Spring naar bijdragen

1001nacht

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  303
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over 1001nacht

 • Verjaardag 28-04-1968

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

1001nacht's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

9

Waardering in de gemeenschap

 1. 1001nacht

  ander werk

  inderdaad duke. 3 adressen doen we met de vrachtwagen. tis ff bewerkelijk dat omkoppelen maar inmiddels al handigheid in gekregen.
 2. 1001nacht

  ander werk

  dank jullie wel!
 3. 1001nacht

  de week van rubberduck

  stukje verderop in dat pretpark in kaatsheuvel
 4. 1001nacht

  ander werk

  ben al even niet meer actief op het forum maar wil jullie dit niet onthouden. Sinds 2 maanden doe ik ander werk. Niet helemaal meer in het transport maar in de champignonsector. Bij een loonwerkbedrijf rijd ik hier in de regio met een jcb verreiker met daarachter een wipkar waar een zogenaamde kopvulmachine op staat. Met die machine wordt de benodigde grondstof in de champignoncellen/teeltruimtes gebracht. Twee keer per week heb ik klanten wat verder van huis, de jcb wordt dan op een platte bakwagen (een fijne M.A.N. automaat) gereden, vervolgens gaat de wipkar daar achter Enkele zaterdagen rijd ik nog bij mijn vorige baas: distributie Lidl. Overigens is de reden dat ik ben geswitched de steeds meer wisselende aanvangstijden (de ene keer bijv. om 2.00 uur en een andere keer om 16.00 beginnen). Dit had teveel invloed op me en vooral op mijn gezin. Nu heb ik weer gewoon "overdagwerk". Het werk an sich kende ik al uit mijn verleden, dus ik wist op voorhand waar ik aan begon. Hier een plaatje van het span inmiddels voorzien van het CF vaantje! Soms rijdt de baas zelf er mee.
 5. goed bezig!! veel succes gewenst.
 6. 1001nacht

  de week van rubberduck

  met die trabant of met de mercedes?
 7. 1001nacht

  de week van rubberduck

  wat blinkt ie joh
 8. dat het pure diefstal is, daar zijn we het wel over eens denk ik. wat mij opvalt is dat er met geen woord gerept wordt over eventuele ongevallen met schuld en de daarbij komende aansprakelijkheid. dan staat het weer vetgedrukt in de krant etc. etc.
 9. aha gaan daar al die euro6 trucks naar toe?? ;-)
 10. 1001nacht

  Forumbruidspaar

  van harte gefeliciteerd. jullie hebben in elk geval superweer gehad en nog. t gerstenat zal best smaken nu.
 11. koppelen met de knop op de pook? dat zegt mij niks. wat houdt dat in?
 12. succes! is mooi afwisselend werk. heb het zelf ook gedaan. bij wie ga je aan de slag en wat voor containers?
 13. anders een paar lessen volgen met trekker oplegger bij een andere rijschool om er wat bekender mee te worden. dan heb je in elk geval een heel klein beetje ervaring daarmee. ik heb gelest met wipkar, bij mn eerste job kreeg ik een autonome ahw mee (daar staat ie, kijk maar, dat lukt jou wel....) en nu rijd ik met oplegger. toch weer heel anders dan die wipkar. maar de praktijk leert het beste hoor. belangrijkste: blijf rustig en stap gerust een keer extra uit.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden