Spring naar bijdragen

suggs73

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  835
 • Geregistreerd

 • Gewonnen dagen

  52

Alles door suggs73 geplaatst

 1. De 43 jarige man uit Deventer zal het feestje wel verpest hebben .
 2. Nah ja , gelukkig zijn ze met de verbouwing van het binnenhof binnen de begroting gebleven .
 3. Nou in Duitsland , parkeert men gewoon de caravan op parkeerplaatsen soms wel meer dan 10! , en die staan daar net zo lang tot men weer op vakantie gaat , onvoorstelbaar .
 4. Dat gebeurd daar al een tijdje , in China ook ,ze hebben het in Europa er ook wel over gehad , behalve ze hebben wat angst omdat het niet te controleren valt hoe het uit pakt , steekt nou deze techniek .
 5. Ouders niet goed geregeld dus , jammer
 6. Dit wilde ik net nog aanvullen , idd het veiligheids aspect , je zult niet de eerste zijn die een deur tegen zich aan krijgt doordat de wind er vat op krijgt
 7. vergeet Australie niet , daar werden mensen in kampen geplaatst
 8. HJ bedoeld dit met long covid denk ik . Bijwerkingencentrum: meer onderzoek nodig naar verband long covid en coronaprik (nos.nl)
 9. Al dapper dat je het probeert . Zoals hier boven vermeld , 9 van de 10 keer heb je de deuren aan gort en kom je op fb .
 10. In ieder geval de Iveco met laag dak ditmaal , als je op deze manier brokken maakt mag je van mij aan de schandpaal , dit is gewoon asociaal en gevaarlijk rijgedrag in mijn ogen en zal vast niet stapvoets zijn gegaan , cursus waardig , wordt nog wel op het al wetende fb , verteld dat hij uit moest wijken voor een ander die ook de vluchtstrook op wilde en dat deze chauffeur op een heldhaftige manier een ongeluk heeft weten te voorkomen , je hebt er domweg niets te zoeken dus fout, dus af, wie het is mag niet uit maken , krenk in het ego helpt vaak wel .
 11. Is dat standaard ? Had wel eens een 95 mee , die had dat niet , werd me ook verteld bij leeg dat de vooras de trekas een beetje lifte zodat die minder grip had , vooral leeg in de sneeuw kon dat net problemen geven
 12. Hebben jullie dat niet , dat als het zonnetje op de cabine schijnt , dat je ook behoorlijk op je donder krijgt qua moeheid ?
 13. Op de stugkop uit Drenthe na heeft u wel een punt , kom uit Groningen namelijk , en noem het zelf gereserveerd 😉. Maar idd een paar beginwoordjes kan snel , hoe vaker je in een gebied komt , hoe meer je oppikt natuurlijk en vermoedelijk ook meer interesse erin , je begint met bonjour , dan denkt die Frans sprekende , hey die kan Frans en ratelt gelijk door waardoor je niets meer ervan begrijpt , oppervlakkige zinnen zou eerst wel gaan , maar een gesprek ? vindt persoonlijk Frans een moeilijke taal, Maar ook in Duitsland leer je bij ,het woordje mahlzeit , die moest ook even vallen als begroeting , even in verdiepen en je weet het de volgende keer , zelfde met hand geven bij sommige bedrijven in Duitsland , kijk je eerst ook even van op .
 14. Ook gevraagd naar waarom ze zo goed Nederlands sprak ? vaak is er wel een reden namelijk , ben ook wel eens in Duitsland aangesproken in het Nederlands , die bleek Nederlandse man te hebben .
 15. Klopt helemaal , als je het papiertje maar hebt 😉. En als het niet correct is geschreven, dan zijn er hier altijd wel een paar taal autisten te vinden , die mij er graag op wijzen 😉. Mij stoort het niet als een ander taalfouten maakt , en ik pak daar ook niemand op , gaat om de inhoud tenslotte , mensen die menen te moeten scoren op taalfouten van een ander , zijn zwak in mijn ogen .
 16. Ok , bedankt voor de uitleg , maar hebben ze ook geen Duits of Engels op scholen in Wallonië ? of is dat ook op laag niveau ?. Het klopt wel wat u zegt bedenk ik me nu , stond ooit eens te laden in Duitsland , toen zei een collega ook al van die Belgen die daar al een tijdje stonden dat ze een probleem hadden , op mijn vraag hoezo , zei die ook al ze spreken geen Duits . Op zich kan ik die mening wel begrijpen van aanpassen wel begrijpen , maar een beetje Engels of Duits gaat al gauw denk ik dan , en ieder geval de bereidheid om elkaar te begrijpen , maar heb soms wel , dat als je geen Frans kunt dat ze ook gelijk de kont in de kribbe gooien , gelijk een handgebaartje , waardoor ik ook wel de indruk kreeg dat ze ook niets wilden , op kantoor gaat het nog wel , vaak wel eentje die Engels spreekt , maar als je in de loods komt melden is het geregeld mis , of je komt bij een bedrijf waarbij je komt laden voor een belangrijke klant van hun , waar je de huisvervoerder van bent , dan zijn ze ook vaak vriendelijker .
 17. Blijkbaar hebben de Nederlanders even te weinig gekoloniseerd in het ver verleden 😉. U bent de Franse taal aardig machtig , het was bij mij het eerste vak wat ik liet vallen zodra het kon , bij vele denk ik , heb er ook nooit weer na omgekeken , maar als ik in Luik bv moest zijn , hoever zal het zijn van de grens , en je werd in het Frans toegesproken , en probeert over te gaan op Nederlands , Engels of Duits en ze gaan stug door met Frans tegen je , waarbij je dus met 10-0 achter staat , dan vraag ik me af , hebben zij geen Engels of Duits op school gehad ? of verdommen ze het ?
 18. Ze gaan in het buitenland haast vanuit als Nederlander zijnde dat je hun taal wel spreekt of kunt lezen ,vaak op bordjes nog wel een Engelse vertaling
 19. Dat kan zeer zeker zo zijn idd , op de boot vanuit Afrika zit er ook meestal 1 op uit 1 gezin . Het rijke westen ,blijft altijd trekken ,hoe dan ook , en of ze uitgebuit worden hier schrikt ook nog niet af vaak , maar tomaten plukken voor de maffia is natuurlijk ook nog wel een dingetje .
 20. En , waarom zou dat niet het geval kunnen zijn ? Rob heeft zijn conclusie ook al weer klaar , het zijn volgens jou allemaal vrijgezelle mannen , nou bewijs dat maar eens ,beide kan , ze zijn niet altijd kinderloos hé , en als het geld de drijfveer is om het thuis beter te kunnen krijgen , dan accepteer je meer , en de mentaliteit in die landen is even wat anders dan hier de mentaliteit over het algemeen is . U heeft blijkbaar niemand te onderhouden en kunt gaan waar u wil .
 21. Net als al die Filipijnse dienstmeisjes in moslim landen , paspoort wordt afgepakt en vervolgens wordt je slaaf gemaakt .
 22. En voor zijn gezin , maar een jaar weg , donders , dat is heel wat anders , respect voor de opoffering .
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden