Spring naar bijdragen

Klassement

Populaire bijdragen

Showing content with the highest reputation on 29-03-24 in all areas

 1. Afgelopen week 3 dagen gereden en ging volgens verwachting goed. Heb die 3 dagen geladen bij de werkgever van Erwin 75 en lossen ATM Moerdijk. Mooie ritjes 3 keer per dag. Na Pasen weer aan de gang en per dag bekijken voor de volgende dag. Verwacht dat dit geen probleem word. Allemaal fijne paasdagen en bedankt voor jullie steun in de lastige tijd die achter me licht👍
  7 points
 2. De eerste km staan er op. Ik kreeg hem met 56128 km. Hij is van maand 10 2023. Het grootste verschil met de mercedesen waar ik tot nu toe mee gereden heb is de zit achter het stuur. De stoel is lager en lijkt wel verder naar achter te kunnen. Ik ben nu onderweg naar Kronprinzenkoog. Mooi rustig ritje om mee te beginnen, kan ik mooi de auto inruimen.
  2 points
 3. volgende keer de auto in de achteruit zetten😁
  2 points
 4. Yep, maandag woensdag en donderdag, Heb daar wel auto,s van jullie gezien en jammer dat we elkaar niet gezien hebben. Dacht dat er woensdag bij de eerste keer een voor mij op de weegbrug stond die daarna weer buiten de poort reed en die stond daar nog toen ik de 2e keer kwam. Denk dat jij dat ben geweest🤨
  1 point
 5. Zijn zeker mooie ritjes, 3 maal ATM. Mooi de dag vol. Geniet van de paasdagen, en je gezondheid. Dat is belangrijker dan werken.
  1 point
 6. Das goed nieuws Adrie. Hopen dat dit zo doorzet. 👍👍
  1 point
 7. Bij bandenmaat 205/55 16 is 20 cm vaak al 1,5 krukasomwenteling in de 1e versnelling. Praktijkgevalletje waarbij iemand zijn auto in een parkeervak had gezet vlak bij een flauwe, diepe regengoot. Auto was heel langzaam door de compressie heen in de regengoot gezakt. Door het terugdraaien trok de distributieriem aan de verkeerde kant en over de spanner en die was ontregeld. Had nog nooit iemand van gehoord, maar die man nu wel.
  1 point
 8. Die kwam ik later tegen bij Heerenveen op de A7.
  1 point
 9. 1 point
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden