Spring naar bijdragen

henri

Forumlid
  • Aantal bijdragen

    761
  • Geregistreerd

  • Gewonnen dagen

    14

Alles door henri geplaatst

  1. ik weet niet wat u voor lessen u gevolgd heb voor code 95 . maar voor code 95 hoeft u alleen aanwezig te zijn en in ieder geval geen examen af te leggen.
  2. ts kan beter eerst zijn c e rijbewijs en code 95 gaan halen. en dan verder gaan kijken er zijn ook veel transport bedrijven waar je met overleg. in loondienst kun gaan rijden voor een paar uur in de week.
  3. dat weet ik niet maar bij mijn werkgever rijden ook zzp er. die hebben ook geen eigen vrachtwagen en rijden met de auto van mijn werkgever.
  4. als zzp er heeft u geen eigen vrachtwagen voor nodig. u verhuurd u zelf aan een bedrijf wat vrachtwagens heeft. alleen u moet rekening houden dat u zelf een verzekering moet hebben als er wat gebeurd .
  5. nee dat zeker niet. maar u roept en schrijft van alles hier wat kant nog wal raakt. en dan wil u serieus verder gaan op dit forum .
  6. en nu moet ik u maar zo geloven dat het klopt wat u schrijft ? maar als u het zo erg vindt wat hier op het forum gebeurd is het voor u beter om niet meer te reageren. maar dan blijft mijn punt dat u veel onzin schijft toch nog staan.
  7. ja zeker kom maar op met u verhalen ik pak even een en ik ben benieuwd ik wacht even af waar u mee komt.
  8. u bent niet verplicht om op dit forum te komen. u kunt ook beslissen om het forum te laten voor wat het is toch ? en al u onzin op een ander forum neer te schrijven is dat geen optie ?
  9. dat is aan u als het maar een beetje verstandig is. maar daar heb ik mijn twijfels wel bij. maar kom maar met versie die u zelf wil plaatsen hier ik ben er benieuwd naar .
  10. als die niet tegen een paar kan die alleen beter meelezen dan hier veel onzin te schrijven toch ?
  11. hendrik jansen ik heb een vraag voor u. waarom hier op het forum alleen maar negatieve dingen schrijven. als dat u leven is kunt u beter dit forum maar laten voor wat is en niet meer reageren en wat schrijven.
  12. naar de schroothoop zal wel meevallen er zijn landen genoeg waar ze er 20 jaar of langer mee door kunnen rijden.
  13. nu denk ik dat die richting afrika gaan waar ze nog wel minimaal 20 jaar mee kunnen gaan ?
  14. henri

    De week van Hendrik

    ik zie een shovel met bak op de dieplader staan wat had u er nog meer bij verwacht ?
  15. weet je wat vervelend is als je op een bouw komt. en er loopt alleen een ploeg witrussen die alleen hun taal kunnen. dan wordt praten en vragen wat de bedoeling is heel erg moeilijk.
  16. daar wordt de boer toch toe gedwongen door alle regels en wetgevingen ? hij heeft 2 keuze stoppen of doorgaan maar de meeste zijn al van jongs af aan met het bedrijf op gegroeid . maar dan is voor de meeste moeilijk om te stoppen en iets anders te gaan doen.
  17. dan is in ieder geval het tekort aan chauffeurs op gelost denk ik ? 😇
  18. u heeft ervaring als buschauffeur ? of alleen maar van horen vertellen ?
  19. dat kunt u altijd nog gaan halen. en u droom achterna gaan toch ?
  20. even het openings bericht terug lezen. daar wordt toch echt geschreven trekker/kasttrailer of koeltrailer.
  21. er zullen vast wel veel bedrijven zijn die zo begonnen zijn. maar dan had de het wel iets duidelijker kunnen omschrijven hier. want in mijn ogen komt zijn bericht wat die schrijft over dat niemand meer in loondienst zou zijn. want er zijn nog bedrijven zat waar je in loondienst kan gaan werken denk ik ?
  22. hoe zie dat voor u ? als iedereen zelfstandig wordt ? daar ben ik dan wel naar benieuwd wat dat wordt ?
  23. en dan allemaal eigen vrachtwagen kopen ? en dan de grote transport bedrijven gaan nog meer lachen . want die gaan u echt niet de hoofd prijs betalen.
  24. rij nog wel eens met een ford transit met redelijk zwaar beladen aanhanger. dan mag je blij zijn dat die 1 op4 haalt .
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden