Spring naar bijdragen

steenhaas1

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  3711
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  18

Alles door steenhaas1 geplaatst

 1. Da’s leuk als je in 🇳🇱 blijft, maar over de grens kun je tot 8 weken later de l*l zijn
 2. steenhaas1

  De week van Hendrik

  Was jij net nr3 bij Almere?
 3. Als je hebt stilgestaan mag je toch verder bij zo'n bord
 4. Je hebt in zoverre gelijk dat de auto idd uit Litouwen komt, maar de chauffeur met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid niet 😉
 5. Deze week ook een LT truck op de parking, stapt er één uit met een tulband op z'n hoofd. Was waarschijnlijk geen Let...
 6. steenhaas1

  Scania

  Het zwenkbereik is 385º dat is zeker bij over de kont lossen niet ruim. Met een rijdende kraan kun je door uit te schuiven en naar voren rijden nog wat breedte winnen.
 7. steenhaas1

  Scania

  Hoe wordt die fuseebesturing aangestuurd, als dat met een sensor gaat is dat ook makkelijk uit te breiden met afstandsbediening in de cabine.
 8. Er moet dus bv. in de vergunning van bedrijven die ADR wegvervoer genereren komen te staan dat ze voor parkeergelegenheid moeten zorgen.
 9. steenhaas1

  Scania

  Trailer is een Jumbo, er rijden voor ons ook een paar met een KWB en 1 collega heeft een Pacton. KWB weet overal het gewicht van, als je wat er op-of aan wil krijg je gelijk het (extra) gewicht te zien, ze bouwen alle leidingen ed. netjes weg. De kraanbaan is van onder dicht met een plek waar je zand en troep er uit kan krijgen. Heb ook een GS gehad, maar die was (te) licht en tordeerde daardoor snel. Het koppel van een 530 is gelijk aan de 560super nl. 2800nm. Pk's zijn niet zo belangrijk met de lage toerentallen tegenwoordig. Mijn achteras is voor het manouvreerwerk net ff te snel (1:2,31) ook voor de snelweg waar hij eigenlijk te weinig in z'n overdrive zit. De nieuwe Super heeft 1 cilinderkop met bovenliggende nokkenas, terwijl de 8pitter nog aparte cilinderkoppen heeft. Voor de versnellingsbak wordt gekeken naar het koppel niet naar het aantal cilinders. Wel bij Scania gelijk de powerstand er op laten zetten, kun je ook boven de 50 evt. zelf schakelen hij kent de weg wel (GPS) maar soms kun je zelf beter vooruit kijken dan de truck. Het zijn ledplaten op maat voor Scania
 10. Er zijn mensen die van alles kunnen met een computer die aan een auto gekoppeld is, ook als het een Scania is
 11. Goed lezen blijft een punt
 12. Haalde er ook 1 in, dacht eerst dat jij het was maar het was geen 6 maar een 9, 94 😉
 13. Geel valt op hè, onze duke ziet het zelfs 😉
 14. Ook voor het eerst 😉 Pieter @bituum trapper ook nog gezien bij m'n hometown
 15. Ja, tussen Soest en Moordrecht 3x in de file gestaan
 16. Gils ligt niet ver van Dongen, daar hebben ze voldoende van haar eerste levensbehoefte
 17. Dat is om in het kort aan te geven dat het om vrachtwagenchauffeurs gaat, in het artikel zelf gaat het over chauffeurs.
 18. Losse trekker verbruikt niet meer als een busje waar stevige mee gereden wordt.
 19. En ook nog gratis bedrijfskleding in de maten te groot of te klein 😉
 20. steenhaas1

  Tachograaf vraag.

  Geen OK drukken=geen nachtrust (op je pas dan....)
 21. Na m'n staaroperatie werd door de keuringsarts cataract (staar)ingevuld, ipv. pseudofaak(lensjes bij staaroperatie). Kon toen dus langs de oogarts door een fout van de keuringsarts.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden