Spring naar bijdragen

suggs73

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  610
 • Geregistreerd

 • Gewonnen dagen

  36

Recente profielbezoeken

9343 profielweergaven

suggs73's Achievements

Experienced

Experienced (11/14)

 • Posting Machine Rare
 • Conversation Starter Rare
 • Dedicated Rare
 • Very Popular Rare
 • First Post Rare

Recent Badges

2,1k

Waardering in de gemeenschap

 1. Daar hoort ie natuurlijk ook niet te liggen 😉
 2. suggs73

  Danke fur die blumen

  Gewoon bij Vos Oss gaan solliciteren , leek mij prachtig om tijdens het sollicitatie gesprek te beginnen over of je de auto wat licht mag personaliseren , en dan zeggen dat je graag 01 op de deuren wil en een confederatie vlag op het dak
 3. suggs73

  Danke fur die blumen

  Daar zou ik het met HK over hebben , als er meer chauffeurs daar voor rijden en het zelfde ondervinden , dan zou HK daar met de opdrachtgever over moeten hebben is mijn mening. Dat je als chauffeur bij sommige bedrijven slecht behandeld wordt en als vuil behandeld wordt , gebeurd te vaak , snap vaak ook wel dat er glas tussen zit als je weer door een giftang aangesproken wordt , des te meer ik de goede bedrijven koester die je normaal behandeld en als een hele grote plus als je gelijk uitgelegd krijgt waar je koffie kunt krijgen . Maar bij elk bedrijf is wel wat te vinden , had ook niet altijd het makkelijkste of mooiste werk .
 4. suggs73

  Ben beschuldigt.

  You're fucked . Hoop het beste voor jullie , maar gaat niet meevallen vrees ik , u bent in de klauwen gekomen van de overheid en beschermingsclubjes , en daar is heel moeilijk weer uit te komen als je in het vizier zit , onterecht of terecht , zijn genoeg voorbeelden te over , en maakt verder niet uit of je in Amerika of hier zit , Amerika schijnt in sommige gevallen enorm duur te zijn , verbaas me ook niet over het bedrag , ook hier in dit land zijn er genoeg clubjes die erg geintresseerd zijn om pgb te beheren . Hoop dat jullie weer uit de klauwen komen en wens je veel sterkte en vooral doorzettingsvermogen , ook al ken ik u verder niet .
 5. Klopt , die haal ik ook niet vaak in , van hun snap ik het ook , wat dat betreft zijn die 3 baan stukjes wel mooi , ik reed wel geregeld op de 213 , daar kon je toen bij lastrup en bij cloppenburg nog wat , ik reed gewoon mee in het rijtje , reed het 70 , dan reed het 70 , reed het 80 , reed ik 80 , en dan had je vaak minder inhalers , dus dan volgens mij ook minder ergernissen
 6. 🙈🙈 ik kwam er nog met 100 euro er mee weg , ook te laat gezien , flitser stond toen op een vangrail langs een kanaal , moest eerst nog langs om of het met een boete afgedaan kon worden , dat kon gelukkig nog .
 7. Is toch ergens anders voor bedoeld Is standaard 80 dacht ik , behalve bij de flitspalen . De snelheid verlagen van 80 naar 60 en daardoor minder verkeersslachtoffers klopt helemaal , op papier , in de praktijk gaat het echt niet werken , er komen meer en gevaarlijker inhaalpogingen , en dan heb je het psychische aspect nog , 60 rijden waar je hoofd zegt kan gemakkelijk 80 . Ze hebben al zo vaak iets bedacht , en telkens staan ze weer verbaasd dat er geen minder slachtoffers komen , maar goed ze doen maar , en qua milieu hebben ze het mee , plak er een mooi milieu verhaaltje aan vast en het is klaar . Trouwens ik meende dat heel veel gemeentes met slecht wegdek , er een 60 km bord op die wegen plaatsten ipv de 80 , om niet aansprakelijk gesteld te kunnen worden voor schade en ongelukken , langzamerhand ligt hier het wegdek er net zo bij als in Belgie
 8. De diesel aggregaat bedoeld u ?
 9. Vroeger kon je gewoon sturen en bij een callcenter aan de bak
 10. Dat had ik gewoon in de nacht , dat je gewoon een stuk miste , zo zat je bv in Almere en plots zat je in Hilversum , het tussen stuk mis je gewoon .
 11. Je moest hem toch vrij trappen ? voor de rest het aanvoelen
 12. Ach , misschien moet ik maar proberen om Ger links te laten liggen . geen onderwerpen aansnijden wat misschien gevoelig kan liggen bij Ger .
 13. Was het zelfde met carnaval , ik zeg begrijp dat carnaval niet , vertel later aan HJ wat ik ooit heb meegemaakt in die periode bij het laden en lossen , niets geen kwade bedoelingen , met de bij , en waar carnaval via de kranten bekend om staan , en het is mis met Ger , vroeg hem ook om een reden waarom hij zo los ging , niets , was dom en ect , terwijl een ander , die ook geraakt was , wel normaal kan reageren met een knipoog en even goed not amused was , maar 10 min later voetballen we weer samen , zo kan het ook , zo moet het ook . U en ik hebben ook pittige discussies gehad , en op andere onderwerpen schudden we elkaars hand weer , en voor mij hoeft Ger niet te veranderen Ger is Ger en als die niet meer zou reageren zou ik hem ook missen ook , maar Ger kan heel makkelijk olie op het vuur gooien en met een botte bijl hakken .
 14. Heb vaker van Ger op mijn donder gekregen , wordt voor alles uitgemaakt door hem , bv dat de overnames van Vos in het noorden geen succes waren , zijn grote bedrijven die overgenomen zijn . met in Veendam een terminal waar boten en treinen beladen konden worden , waarvan je dacht dat het Vos enorm paste , was een dood normale reactie/vraag , werd direct door Ger uitgemaakt voor zuiger , sloeg nergens op , op de vraag van Lientje en Quincy , van hoe zat het dan wel ? waarom zat ik fout , is nooit een antwoord gekomen . Nu is het in wezen weer het zelfde , Pierre , het maakt ook echt niet wie het is , wordt beschuldigd van racisme en discriminatie , Pierre vraagt waarop Ger dat baseert , je wordt tenslotte beschuldigd en dan geeft Ger weer niet thuis . Ger beschuldigd wel vaker mensen van alles en nog wat om vervolgens niet thuis te geven , ikdenk soms dat Ger het erom doet , mag van mij , ik kan er wel over in zoverre , maar dan is het ook incasseren . En waar Ger normaal doet , geld voor ieder , dan krijg je ook geen last , met niemand , denk ik .
 15. Nog geen antwoord erop gekregen ?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden