Spring naar bijdragen

steenhaas1

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  3570
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  10

Alles door steenhaas1 geplaatst

 1. Bij ons trad Bots op en zelfs een overtuigd VVD-er zong luidkeels mee "kom socialisten trek ten strijde" 😉 En bierglazen
 2. Vaart ook geen pontje heen denk ik 😉
 3. steenhaas1

  werklampen op aanhanger

  Als er niet een spoiler achter staat 😉
 4. De Mastenbar, sta je leuk tussen de bootjes ja.
 5. Zo hard gingen we niet, die voor me reed amper 75 😉
 6. En als je door die NL werkgever met een poolse vestiging nu daardoor aangestuurd wordt?
 7. Raar want een buitenlander kan wel onder de Nederlandse CAO rijden.
 8. M'n broer had op school eens de opdracht te kijken of een bepaalde wet voldeed, er zaten meer mazen in dan in een schepnet 😉 Er is dus nog niks veranderd, het gevolg van dat iedereen kijkt vanuit zijn eigen perspectief. Als de wetgever vanuit de gebruiker zou redeneren waren er minder mazen in een wet.
 9. Je kan hem op bootje zetten en doet dat wanneer je de wachttijd op de kade nodig hebt als rusttijd.
 10. Dat de mazen van de wet opgezocht worden betekent dat ze er zijn. Wat betekent dat over de wet dus niet goed is nagedacht! Met dank aan onze volksvertegenwoordigers 😉
 11. Volgens RWS geldt er alleen een aslastbeperking, dus 60ton mag met voldoende assen.
 12. LZV met voldoende assen mag tot 60ton toch dan??
 13. steenhaas1

  Scania

  Een trailer mag langer zijn dan 13,60 zolang de kopstraal maar niet meer is als 2,04m en hart kingpin tot achterzijde max 12,00m (theoretisch dus 14,04m) Diverse stenentrailers zijn 13,75/13,78 het chassis steekt door om het kopschot te schoren om stevigheid te geven.
 14. steenhaas1

  Ben beschuldigt.

  Gelukkig dat de zaak geseponeerd is, maar waarom ze het in de eerste plaats zijn begonnen Maar ga lekker met Miss Happy een cola (glas) scoren 😉
 15. Feest komt mss nog, taart was er al
 16. Dat scheefhangen zag ik bij ons op de zaak donderdag nog, of niet kunnen scheefhangen (eigenlijk wil het zwaartepunt onder het hijsoog komen). Met heftruckvorken in de lepelgaten kan dat niet en toen ze de afdekplaat van een bezinkput terug wilden leggen kwam die aan ÊÊn kant op de rand schuin te liggen en met het proberen goed te leggen schoot de plaat er een paar keer uit. Daarom heeft men voor lange platen (zeker ijzeren rijplaten die ook nog eens buigen) meerdere zuigers aan een balk. Ron zeker met nat glas en dan verticaal zou dat zo naar beneden kunnen glijden in de zuiger, dan is horizontaal onder een hijshaak beter.
 17. Het groene gebied begint onder de 0,6 en hoger als 0,8 trekt de pomp meestal niet, dan kom je net aan de helft. Voor deze toepassing is de door Ron gebruikte zuignap overbemeten. Als het een 8cm tegel is weegt hij +/_ 180kg en is een zuignap van 20x20 al voldoende. Zo'n handdingetje is al goed voor 375kg (kun je ook aan kraan of shoveltje hangen)
 18. Dat de zuiger in het midden een nok heeft die ervoor zorgt dat de tegel niet dieper kan dan dat de rand is, anders kan die scheuren. Dat vacuum kan veel meer aan dan dat de tegel weegt en kan hebben.
 19. Wel ff zorgen voor een nok in de midden, met zo'n grote zuignap kun je anders de tegels in het midden omhoog zuigen en laten scheuren/breken al zijn ze gewapend.
 20. Hij ziet dat al z'n hele leven uit de achtertuin, dan ga je d'r vanzelf in geloven.
 21. Hier nog 5, eerst zou de mijne in februari van de band rollen maar dat is al opgeschoven naar juli. Terwijl er al een jaar geen kippen meer verkocht worden blijft de levertijd oplopen. De eerste elektrische truck staat bij de dealer en over een jaar of 5-6 hoopt Eneco de benodigde stroom voor het opladen te kunnen leveren.....
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden