door hun eigen onzekerheid gaan zoeken naar alternatieve antwoorden op hun vragen. Het probleem wat ik er wel mee heb is dat ze dat anderen ook proberen op te dringen. Ze steken zendmasten in brand, ze vernielen test/vaccinatie centra en noemen doodgewone mensen die gewoon hun ding doen schapen, dombo of ze slapen. En hun (hoeveel zijn het er?) hebben als enige de wijsheid in pacht en lopen ademloos achter een salsa leraar aan. Eigenlijk lachwekkend. (maar dat denk ik dan alleen)
 10. Iedereen met een beetje gezond verstand zeg je? Zeg jij nu dat meer dan 17 miljoen mensen niet goed bij hun hoofd zijn? Dat jij geloofd in allerlei complotten is prima en helemaal jou goed recht. Maar ga niet zo praten over mensen die er niet in geloven en gewoon nog een beetje vertrouwen in de overheid hebben.
 11. In Bulgarije wil meer dan 60% van de bevolking geen Vaccin. Poef.... weg opkomend toerisme...
 12. Quincy

  Mijn naam is haas

  Hij had met zijn verhaal ook zelf naar de politie kunnen stappen. Iedereen weet dat je met dat soort praktijken vroeg of laat tegen de lamp loopt.
 13. Quincy

  Mijn naam is haas

  Mijn opmerking was sarcastisch, maar ik neem aan dat je dat wel had begrepen. Persoonlijk denk ik wel dat hij er van geweten heeft. Al waren het maar vermoedens. Dan had hij ook kunnen stoppen met dat werk.
 14. Quincy

  Mijn naam is haas

  lekker vaag verhaal, ik los ook regelmatig midden in de nacht op straat. Ook word ik vaak gelost door mensen die met een busje aan komen rijden, ik vind daar niets vreemds aan....😋
 15. Sorry, het spijt mij. Kan ik dit ooit nog goedmaken 😪
 16. Om dit bij een werknemer te gaan verhalen is onbegonnen werk en hier zullen ze ook niet heel snel aan gaan beginnen.
 17. Had/Heeft Breewel op Hazeldonk ook
 18. U heeft de klok horen luiden maar weet niet waar de klepel hangt! Of zoiets toch
 19. Uw bent nogal voorzichtig/bang aangelegd. Heeft u een keer een nare ervaring gehad? Ik ben toch wel van mening dat arbeiders in Nederland behoorlijk beschermt zijn. En ik zag ook al iemand hier zeggen dat ze toch eerst wel even bij de werkgever komen kijken welke uiteraard hiervoor verzekerd is via zijn rechtsbijstand!
 20. De verzekeraar keert uit en gaat dit vervolgens proberen te verhalen.
 21. Het valt me op dat u snel iedereen die niet in u straatje denkt wegzet als sukkel of Pinokio, een van mijn eerste reacties hier was een vraag aan u, over de denkwijze van het fvd, ik vroeg u toen wat u vond van de houding van Baudet (die u adoreert) ten opzichte van Joden en Homo's (wie kent de apjes niet van zijn jongeren partij waarvan hij weigerde afstand te nemen) U gaf daar geen antwoord op. U geeft dus wel op iedereen af die in u ogen fout is. Maar als u gevraagd word naar iemand die u hoog heeft zitten maar die misschien net zo fout is hult u zich in stilzwijgen.
 22. Dat ze in de politiek enkel aan hun eigen hachje denken is ondertussen voor iedereen wel duidelijk denk ik. Maar om dan de vvd stemmer weg te zetten als sukkel vind ik persoonlijk een beetje ver gaan.
 23. Wauh, sukkels.... Dat is een behoorlijke uitspraak.
 24. Dat de kosten in oost Europa omhoog gaan gebeurt toch al, het gaat alleen niet heel snel. Er zijn al een paar voormalige Oost Europese landen waar de verschillen met het westen niet heel groot meer zijn.
 25. U weet dat die toeslagen affaire is begonnen met fraudeurs, mensen die gratis geld roken en daar zelfs door geholpen werden door "bureaus" meestal gevestigd in de zogenaamde achterstandswijken. Oh, ja, er zijn ook slachtoffers maar eerst waren er "daders"
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden