Spring naar bijdragen

henri

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  767
 • Geregistreerd

 • Gewonnen dagen

  14

Alles door henri geplaatst

 1. u heeft zijn pas uit gelezen ? of geloof u hem op zijn woord ? ?
 2. henri

  Noord holland

  als de jongere echt als chauffeur aan het werk willen. zijn er best veel bedrijven waar mogelijkheden om 4 dagen in de week te werken. maar ik denk dat het probleem meer zit. dat hun vrienden meer verdienen in vaste uren maken. die weten hoe laat ze beginnen en stoppen
 3. henri

  Noord holland

  nee u ziet dat verkeerd de mensen willen nog wel werken. maar alleen op tijden dat het hun uitkomt. en daar valt het vak chauffeur zeker niet onder. want je weet nooit hoe laat je thuis bent.
 4. als er dna op die putdeksel zit die overeen komt met een van die jongeren. dan zal die toch een heel goed verhaal moeten hebben hoe die daar op is gekomen. anders zal die vermoedelijk als dader kunnen worden aan gewezen.
 5. henri

  Waarin rij je nu eigenlijk?

  er zijn ook chauffeurs die het nog een mooi vak vinden. en die nog wel redelijk met de regels kunnen werken. en die het allemaal niet zo donker in zien zoals u dat doet. maar weleens gedacht ik ga een ander vak kiezen dan ben ik van het gezeik af? en momenteel is die keuze heel groot want heel veel bedrijven zoeken personeel.
 6. ik mag toch aannemen als een bedrijf zijn auto verzekerd dat dat inclusief chauffeur of moet de chauffeur dat zelf regelen?
 7. ik weet niet wat u voor lessen u gevolgd heb voor code 95 . maar voor code 95 hoeft u alleen aanwezig te zijn en in ieder geval geen examen af te leggen.
 8. ts kan beter eerst zijn c e rijbewijs en code 95 gaan halen. en dan verder gaan kijken er zijn ook veel transport bedrijven waar je met overleg. in loondienst kun gaan rijden voor een paar uur in de week.
 9. dat weet ik niet maar bij mijn werkgever rijden ook zzp er. die hebben ook geen eigen vrachtwagen en rijden met de auto van mijn werkgever.
 10. als zzp er heeft u geen eigen vrachtwagen voor nodig. u verhuurd u zelf aan een bedrijf wat vrachtwagens heeft. alleen u moet rekening houden dat u zelf een verzekering moet hebben als er wat gebeurd .
 11. nee dat zeker niet. maar u roept en schrijft van alles hier wat kant nog wal raakt. en dan wil u serieus verder gaan op dit forum .
 12. en nu moet ik u maar zo geloven dat het klopt wat u schrijft ? maar als u het zo erg vindt wat hier op het forum gebeurd is het voor u beter om niet meer te reageren. maar dan blijft mijn punt dat u veel onzin schijft toch nog staan.
 13. ja zeker kom maar op met u verhalen ik pak even een en ik ben benieuwd ik wacht even af waar u mee komt.
 14. u bent niet verplicht om op dit forum te komen. u kunt ook beslissen om het forum te laten voor wat het is toch ? en al u onzin op een ander forum neer te schrijven is dat geen optie ?
 15. dat is aan u als het maar een beetje verstandig is. maar daar heb ik mijn twijfels wel bij. maar kom maar met versie die u zelf wil plaatsen hier ik ben er benieuwd naar .
 16. als die niet tegen een paar kan die alleen beter meelezen dan hier veel onzin te schrijven toch ?
 17. hendrik jansen ik heb een vraag voor u. waarom hier op het forum alleen maar negatieve dingen schrijven. als dat u leven is kunt u beter dit forum maar laten voor wat is en niet meer reageren en wat schrijven.
 18. naar de schroothoop zal wel meevallen er zijn landen genoeg waar ze er 20 jaar of langer mee door kunnen rijden.
 19. nu denk ik dat die richting afrika gaan waar ze nog wel minimaal 20 jaar mee kunnen gaan ?
 20. henri

  De week van Hendrik

  ik zie een shovel met bak op de dieplader staan wat had u er nog meer bij verwacht ?
 21. weet je wat vervelend is als je op een bouw komt. en er loopt alleen een ploeg witrussen die alleen hun taal kunnen. dan wordt praten en vragen wat de bedoeling is heel erg moeilijk.
 22. daar wordt de boer toch toe gedwongen door alle regels en wetgevingen ? hij heeft 2 keuze stoppen of doorgaan maar de meeste zijn al van jongs af aan met het bedrijf op gegroeid . maar dan is voor de meeste moeilijk om te stoppen en iets anders te gaan doen.
 23. dan is in ieder geval het tekort aan chauffeurs op gelost denk ik ? 😇
 24. u heeft ervaring als buschauffeur ? of alleen maar van horen vertellen ?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden