Spring naar bijdragen

suggs73

Forumlid
  • Aantal bijdragen

    835
  • Geregistreerd

  • Gewonnen dagen

    52

Recente profielbezoeken

11587 profielweergaven

suggs73's Achievements

Mentor

Mentor (12/14)

  • Posting Machine Rare
  • Conversation Starter Rare
  • Dedicated Rare
  • Very Popular Rare
  • First Post Rare

Recent Badges

2,4k

Waardering in de gemeenschap

  1. De 43 jarige man uit Deventer zal het feestje wel verpest hebben .
  2. Nah ja , gelukkig zijn ze met de verbouwing van het binnenhof binnen de begroting gebleven .
  3. Nou in Duitsland , parkeert men gewoon de caravan op parkeerplaatsen soms wel meer dan 10! , en die staan daar net zo lang tot men weer op vakantie gaat , onvoorstelbaar .
  4. Dat gebeurd daar al een tijdje , in China ook ,ze hebben het in Europa er ook wel over gehad , behalve ze hebben wat angst omdat het niet te controleren valt hoe het uit pakt , steekt nou deze techniek .
  5. Ouders niet goed geregeld dus , jammer
  6. Dit wilde ik net nog aanvullen , idd het veiligheids aspect , je zult niet de eerste zijn die een deur tegen zich aan krijgt doordat de wind er vat op krijgt
  7. vergeet Australie niet , daar werden mensen in kampen geplaatst
  8. HJ bedoeld dit met long covid denk ik . Bijwerkingencentrum: meer onderzoek nodig naar verband long covid en coronaprik (nos.nl)
  9. Al dapper dat je het probeert . Zoals hier boven vermeld , 9 van de 10 keer heb je de deuren aan gort en kom je op fb .
  10. In ieder geval de Iveco met laag dak ditmaal , als je op deze manier brokken maakt mag je van mij aan de schandpaal , dit is gewoon asociaal en gevaarlijk rijgedrag in mijn ogen en zal vast niet stapvoets zijn gegaan , cursus waardig , wordt nog wel op het al wetende fb , verteld dat hij uit moest wijken voor een ander die ook de vluchtstrook op wilde en dat deze chauffeur op een heldhaftige manier een ongeluk heeft weten te voorkomen , je hebt er domweg niets te zoeken dus fout, dus af, wie het is mag niet uit maken , krenk in het ego helpt vaak wel .
  11. Is dat standaard ? Had wel eens een 95 mee , die had dat niet , werd me ook verteld bij leeg dat de vooras de trekas een beetje lifte zodat die minder grip had , vooral leeg in de sneeuw kon dat net problemen geven
  12. Hebben jullie dat niet , dat als het zonnetje op de cabine schijnt , dat je ook behoorlijk op je donder krijgt qua moeheid ?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden