Spring naar bijdragen

suggs73

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  446
 • Geregistreerd

 • Gewonnen dagen

  1

Waardering in de gemeenschap

753 Excellent

Over suggs73

 • Rang
  Zeer gewaardeerd poster

Recente profielbezoeken

6507 profielweergaven
 1. Baudet is zo onstabiel als wat , eigenlijk al heel lang , is gaan geloven dat ie over water heen kon lopen en dat is in zijn kop gevlogen , mocht Hiddema trouwens wel horen , maar dit is wel zoals het vaak gaat met nieuwe opkomende partijen , uiteindelijk ging het Baudet meer om Baudet dan serieus politiek bedrijven en er naar gedragen ipv in bikinibroekje te laten fotograveren . Maar als de peilingen kloppen , krijgen we nog een topper in de kamer , Sylvana , kan niet wachten op haar Kamervragen
 2. Rechtssysteem is links in dit land , dus zo raar is dat weer niet , wel heel triest. Vledder , dat ie nog in Apeldoorn woont , daar zat ik mis mee blijkbaar , maar dat de politiek zulke figuren ongemerkt ergens worden gedropt is natuurlijk wel bekend , als ie bij ons op het dorp was gekomen , had ik van niets geweten .
 3. Gerucht gaat al een tijdje , hij is in ieder geval niet geëmigreerd , en dat ie op het platteland opduikt dat verbaasd mij ook niet , maar het is niet 100% zeker ,kan er wel pagina's over vinden over dit , en op boerenforums ook al eens gehoord dat ie gezien was .
 4. De politieke partijen hebben niets gedaan om het te voorkomen , hebben ook niet ingegrepen als Pim met een taart vol stront in zijn gezicht gegooid werd , ze vonden het allemaal wel prima dat Pim het heel moeilijk werd gemaakt , ze konden niet tegen hem op , toen de kogel er door heen ging waren ze natuurlijk allemaal weer geschokt enz. Volkert was gelieerd aan milieu offensief , deze club had banden met je vermoed het al GL , deze club is later omgedoopt tot milieu defensie , GL en zijn clubjes oa RARA en de club die Janmaat zijn vrouw in een rolstoel deed belanden , daar naast ve
 5. Ja Matthieu , ik stond daar ook wel van op te kijken , ieder zijn mening , maar geeft ook wel aan dat veel mensen in mijn ogen naieve zijn richting de islam , en de gevaar ervan , de islam heeft in de westerse deel van Europa gewoon de vrije hand gekregen , wordt in mijn ogen ook niets in de weg gelegd , terwijl ieder weet dat de moslims de wereld willen overheersen qua geloof , men moet respect voor hun hebben en andersom ? Molenbeek en veel meer steden , hoef jij als niet moslim je gezicht amper meer te laten zien , en ze schuiven het ook niet bepaald onder de schoenen wat ze willen .
 6. suggs73

  bulker klapt open..

  De bulker schijnt al eens schade te hebben gehad en is daar gelast , dit is vermoedelijk de oorzaak geweest , schijnt nog maar een paar jaar oud te zijn de oplegger
 7. Het is ook absoluut niet persoonlijk bedoeld , laat dat duidelijk zijn , ieder mag stemmen op waar zij of hij het beste bij thuis voelt , en nee Rutte is het ook niet ,die liegt alles ook bij elkaar , wie niet trouwens , maar dan kom je gelijk bij de vraag wie wel ? tja dan is de spoeling dun , en dan heb je ook nog te maken met onstabiel en net nieuwe partijen waar de ervaring gewoon mist , dat Europa hier voor het zeggen heeft is allang aan de gang , onze overheid is lang niet bestand tegen Brussel en persoonlijke politieke carrieres hebben voorrang op het landsbelang , onze overheden hebben
 8. Eigenlijk is het de zorgverzekeringen de macht/vrije hand geven over leven en dood , meer winst of minder winst , maar begrijp u punt wel , en het is ook wel een heel lastige , ieder staat daar anders in en je kunt dit ook heel ver door trekken naar , waar trek je de grens.
 9. ja . maar is het wenselijk en menselijk? om op deze grond te gaan beslissen ? tuurlijk , en dat besef ik ook er zijn grenzen .
 10. Nee dat zijn geen stabiele partijen , leefbaar idem , met pim had ik het wel willen zien trouwens , die was gewoon sterk en vele partijen hadden daar ook geen antwoord op , ja een kogel , eigenlijk heb je maar een paar stabiele partijen met structuur en opbouw , deze partijen bestaan al jaren , pvv , is er ook nog lang niet , is wel een blijver denk ik , maar voor vele partijen geld , en dat zie je nu ook , commentaar leveren kan ieder , maar afgeven , maar hadden ze het zelf beter gedaan ? waar bv corona waar eigenlijk niemand wat van weet , denk het niet .
 11. Ik ben ook voor euthanasie , en het moet makkelijker worden dan nu , maar wel eigen keuze , wat ik aanhaalde is wat GL een enkel jaren geleden de wereld in heeft geslingerd , daarbij werd gesteld dat bij 67 plus bij hoge gezondheidskosten de stekker eruit moet getrokken cq niet meer vergoed , dus geen eigen keuze maar verplichting om hoge kosten te vermijden.
 12. Oh ja , GL is ook op jacht op de erfenissen om die te vorderen , en mocht je qua gezondheidzorg te veel kosten na je pensioen , is hun voorstel om euthanasie door te voeren , laat deze partij aub niet aan de macht komen !!!
 13. Links wordt sowieso een drama , die beloven van alles waar never nooit niet waar gemaakt kan worden zonder enorm in de schulden te gaan steken ,10 000 voor ieder 18 jarige , alsof het niets is , stemrecht naar 16 jr , want 16 jarigen kun je alles nog wijs maken , daar ziet GL stemmen , dan wordt heel Nederland als Amsterdam , wat ook 1 aanfluiting is geworden , nog even worden alle mooie grachtenpanden gesloopt vanwege slavernijverleden , en Klaver is net zo'n rat als Rutte , maar vele willen dat niet zien , en GL is niets anders dan communisme , die geweld niet schuwt ,oa RARA , die stalbezet
 14. Wreedheden is van alle tijden en zullen ook de toekomst mee vullen , waar dan ook ter wereld , en dat is ook niet uit te roeien , persoonlijk houd ik mijn hart vast voor de gewenste heilige oorlog , daar ben ik voor mijn kiddo's eigenlijk best bang voor , dat de islamieten ons gaan overheersen .
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden