Spring naar bijdragen

henri

Forumlid
  • Aantal bijdragen

    779
  • Geregistreerd

  • Gewonnen dagen

    14

Alles door henri geplaatst

  1. wie maakt hier de fout? in denk de inhalende chauffeur? en noem mijn eens een goede rede waarom die ander chauffeur een 2 km minder gaat rijden. in mijn ogen is die er niet. u besluit zelf om in te halen en dan moet een andere het maar oplossen voor u.
  2. henri

    Land Harkema overgenomen

    en nu als het bedrijf maar 2 keer een ritje in de week heeft. dan is denk ik een auto kopen en een chauffeur in vaste dienst nemen wel erg duur. en als die chauffeur ziek is staat de auto ook stil . en als transporteur het doet moet die maar zorgen dat de vracht wegkomt.
  3. henri

    Land Harkema overgenomen

    ik hoef mijn gelijk niet te hebben. maar u wil de werkelijk hoe het nu in het transportwereldje er aan toegaat niet toegeven hoeft ook niet.
  4. henri

    Land Harkema overgenomen

    shompie open u ogen eens de kleinere bedrijven hebben bijna geen kans meer om te overleven. waarom denk u dan dat veel van die bedrijfjes overgaan naar een groter bedrijf ?
  5. henri

    Land Harkema overgenomen

    u snap er nog steeds niks van. hoe het er momenteel aan toe gaat?
  6. henri

    Land Harkema overgenomen

    denk u nu echt dat een magazijn medewerker het wat uit uitmaakt wie de verzending komt ophalen ? die laadt die handel in en denk ik geef de papieren mee. ik heb mijn werk gedaan.
  7. henri

    Land Harkema overgenomen

    de verladers zullen ook naar de prijs kijken? en als een grote onpersoonlijk bedrijf dat voor minder geld kan doen. die de zelfde oplossing kan bieden. zullen misschien ze wel eens een paar transportjes door hun laten doen. en als dat goed bevalt kunnen ze er maar zo mee doorgaan? want elk bedrijf denkt alles wat goedkoper kan met de zelfde oplossing. is meer winst voor ons bedrijf.
  8. henri

    Land Harkema overgenomen

    u mag best u mening hier neerzetten. en als het terecht is zal ik zeker geen weerwoord geven. maar naar mijn idee roept u maar iets . terwijl u niets van die bedrijven afweet ?
  9. henri

    Grote brand bij Dasko

    dat u mijn slome noemt dat is prima kan ik goed meeleven. maar waar is dat op gebaseerd ? en als u naar een paar berichtjes al u geduld verliest. heeft u wel een erg kort lontje.
  10. henri

    Grote brand bij Dasko

    dus als u goed begrijp omdat u oude werkgever dat deed. gaat u maar van uit dat alle werkgevers het zelfde doen ? en schrijft u hier daar zal waarschijnlijk wel wat anders achter zitten. dat vindt ik nogal onzin wat u hier schrijft. want u weet niet wat er is gebeurd denk ik ?
  11. henri

    Grote brand bij Dasko

    waarom zon uitspraak van u ? u kent het bedrijf van kortbij ? of u roept maar zo iets ? en ik denkt het laatste. en ik vindt het triest dat u zo iets schrijft.
  12. het beste is als de meter bijna in het rode gedeelte staat. om te gaan tanken en dan ziet ongeveer hoeveel liter er ingaan.
  13. u heeft zijn pas uit gelezen ? of geloof u hem op zijn woord ? ?
  14. henri

    Noord holland

    als de jongere echt als chauffeur aan het werk willen. zijn er best veel bedrijven waar mogelijkheden om 4 dagen in de week te werken. maar ik denk dat het probleem meer zit. dat hun vrienden meer verdienen in vaste uren maken. die weten hoe laat ze beginnen en stoppen
  15. henri

    Noord holland

    nee u ziet dat verkeerd de mensen willen nog wel werken. maar alleen op tijden dat het hun uitkomt. en daar valt het vak chauffeur zeker niet onder. want je weet nooit hoe laat je thuis bent.
  16. als er dna op die putdeksel zit die overeen komt met een van die jongeren. dan zal die toch een heel goed verhaal moeten hebben hoe die daar op is gekomen. anders zal die vermoedelijk als dader kunnen worden aan gewezen.
  17. henri

    Waarin rij je nu eigenlijk?

    er zijn ook chauffeurs die het nog een mooi vak vinden. en die nog wel redelijk met de regels kunnen werken. en die het allemaal niet zo donker in zien zoals u dat doet. maar weleens gedacht ik ga een ander vak kiezen dan ben ik van het gezeik af? en momenteel is die keuze heel groot want heel veel bedrijven zoeken personeel.
  18. ik mag toch aannemen als een bedrijf zijn auto verzekerd dat dat inclusief chauffeur of moet de chauffeur dat zelf regelen?
  19. ik weet niet wat u voor lessen u gevolgd heb voor code 95 . maar voor code 95 hoeft u alleen aanwezig te zijn en in ieder geval geen examen af te leggen.
  20. ts kan beter eerst zijn c e rijbewijs en code 95 gaan halen. en dan verder gaan kijken er zijn ook veel transport bedrijven waar je met overleg. in loondienst kun gaan rijden voor een paar uur in de week.
  21. dat weet ik niet maar bij mijn werkgever rijden ook zzp er. die hebben ook geen eigen vrachtwagen en rijden met de auto van mijn werkgever.
  22. als zzp er heeft u geen eigen vrachtwagen voor nodig. u verhuurd u zelf aan een bedrijf wat vrachtwagens heeft. alleen u moet rekening houden dat u zelf een verzekering moet hebben als er wat gebeurd .
  23. nee dat zeker niet. maar u roept en schrijft van alles hier wat kant nog wal raakt. en dan wil u serieus verder gaan op dit forum .
  24. en nu moet ik u maar zo geloven dat het klopt wat u schrijft ? maar als u het zo erg vindt wat hier op het forum gebeurd is het voor u beter om niet meer te reageren. maar dan blijft mijn punt dat u veel onzin schijft toch nog staan.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden