Spring naar bijdragen

suggs73

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  479
 • Geregistreerd

 • Gewonnen dagen

  10

Recente profielbezoeken

7173 profielweergaven

suggs73's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

 • Conversation Starter Rare
 • Dedicated Rare
 • Very Popular Rare
 • First Post Rare
 • Collaborator Rare

Recent Badges

991

Waardering in de gemeenschap

 1. suggs73

  Nieuws in plaatjes

  en te kort lontje
 2. Commissie keurt coronabehandeling Drentse huisartsen goed - RTV Drenthe , gaat om deze huisartsen denk ik .
 3. De topambtenaren blijven zitten , ook dat mag wel eens opgeschud worden , deze club kunnen een kabinet maken of breken , wat spelen ze door en wat houden ze onder de pet .
 4. Volgens mij zijn er 2x een greep in de pensioenpot geweest , in ieder geval een keer door Balkenende , en het klopt dat Brussel naar onze pensioenpot kijkt , die wil het graag hebben , en volgens mij voor herverdeling .
 5. Die bevingen zullen blijven komen , ongeacht of er gas opgepompt wordt of niet , behalve zolang er geld is worden we nog wat geholpen , maar als er niets meer te halen valt , brengen ze er ook niets meer heen , en er is hier wat geld verkwanseld aan politiek bedrijven, onderzoekjes ect .
 6. Er gaan nog heel veel mensen raar wakker worden , de overheid neemt niet genoegen met minder inkomsten ,uiteindelijk wordt je bestraft , neem nou energie ,de helft bestaat haast al uit belasting , en doen daar nog een schep klimaatbelasting er boven op , dan denk je , we gaan wat zuiniger er mee om, om wat kosten te besparen , goed voor de knip ,maar dan wordt er over de hele linie minder energie afgenomen dus minder belastinginkomsten op de omzet , dus wordt de belasting verhoogd , omwille het klimaat , het is voor de algemene middelen , maar dit verkoopt beter en wordt eerder geaccepteerd , dus de eenheid prijs wordt verhoogd en je betaald meer voor minder , en mocht er een keer wel een goede winter komen ben je gewoon de sjaak , dit werkt net zo met tabak , men wil roken ontmoedigen maar kunnen de belastingcentjes ook hier niet missen .
 7. Probleem is even , dat na de ontdekking van de gasbel van Slochteren , onze overheid contracten aangegaan zijn voor levering van gas aan oa Italie , voor heel weinig , maar daarnaast , worden haast alle dagen nog olie en gasvelden gevonden , het verhaal van dat alles bijna op is , is overdreven , man kan stiekem niet wachten tot de noordpool is gesmolten , zit olie , was ooit bos , dat men naar nieuwe energie bronnen zoekt is prima , maar voor de overgang moet men meer tijd nemen , we moeten in een paar jaar elektrisch gaan rijden , a, die auto's zijn duur , b de huidige auto's kunnen nog jaren mee en c we hebben niet eens genoegstroom of een net die het allemaal aan kan , maar toch moet het allemaal in een beperkte tijd , want de rondvliegende Timmermans en zijn linkse vriendjes eisen dat , en over het algemeen hebben die wel een aardig inkomen .
 8. China doet even in 3 uur teniet wat wij in 2030 moeten gaan besparen , en als je dan ziet wat het ons gekost heeft , die linkse droom , en wat is het politiek antwoord , wij moeten het voortouw nemen , je kunt Nederland amper weer vinden op de kaarten , maar wij moeten de kar gaan trekken , ten koste van alles , onze welvaart dus , zonder inspanningen van de grootste vervuilers heeft dat dus echt geen zin .
 9. Dat zakt dus wel , en is ook al jaren oud , ondertussen een hoop geld geschonken aan andere landen , het hete een lening , maar dat geld kun je gelijk af gaan schrijven .
 10. Een stuk waar ik me wel in kan vinden , zo denk ik ook dat het wordt gespeeld , eigenlijk lijkt het wel op een coupe , een vooropgezet plan voor een nieuwe opzet en dat had een duw nodig , en idd er zijn vele deskundigen ( geen die Engel) die een andere mening , of een oplossing hadden , die monddood zijn gemaakt , en met een bijkomend klimaat probleem , is dat nu echt of wordt dat ook gebruikt voor een doel ? alles wordt onbetaalbaar , kunstmest raakt op , voedsel wordt onbetaalbaar om te telen en noem maar op , denk dat de ellende nog maar net begint , lijkt erop dat men een blokje teveel uit de toren gehaald heeft en het staat op wankelen nu , met het klimaat wil men veel te snel , een proces wat tientallen jaren duurt , wil men met afspraken in 5 jaar realiseren , gaat dus niet ,en dat zien we nu denk ik .
 11. We gaan naar een nieuwe vorm van communisme , de 3 B , alles wordt je afgepakt , eigen huis in box 3 , energie stinkend duur en maar denken dat windmolens en zonnepanneeltje de redding van de aarde zullen zijn , sleep on , nee een nieuwe vorm van communisme komt er aan , alleen zo gaan we het niet noemen , we hebben immers decennia lang tegen het systeem van de Sovjet-Unie lopen te trappen , maar ben het met je eens , denk het ook , maar het duurt nog even .
 12. Daarom die Engel er maar bij gehaald , dit is dus wel echt , net als er meer hartritme stoornissen zijn , maar dit haalt de massale media niet , ook al is het percentage laag , je zult het maar treffen , er wordt veel verzwegen , dat is eigenlijk wat ik even aan de kaak wil stellen , men wordt bespeeld , Ab die de corona pil al afschiet , we moeten gevaccineerd worden en de 3e en 4e komt ook , ik denk dat de complot denkers uiteindelijk op punten gelijk gaan krijgen , het heeft een doel , we worden ergens voor klaargestoomd wat we zullen gaan accepteren waar we niet zolang geleden tegen zouden zijn , onder het mom van gezondheid en veiligheid wordt alles vloeibaar , en hoe die agenda voor naam heeft boeit me niet ,maar begin wel te geloven dat er wat speelt .
 13. Uit de krant van die Engel , andere kant van de vaccinaties , je zult het maar treffen , het zal met elkaar helpen die vaccins , maar er kleven toch wel risico's aan wat je eigenlijk maar weinig hoort , ja staat op de bijsluiter , maar het vaccin is minder veilig dan de griepprik en dat zou het wel moeten zijn vind ik , Ab wuift de coranapil al weg , heeft ie geen aandelen in misschien .
 14. suggs73

  Nieuws in plaatjes

  Natuurlijk gebeurd dit alleen in landen met een dictatuur en landen die eng zijn , of zou dit ook wel eens een droom zijn voor onze politici ? we worden er al aardig voor klaargestoomd is mijn mening , komt van FB .
 15. Op het woordje misschien na had je dat op verschillende manieren wel meegekregen op verschillende media , ik heb misschien gebruikt omdat ik het vermoed maar het ook niet zeker weet , maar ik maak het beleid niet , dus kan ik het gebruiken , beleidsmakers gebruiken dat niet , want dat zaait twijfel en niet als eenheid gezien ook al zou er 1 tussen zitten met die twijfels , is slecht voor je carriere hebben we kunnen zien met Keijzer maar ze had wel gelijk hierin vind ik. Voor de rest is het ook wel logisch nadenken , ongevaccineerd wordt bv weggezet als een soldaat met 500 kogels en gevaccineerd met 1 kogel , qua besmettelijkheid , ongevaccineerd wordt nu buiten gehouden qua gevaar , maar men brengt nu wel grote groepen gevaccineerden bij elkaar met elk 1 kogel die elkaar mogen knuffelen en zoenen ect , geen hand schudden dat weer wel , velen met elkaar geeft veel kogels bij elkaar opgeteld en vandaar mijn misschien , dan zit het niet in de kwaliteit maar in de kwantiteit . Nogmaals een beetje wantrouwen in de politiek is best gezond , andersom is dat ook zo dus waarom moeten wij zo geloof daarin hebben ? de ene leugen komt na de andere uit , en al virologen hebben allemaal bijsluiters , en veel belangen .
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden